Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 532.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Assassins Creed 2

Frend mi trenutno skida AC II sa neta preko Touretna, e sad to je sigurno piratska verzija, ali ako je pirat onda ipak da bi se izdao pirat postoji negdje i orginal ili samo iz Ubisofta razvlace sa izdavanjem.

http://www.balkanonline.eu/chat.html
15 godina
neaktivan

cek cek skida ac2 za ps3 ili xbox360???

16 godina
protjeran

Ne Skida AC2 za PC, i to prek torenta!!! i to je nesto sto me naljutilo, znaci netko tu nesto krije, jer cim postoji pirat onda postoji i orginal.

EDIT: Krivo sam skontao, ali u glavnom, prijatelj iz Zagreba mi kaze da ima u algoritmu kupit orginal AC2, i to je vidio vlastitim ocima.

http://www.balkanonline.eu/chat.html
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 18:16 (311008).
15 godina
neaktivan

ak je to istina ja cu poludit... e pliz pitaj frenda od kud je to skinuo i ak mos posalji mi link na pplayer90@yahoo.com ili na pm da ne dobis zuti karton...hvala

a cuj mozda se covjek zabunio a mozda je i fake torrent

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 19:08 (decko1987).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ma nemoguce. Iako je izasao Assassins Creed:Bloodlines za PSP ekskluziva.

Zieg Heil!!!! Heil Hitler!!! GO HITLER, GO HITLER!!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

to ti je frend se zabunio

100% je vidio verzju za konzole

zamisli da algoritam najveća lopovska guzjana prodavaonica igara ima igru koja nije službeno izašla za tu platformu

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo bas cu danas probat kakav je AC bloodlines pa vam javim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ma, jedinicu sam igru ravno do 3. assassination targeta... mislim ok, prvi grad 3 tipa misije: ukradi, prisluskuj, pomazi zrtvama nasilja, kraj: assassinate, reko bas fino, do tamo jases konja, lijepo se penjat, skupljat one veiwpointe, cak sam se trudio sa zastavicama.

2. assassination target: misije ukradi, prisluskuj, pomazi zrtvama nasilje, penji se na viewpointe, na kraju assassinate: mislim si grrrrrr, vec vidjeno, ali dobio neka nova oruzja, fora je animacija

3. assassination target: misije ukradi, prisluskuj, pomazi... screw this

ak ce dvojka biti identicna za svaki target mislim da je nebum puno igral... sve je copy paste. mislim to moze biti zabavno neko vrijeme, ali identicne stvari radit u svakom gradu u svakom trenu, ai blesav ko noc, borit se mogu sa 10 judi od kojih su 2 templari bez problema, i jos dolaze novi targeti ako stojis kraj onih vrata i nikome nista, fakat je prelako, cekas da te napadne i counterattack, kill, repeat, uvijek 1 po 1 napadaju

ne kazem da je igra losa, zabavna mi je bila tih nekoliko sati, i ono trcanje i skupljanje zastavi uz vremensko ogranicenje (pomaganje drugim assassinima), raznorazne akrobacije, ali postne nekako suhoparno, vec vidjeno ponavljanje jednih te istih stvari, bez bitnih pomaka u prici osim animacije nakon assassinationa kad se sazna novi dio price, mene nije uspjela zadrzat pred ekranom

nadam se da ce dvojka biti ipak malo raznolikija, mozda malo vise main i side quest sadrzaja

Ne, ne, ne i ne... Vjeruj mi, igrao sam na konzoli, i kada vidiš igru na PCu promijenit ćeš mišljenje... ;)
a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

http://sketchup.google.com/3dwarehouse/details?mid=4340eecc4c161a417215993c5e08d09 ovo je 3d model jeruzalema u AC-u i ja sam ga napravio, na ovoj se stranici ne vid bas dobro,... ali ako ocete vidit u 3d morate imat program google sketchup koji je besplatan... hvala. nadam se da ce vam se svidjeti (nije jos dovrsen)đ

evo probao sam AC bloodlines za PSP i mogu vamm rec da je vrlo dobra...occekivo sam loosije zato sto je psp, ali kazem vam da je vrijedi prec... imate upgradese ...i kazu da je onaa poveznica između prvog i drug dijela

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 14:42 (decko1987).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ljudi kaj niko nis ne pise vec dugo ... ko ima ps3 il xbox dajte dojmove svoje

EDIT: oprostite na spamu

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 21:08 (decko1987).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

A sto ima pisat ako nemas xbox ili ps3, treba jos cekat 3 mjeseca.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

al tema je assassin's creed 2,izasao je 17.11.2009 a nitko nista nepisenema veze sto jos 3 mjeseca treba cekat za PC.....pisite dojmove,ajmo konzolaši,bilo vas je na sve strane prije izlska igrice,sad vas nigdje nema....il se boite neceg,il igrate ac2 xD

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

al tema je assassin's creed 2,izasao je 17.11.2009 a nitko nista nepisenema veze sto jos 3 mjeseca treba cekat za PC.....pisite dojmove,ajmo konzolaši,bilo vas je na sve strane prije izlska igrice,sad vas nigdje nema....il se boite neceg,il igrate ac2 xD

Ili mozda neumorno pokusavaju izvoditi parkour kao u igri, ovo nece zavrsit dobro.

17 godina
neaktivan
Pretpostavljam da oni koji imaju ne žele spojlat. :)
Znam da ja ne bi htio.

Planiram ovo kupit, ali tek nakon nove godine... sad se nema love. :(

Spi*kao sam sve na COD, čak 2 verzije. lol
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja sam skinuo assassin creed 2 prek torrenta,, velik je bio, , ali opet ne dovoljno.. pa razmisljao, to je sigurno demo, a tek nakon 3^6 dana izaci i puna verzija...

Cekao da instalira .. i jok cim se pojavila prva slikica instalacije .. Assassin Creed Rusia.. hehehehehehe.. popusio... a sta ces , ima i toga...

prvo bi  trebalo demo izaci,, nadam se, pa onda .... beta , pa RC, pa beta opet.. pa demo. pa tek onda ..... najava da izlazi.... eto dovoljno obavijesti od mene za zekanciju hehehehe. ma doci ce....

ono gore, jedino je to istina.... stvarno sam popusio....mislim....

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Pretpostavljam da oni koji imaju ne žele spojlat. :)
Znam da ja ne bi htio.

Planiram ovo kupit, ali tek nakon nove godine... sad se nema love. :(

Spi*kao sam sve na COD, čak 2 verzije. lol

a po meni se ne isplati kuppovat cod mw2...(jedino zbog multiplayera)

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

...vidim da neki hoće da spoilamo igru koji imamo konzolu!

Blee! E, pa neću, čekajte pa ćete vidjeti, ionako sam na prethodnim stranicama dosta napisao!

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

...vidim da neki hoće da spoilamo igru koji imamo konzolu!

Blee! E, pa neću, čekajte pa ćete vidjeti, ionako sam na prethodnim stranicama dosta napisao!

je igra bolja od batmana arkham asylum

mislim ipak je to isti žanr

navodno je bolja kad je pobrala VGA nagaradu za best action/adventure game

no je li to stvarno tako?

je li ac2 bolji od batmana?

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

mislim da je, igrao sam batmana i nije me oduševio... kaj znaci spoilati ( nisam upucen bas u to )

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 22:58 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

mislim da je, igrao sam batmana i nije me oduševio... kaj znaci spoilati ( nisam upucen bas u to )

EDIT: oprostite na spamu steka internet

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 22:59 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
'To spoil' bi bilo 'pokvariti dozivljaj', npr. netko ceka neki film na tv-u i zeli se iznenaditi sa radnjom filma, a ti dodjes i kazes mu sto se u filmu dogadja. Znaci, pokvario si mu dozivljaj. Valjda razumijes
EVERYBODY LIES
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
'To spoil' bi bilo 'pokvariti dozivljaj', npr. netko ceka neki film na tv-u i zeli se iznenaditi sa radnjom filma, a ti dodjes i kazes mu sto se u filmu dogadja. Znaci, pokvario si mu dozivljaj. Valjda razumijes

da da razummijem... hvala. i mislio sam da je nes u tom smislu

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 14:34 (decko1987).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

mislim da je ovo glup potez ubisofta pogledajte http://www.vgreleases.com/pc/ReleaseDate-117376.aspx   navodno u australiju dolazi prije nego ameriku i europu... naravno da ce onda bit vise piratizirana kad je nema u americi i europiiiiiii

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Uh, sto vise cekam vise mi postaje nekako nezanimljivo.

7 0 hvala 1
16 godina

Ja sam igral na PS3 i igra se čini super,a za grafiku nemrem reći jer je on imal televizor od 102 cm,pa je zato bila lošija.

AMD
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ja sam skroz izgubio entuzijazam za ovom igrom - kvragu i odgađanje za PC.

If you want something done properly, kill Baldrick before you start.
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

igru cemo najkasnije zaigrati pocetkom ozujka

najranije u veljači ako tad izađe u europi

neračunajte na australiju jer sumnjam da ce se australske verzije dokopati reloaded ili razor

znate sto vjerujem da je igra vrijedna kupnje ali zbog takvog bezobrazluka i masakriranja pc zajednice ubisofta nema sanse da pomisljam na kupnju

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

brat je igra na PS3, odlično izgleda, puno akcije i nije tako kratka kao prvi dio, grafika je ispolirana tako da izgleda još brutalnije, jedva čekam :))

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

igra je predobra al neznam zasto je tako malo ljudi voli...

nesto suskaju da ce izaci igra malo prije jel to istina

Svi koji nemogu docekati da Assassin's Creed 2 izađe za PC Palac gore i hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 17:43 (decko1987).
Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Edit:Na lockerzu ak znate ocemu pricam daju assassins creed 2 za samo 100 bodova i ps3 i xbox...stetaa sto nemam ni  jedno ni drugo hahaha

zao mi je zbog spama slucajnoo!

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 19:47 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice