Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Assassins Creed 2
win32 kaže...
Ner0 kaže...

ja imam logitechov mis i tipkovnicu,nikakva dodatna oprema iste stvari na kojima sam presao AC1 vise od 7 puta i ac2 cu isto tako =)

A gle, imam i ja Logitech G15 rev2 i Logitech G5 rev2 pa opet je sigurno lakse ovu igru odigrati sa gamepadom....makar nisam ljubitelj istih, ali sam realan.....za takve igre je jednostavno gamepad.

Koliko god odgadao kupovinu, evo sada nakon cca 1 h vremena igranja AC2 odlucio sam da je necu vise igrat dok ne odem to Tresnjevke u Links po gamepad.

vjerujem da ce i meni trebat jedan gamepad, sjecam se da sam prste prelomio na jednici radeci neke posebne poteze, pa sam se usredotocio samo na block i counterattack

i solve my problems with the gun
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja pak igram sa naj obicnijim gamepadom za 100kn

i 10 puta je bolje nego sa tipkovnicom

nemogu se odljepiti od igre toliko mi je dobra na 7 sam sekvenci upravo završio onu misiju di igras kao Altair

riješavam i sve assassination misije i sakupljam tu i tam koje pero i uvijek sve view pointove izvrsim

ma kupit cu ovu igru zaboli me za DRM hocu imat original jer je igra predobra

kupujem kozolu za ac3 ak nebude izasao za pc

eto moje odusevljenje igre je neizmjerno

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 16:37 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

eto moje odusevljenje igre je neizmjerno

Znači nisam jedini :)

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
TopForumaš kaže...

Mislis da bi se moglo sa ovime odigrat:

http://www.links.hr/index.php?naziv=Gamepad+LOGITECH+Precision+Gamepad+2&option=artikl&id_kategorija=102010&id_artikl=102.010.009

Imam jedan takav negdje u kutiji nekoj samo ga moram naci......nikada u zivotu ga nisam koristio za nista. Dobio sam ga od nekoga novoga i ostao je tako u kutiji.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
TopForumaš kaže...

http://www.links.hr/index.php?naziv=Gamepad+LOGITECH+Precision+Gamepad+2&option=artikl&id_kategorija=102010&id_artikl=102.010.009

Imam jedan takav negdje u kutiji nekoj samo ga moram naci......nikada u zivotu ga nisam koristio za nista. Dobio sam ga od nekoga novoga i ostao je tako u kutiji.

prodam ti ja za 50kn svoj xD nemozes igrat pokusavo sam ja jedinicu igrat

Im But the blade in the Crowd
15 godina
protjeran
Dojo kaže...
Robert-Je-Glup kaže...
Danny_HR kaže...
A čuj, posljie Xbox 360 kontrolera ovaj ti je najbolji izbor.

Zbog xinputa, zbog kvalitete i tak.

Ima ga sigurno u drugim dućanima, samo pogledaj.

hhmm meni izgleda odlično, a zaista nije ni skup , no piše da podržava OS Vistu i XP, e sad da li itko zna da li podržava i Win 7?  usput znaš li dali možda isporučuju u Slavonski Brod naprimjer?

Podržavao je jučer dok sam igrao Ass Creed 2 :) Malo čudno izgleda raspored gumbića, ali je super što Xbox "ripoff" tako da ga Windowsi/igre  prepoznaju bez problema (koristim ga na Win 7 za AC2, Bataman: AA a buraz za Pes-ove.)

DA DA  meni i treba samo za pes i nba, samo sportske igre igram gamepadom. Usput prešao sam AC2, Predobra igra, jako preporučujem svima koji vole ovaj žanr, priča je jako originalna, igra optimizirana, ma sve u svemu  ocjena 5

Evo malo SPOILERA za one koji ih vole

RIM RIM
MULTIPLE ASSASINS MULTIPLE ASSASINS
GLAVNA FACA GLAVNA FACA
EZIO EZIO
HHAHAHAHAHAH još malo spoilera HHAHAHAHAHAH još malo spoilera
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 17:57 (Robert-Je-Glup).
15 godina
Ner0 kaže...
win32 kaže...
TopForumaš kaže...

prodam ti ja za 50kn svoj xD nemozes igrat pokusavo sam ja jedinicu igrat

Hmm...kakav gamepad mi prodas!? Kupujem eventualno ako netko ima neki "posteni", a ne ovo smece koje nikada nisam ni otvorio.....tj. ovaj koji je na linku.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Tek sad sam skužio da u opcijama igre nema mogućnosti podešavanja glasnoće zvuka i muzike.

Pa koji je to ku***! Sad ne mogu isključit igrinu mjuzu!
Svaka igra (izuzev CoD-a, čini mi se) ima mogućnost podešavanja glasnoće zvuka i muzike, ne znam zašto je bilo toliko teško da i ova igra to ima.

Mršti se

Ako se ipak nekako može isključiti muzika u igri, bilo bi lijepo da netko kaže kako :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo i ja prešo...Preprepre zakooon je kraj.Ali šteta je što igra tako kratko traje.

Jedva čekam nastavak,a prema kraju mi se čini da ćemo možda čak i nastavit igrat kao Ezio,ili kao Desmond.

@Calypso:Imaš tamo u opcijama pod General,ili kako već.Moraš ući skroz u igru,ne u Glavnom izborniku.

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 20:51 (doctor_crash).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Negde sam čital da se spominje neki ženski predak Desmonda u WWII ......

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

mi moze neko rec dal se gube saveovi kad se ide updateat values.db? ak ne, kak se uopce updateaju? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

sta je sa dlc-ovima?

mislim samo pitam ipak je extra content dobrodošao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
doctor_crash kaže...

Evo i ja prešo...Preprepre zakooon je kraj.Ali šteta je što igra tako kratko traje.

Jedva čekam nastavak,a prema kraju mi se čini da ćemo možda čak i nastavit igrat kao Ezio,ili kao Desmond.

@Calypso:Imaš tamo u opcijama pod General,ili kako već.Moraš ući skroz u igru,ne u Glavnom izborniku.

kako kratko traje? pa igra je po mojem mišljenju dosta dugačka, kao i priča, uglavnom iznad prosjeka to sigurno, no opet, kad se uživiš u priču i kad ti je zaista zanimljiva nakon što završiš igru imaš osjećaj kao da si maloprije počeo igrati lol,

16 godina
Inferno kaže...

mi moze neko rec dal se gube saveovi kad se ide updateat values.db? ak ne, kak se uopce updateaju? :)

pa trebalo bi automatski updateati,nebi trebao izgubiti save

My xf.mirkeckiller
16 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...
doctor_crash kaže...

kako kratko traje? pa igra je po mojem mišljenju dosta dugačka, kao i priča, uglavnom iznad prosjeka to sigurno, no opet, kad se uživiš u priču i kad ti je zaista zanimljiva nakon što završiš igru imaš osjećaj kao da si maloprije počeo igrati lol,

A ono..Mogli su sad to dovršit..Da ubiješ onog doktora...Ali nema veze od išćekivanja će to bit još slađe u trojci(nadam seSmijeh).

Al nisam mogo vjerovat kad na kraju vidiš da si22-23 godine Assassin.

Punk's not dead!!!!
15 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...
Dojo kaže...
Robert-Je-Glup kaže...
Danny_HR kaže...

hhmm meni izgleda odlično, a zaista nije ni skup , no piše da podržava OS Vistu i XP, e sad da li itko zna da li podržava i Win 7?  usput znaš li dali možda isporučuju u Slavonski Brod naprimjer?

Podržavao je jučer dok sam igrao Ass Creed 2 :) Malo čudno izgleda raspored gumbića, ali je super što Xbox "ripoff" tako da ga Windowsi/igre  prepoznaju bez problema (koristim ga na Win 7 za AC2, Bataman: AA a buraz za Pes-ove.)

DA DA  meni i treba samo za pes i nba, samo sportske igre igram gamepadom. Usput prešao sam AC2, Predobra igra, jako preporučujem svima koji vole ovaj žanr, priča je jako originalna, igra optimizirana, ma sve u svemu  ocjena 5

joj obozavam ove koji cilu igru nista ne slikavaju(a mozda i da..) i onda na kraju igre slikaju 5 slika i stave na bug forum. nice one

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jeli tko prešao onaj assassins tomb u zvan san marcos secret

meni se otkljuca sve i nemogu interact napraviti sa tombom

i sad sam tu zaglavio nemogu van nemogu nikuda stvarno nezelim cijelu igru ispocetka

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo stvarno vas molim recite jeli ste prešli taj tomb san marcos secret u bazilici san marca

ak niste ajde probajte preci pa javite dali imate isti problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
moom kaže...
Robert-Je-Glup kaže...
Dojo kaže...
Robert-Je-Glup kaže...
Danny_HR kaže...

joj obozavam ove koji cilu igru nista ne slikavaju(a mozda i da..) i onda na kraju igre slikaju 5 slika i stave na bug forum. nice one

šta ne slikavam, pa pogledaj moje ranije postove

16 godina
Assassins Creed 2

Prešao igru i naprosto me oduševila.

Duja je izvukla ovaj serijal samo tako da bolje ne može (iako mi je prvi dio bio stvarno dobar ali sa nedostacima koje svi znamo).

Ima sve ono šta je falilo jedinici i još puno, pa rekao bi i previše odličnih i kreativnih stvari.

Svaka čast ubisoftu na po meni igri godine, ustvari meni najboljoj do sad, stoga mu opraštam DRM i odgodu koja (ako me pamćenje služi) je bila.

Skidam kapu!

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
RePlaY kaže...

Prešao igru i naprosto me oduševila.

Duja je izvukla ovaj serijal samo tako da bolje ne može (iako mi je prvi dio bio stvarno dobar ali sa nedostacima koje svi znamo).

Ima sve ono šta je falilo jedinici i još puno, pa rekao bi i previše odličnih i kreativnih stvari.

Svaka čast ubisoftu na po meni igri godine, ustvari meni najboljoj do sad, stoga mu opraštam DRM i odgodu koja (ako me pamćenje služi) je bila.

Skidam kapu!

potpuno se slažem, gledao sam trailere te igre od samog pocetka... cak sam i prepaid. Igra je zakon, toliko puno da nema veze taj DRM...

Kada sam bio zavrsio osjecao sam jako veliku prazinu, kao kad covjek procita dobru knjigu.

Jedva cekam nastavak...THA DOCTOR WILL PAY!!!!!!!!!!

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
15 godina
neaktivan
Inferno kaže...

ne gubis save, a updateujes tako sto skines novi file values.db i kopiras ga umjesto starog

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

kraj je prelud

requiescat in pace, you bastard!!

...

I DONT THINK SO

i kad na kraju ova minerva svoje izblebece a shaun WHAT THE FUCK

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam sad to probao proći. Za sad imam 4 ona seala za Altairov oklop, ovo mi je trebao biti peti. I uđem ja u tu baziliku riješim ta četiri zadatk,

izvrti se ona slika na sredini bazilike i sad je u obliku  onog Assassinovog guilda. I veli mi da uđem u onu prostoriju di je sarkofag...

Ja dođem i kad želim taj sarkofag otvoriti.... ništa.... Nije mi ponuđena ona tipka koja to otvara, i ja ga isto nemogu otvoriti.

@Top Forumaš

Ako želiš van iz tog sranj*, jednostavno se ubij. Skoči s neke velike visine i onda se Desmond desinkronizira. Ponovo će te pitati dali želiš na taj zadatak ili ne.

Ti, naravno, ne želiš i odna će te postaviti izvan te crkve...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 12:16 (Arai).
17 godina
neaktivan
Arai kaže...

Ja sam sad to probao proći. Za sad imam 4 ona seala za Altairov oklop, ovo mi je trebao biti peti. I uđem ja u tu baziliku riješim ta četiri zadatk,

izvrti se ona slika na sredini bazilike i sad je u obliku  onog Assassinovog guilda. I veli mi da uđem u onu prostoriju di je sarkofag...

Ja dođem i kad želim taj sarkofag otvoriti.... ništa.... Nije mi ponuđena ona tipka koja to otvara, i ja ga isto nemogu otvoriti.

Ali jesi li ušao u burial chamber? Znači, ne otvaraš onaj prvi sarkofag(onaj skroz na početku, sa kojim dobiješ ta 4 zadatka) nego onaj u burial chamberu. Ako ne budeš mogao, probaj staviti novi values.db.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Da ubuduće ne ponavljate to pitanje javite mi se na PM ako nemate org igru...

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Igram na nativnoj rezoluciji monitora 1280x1024 i nemogu si namjestiti full screen mode. 

Uvijek su mi kao neke dvije crne linije na vrhu i na dnu monitora. Mislim da bih si trebao namjestiti omjer 5:4, a vjerovatno je ovaj koji je sada za widescreen monitore.

To ovako izgleda

a a
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 13:22 (DyerMaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

evo stvarno vas molim recite jeli ste prešli taj tomb san marcos secret u bazilici san marca

Jel je to zadnji tomb?Ako je,moraš ubit onog lika šta trči,nesmije javit drugim vojnicima da si tamo.

Punk's not dead!!!!
16 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...
TopForumaš kaže...

Jel je to zadnji tomb?Ako je,moraš ubit onog lika šta trči,nesmije javit drugim vojnicima da si tamo.

Zar nije to prvi 

17 godina
neaktivan
DyerMaker kaže...

Igram na nativnoj rezoluciji monitora 1280x1024 i nemogu si namjestiti full screen mode. 

Uvijek su mi kao neke dvije crne linije na vrhu i na dnu monitora. Mislim da bih si trebao namjestiti omjer 5:4, a vjerovatno je ovaj koji je sada za widescreen monitore.

To ovako izgleda

Da. Ja imam monitor omjera 16:9 i nema tih crnih crta.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice