Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 468.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nadam se i da će side misije bit odlične. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Umro sam od smjeha XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
dex3108 kaže...

Sutra bi trebale doci nove informacije oko 18h. Takodje procitao sam OPM novine i mogu reci da bi ovo mogao biti poprilicno dobar kandidat za igru godine.

Od novih stvari koje sam saznao iz novin je da ce biti implementiran nekakav cover sistem,

igra ce biti bas 18+ jer ce biti puno krvi i scena koje su 18+ (tipa nakon borbe Connor dolazi u kamp gdje se mogu vidjeti povrjedjeni vojnici i ljekari na djelu, posebno hirurzi),

chain dart ce se moci koristiti dok smo na drvecu za napade,

gradovi ce biti zivlji ne samo zbog dodatka djece i zivotinja nego i interakcije stanovnika kako sa Connorom tako i medjusobnom ( navedeno je par primjera tipa ako Connor setajuci kroz grad zapne za stand gdje se nesto prodaje i to se prospe po ulici postoji mogucnost da ce neko da ukrade par stvari u trku, ljudi ce reagovati na pojavu Connor-a i to ako vas poznaju ili ste im pomogli pozdravice vas a ako ne izrazice cudjenje zbog Connor-ovog neobicnog izgleda...),

chasse breaker sistem iz MP-a je na neki nacin prenesen i u SP pa ce tako biti moguce proletiti nekome kroz stan da bi se pobjeglo od strazara,

Animus 3.0 ce davati nove i unaprjedjene mogucnosti.

Takodje postoje glasine da hidden blade pored toga sto se moze koristiti fiksiran moce se kosristiti i kao noz odvajanjem od baze, pored sakrivaja pored objekata mocice se sakrivati i ispod pojedinih objekata, magla i vjetar ce biti u igri... 

Do sutra evo i par slika XD

Bemti kak se ne oklizne sa grane pune snijega lol, izgleda da kopačke nosi XD

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Samo da igra ne podbaci, puno očekujem od igre. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Objavljen sadržaj specijalnih izdanja. Ako sam dobro razumeo, nijedan od tih paketa ne sadrži sve bonus single player misije.  {#}

Takođe, evo i jedne galerije SS-ova, ne znam koliko ih je već kačeno ovde, jer preskačem da ne bih sebi spoilao.

EDIT: popravio prvi link

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 19:28 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Dal se zna koliko će koštati specijalna edicija?

jer ako nebudem imao dovoljno para, ću nagovoriti

starce da kredit dignu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Neznam što se svi palite na specijalne edicije, igru uzimaš radi igre, ostali sadržaj možeš naći i po internet, a držati komad nekvalitetne plastike ili nekakvu kvazi enciklopediju s nečim iz igre na kredenci mi i nije napeto.

Uglavnom, nezna se točna ciena, ne još.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Ovakvim izjavama ne ispadaš faca nego papak i da se razumijemo, ne zato što pitaš starce za lovu, nego zato što spominješ dizanje kredita za ovakvu trivijalnost..

Svi smo mi gameri, ali smanji doživljaj malo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 23:24 (NightShadow).
17 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

i ja sam postao velik fanboy assassina, ali ne tolko da idem kupit ultra kul spešl edišn s connorovom vudu lutkicom.

ako budem uzimao(ako mp bude valjao) uzet ću najobičniju.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
djdomi kaže...
bornasepic kaže...

i ja sam postao velik fanboy assassina, ali ne tolko da idem kupit ultra kul spešl edišn s connorovom vudu lutkicom.

ako budem uzimao(ako mp bude valjao) uzet ću najobičniju.

pobogu...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ajmo malo hypeat, novi video o Connorovom naoružanju, sve je pokriveno standardnim stvarima, rangirano po glasnoći, odnosno upadljivosti i daljini na kojoj djeluje, mada ne sumnjam da će ih biti još tona, ovo su 4 osnovna.

klik

Evo još jedan video, malo duži, gameplay inovations, ima zanimljivih stvari.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 0:40 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Još jedan tekst, ekipa koja ga je gledala uživo opisuje našto je to ličilo... Doimaju se zadovoljnima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
NightShadow kaže...
bornasepic kaže...

Ovakvim izjavama ne ispadaš faca nego papak i da se razumijemo, ne zato što pitaš starce za lovu, nego zato što spominješ dizanje kredita za ovakvu trivijalnost..

Svi smo mi gameri, ali smanji doživljaj malo.

A ti si ispao još veća papčina što si ga shvatio ozbiljno lol

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Kao jaaaaako veliki fan AC serijala moram reći da sam se na sve ove teasere i nove informacije navlažio haha. Po ovome što se vidi (iako nigdje nije objavljeno ni sekunde gameplaya) možda je i rano za reći, ali definitivno bi se AC3 mogao potući sa ME3 za igru godine.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 15:59 (Kora).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Normalna edicija je 34 eura na zavvi, dok je "join or die" 52 eura..

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ako je ovo tacno love od mene nece vidjeti iako SP mogu da igram sa gamepad-om MP nmg da smislim bez misa i tastature.

http://pc.gamespy.com/pc/assassins-creed-2012/1221571p1.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

Ako je ovo tacno love od mene nece vidjeti iako SP mogu da igram sa gamepad-om MP nmg da smislim bez misa i tastature.

clanak je poprilicno dugacak, na sta mislis tocno?

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
dex3108 kaže...

clanak je poprilicno dugacak, na sta mislis tocno?

Na zadnji dio clanka da igra na PC-ju nece podrzavati mis i tastaturu nego samo gamepad

14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Na zadnji dio clanka da igra na PC-ju nece podrzavati mis i tastaturu nego samo gamepad

Dosta čudno i po meni veoma loše, samo sportske igre igram na gamepadu, ostalo mi je izuzetno teško. Malo mi je ovo pokvarilo ukupan trenutni dojam o igri, do sada mi se sve sviđalo, ali ajde valjda pređem preko toga :D

Life is Hard :) Lonesome Killer
16 godina
Assassins Creed 3

to ne da je minus nego je ogrmoni minus, ocjene ce bit niske zbog tog.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kakvi su ovo sad ekscesi s gamepadom damnit?!

Što je toliki problem sklepati i kontrole za miša i tastaturu, pa se forsira na gamepad.

Sad se sjetim kad nam je nesretni "press Start" bio ultra konzolitis...

Edit: Evo izašle su informacije o special editionima, čini se da sam bio poprilično u pravu, plus su ubacili par misija koje "srednja klasa" nemože odigrati, odnosno moći će kad plati naknadno. Baš lijepo od njh.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 20:28 (thuglife).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja ionako igram pomoću gamepada, tako da mi to ne smeta {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Ma nevjerujem ja da će biti ograničen samo na gamepad, nikad nisam igrao sličnu igru da je ograničena na gamepad, pogotovo ne igru ovakvog žanra. Osim toga, ako je to i istina lako će oni do oktobra to promjeniti kad čuju glas naroda. Naravno ako tako zaista bude od mene će dobiti nogu u guzicu.......

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 20:30 (Kora).

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Osobno sve nakon AC1 igram na gamepadu i nikakvih problema, Revelations u MP također igram padom i ne vidim neki veliki deficit u odnosu na miš+tipk, al opet, možda griješim i bio bih mnogo bolji da igram tako {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Što se tiče miša i tastature:

I don't see us investing hugely in a mouse and keyboard setup. I think if you want to play on PC and you want to play Assassin's Creed, you have a controller." So status quo for the series there, though I personally found the previous games to be playable with mouse and keyboard.

Ako je autor teksta dobro protumačio i ovo "neulaganje previše truda u miša i tastaturu" zaista znači da će igra po tom pitanju biti kao i prethodni nastavci, ja sam zadovoljan - svi prethodni AC-ovi su podržavali kombinaciju tastatura + miš s 5 tastera i imam kombinaciju koja mi leži jako prirodno i tu ne bi smelo biti problema.

Ipak, ceo ton odaje stav "uradićemo port za PC... jedno popodne... levom nogom... isto k'o i prošla tri", a to svakako ne prija.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Što se tiče miša i tastature:

I don't see us investing hugely in a mouse and keyboard setup. I think if you want to play on PC and you want to play Assassin's Creed, you have a controller." So status quo for the series there, though I personally found the previous games to be playable with mouse and keyboard.

Ako je autor teksta dobro protumačio i ovo "neulaganje previše truda u miša i tastaturu" zaista znači da će igra po tom pitanju biti kao i prethodni nastavci, ja sam zadovoljan - svi prethodni AC-ovi su podržavali kombinaciju tastatura + miš s 5 tastera i imam kombinaciju koja mi leži jako prirodno i tu ne bi smelo biti problema.

Ipak, ceo ton odaje stav "uradićemo port za PC... jedno popodne... levom nogom... isto k'o i prošla tri", a to svakako ne prija.

četiri

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice