Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 574.980
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ajmo ljudi trebamo odigrati 133 700 Assassinate meceva i dolazi nova mapa Florence by Night :D

I jod jedan + za Ubisoft svidja mi se ovo otkljucavaje mapa za izvrsenje zadatka a ne kao neki da 5 mapa naplacuju kao pola igre XD

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 10:04 (dex3108).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Pa dpbrp, mapa će biti ista, samo će promeniti parametar time of day, zar ne? No sve jedno, sviđa mi se.  {#}

Nego, šta je ono dole na slici? (evo i linka)

BTW, zaradih svoj prvi Untouchable, mada pre svega zahvaljujući protivničkoj ekipi u Manhuntu koja se baš i nije proslavila. Dakle, stajao sam celu rundu u mestu sa još nekoliko ku***, i niko da nam priđe, ne znam, možda smo se loše našminkale?! Pri tom je na momente od 4-5 likova u gomili bilo nas 3 prava igrača i ništa, apsolutno mi nije jasno šta je druga ekipa radila celu rundu. Možda su imali traume iz prethodnog kruga pa su se i dalje krili?! Valjda niko nije hteo da se zezne, ali opet, priđi, pa makar i pogrešio, nateraj nas da se razotkrijemo, neko drugi iz ekipe će već zaraditi poene, a i razbićeš grupu. No dobro, šta se žalim, preko 2000 poena za stajanje u mestu + 1000 poena za Untouchable + nekih 2600 iz prvog kruga + ostali bonusi, bila je to fina partija.

+43° 39' 19.00", -75° 27' 42.00" +43° 39' 19.00", -75° 27' 42.00"
PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
Ivan(4) kaže...

Nego, šta je ono dole na slici? (evo i linka)

te kordinate dobijes kad zavrsis DLC...pri kraju se prikazu na par sekundi u jednoj od zadnjih scena...(po meni su si sa ovime mozda otvorili novu mogucnost za nastavak serijala- da se prica preseli u ameriku)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 15:18 (-zip-).
17 godina

Ma znam, tako sam i našao jamu, zanima me da li neko zna šta je u stvarnosti.  {#}

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neznam tocno sta je tamo toliko posebno i zasto su bas to mjesto izabrali (iako bi rado volio znati) ali eto znam samo da je ta "jama/rupa" zapravo jezero...

(cekamo ac3 da vidimo sta ima amerika sa tim){#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 18:41 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odigrao sam SP pa da kažem nešto o onima koji se dvoume pri kupnji:

Počet ću s negativnim. Igra mi je malo slabija u odnosu na AC2 po priči (koja je u ovom serijalu jako važan segment). Priča nema nekih obrata (osim na početku, a ovo s Machiavellijem je bilo sasvim očekivano - ujedini sve tri "podzemne" skupine i zatim u slijedeće tri sekvence sa svakom od njih surađuj da bi došao do Borgia obitelji. Doduše, misije su zanimljive (odvalio sam se na izgled The Bankera, a ona misija u Koloseumu je također bila odlična). Jedino veće razočaranje mi je bio The Truth. One zagonetke sa audio fileovima su katastrofa (ostalo je više-manje isto, osim zagonetki sa šahom koje su pun pogodak imho), a nakon što sam riješio sve zagonetke, uopće mi se nije sviđalo što slijedi. Video u AC2 je bio zadivljujuć, gledao sam u monitor pet minuta s wtf izrazom lica. The Truth u AC:B me ostavio ravnodušnim. Što se tiče Brutovog oklopa - dobijem ga, a igra je već gotova. Bilo bi lijepo da sam neko vrijeme mogao uživati u njemu tijekom glavne priče. Inače, ne izgleda toliko loše. Također me iritiralo kretanje i sporost konja, ali sam se priviknuo na to. Igra je mogla proći i bez kupovanja važnijih arhitektskih postignuća - po meni sasvim bespotrebno, ne nužno loše.

A sad na pozitivno. Već sam rekao da su me se neke misije prilično dojmile (Koloseum, Juan Borgia, posljednji lair...). Super je što su smanjili broj viewpointova. Također, oslobađanje teritorija od obitelji Borgia je također odlično zamišljeno i realizirano. Nova oružja (s naglaskom na samostrel koji izgleda kul i bitno olakšava stvari), poboljšana mehanika borbe (kill streakovi, korištenje handcannona u mačevanju,...) i obučavanje novih Assassina su uvelike doprinijele boljem gameplayu. Ona ideja s ispunjavanjem dodatnog uvjeta da bi postigli 100% synch je odlična. Najveći plus je dakako multiplayer.

Zaključak: AC:B je odlična igra koja zaslužuje pažnju svih koji su voljeli AC2. Kad se sve zbroji i oduzme, igra je na razini AC2. Razlog za kupnju je i multiplayer koji bi se s obzirom na kvalitetu većine današnjih naslova mogao prodavati i kao stand-alone igra. Igri dajem ocjenu 9/10.

Blago onima što na tuđoj grbači žive jer njihovi su ključevi od auta.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 21:32 (Horagio).
Moj PC  
14 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Horagio, dobra recenzija ;).
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
17 godina
neaktivan

apsolutno potpisujem tvoju recenziju, a najvece razocaranje igre je vrijeme u kojem dobijes oklop... nemas nista od njega jer je vec gotovo...

AC2 je bio bolji po mnogocemu ali ovo su samo mali "bugovi" koji se moraju desiti u poboljsanju igre u buducnosti

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

prešao i ja sp,ima i minusa i pluseva igra ,sve u svemu igra je vrhunska kao i dvojka,jedino me malo kraj razočarao,nekako to brzo došlo,no dobro,nastavljam igrat dok ne skupim sve zastave i izgradim 100%

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...

apsolutno potpisujem tvoju recenziju, a najvece razocaranje igre je vrijeme u kojem dobijes oklop... nemas nista od njega jer je vec gotovo...

AC2 je bio bolji po mnogocemu ali ovo su samo mali "bugovi" koji se moraju desiti u poboljsanju igre u buducnosti

Ma svejedno je oklop i ružan. A nije puno jači od onog svog koji maksimiziraš tijekom igre koji je meni i ljepši zapravo. Ja sam zapravo te Lairove igrao samo zbog njih samih (kao misija) a ne zbog tih 5 codexa ili štoliveć

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 15:08 (BlaBlaLaLa).
15 godina
neaktivan

Evo presao sam igru (osnovni dio) i prekratak je. Assassin's Creed 2 je bio dosta bolji. 

dzix
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina

?!?

Koliko sati si potrošio, jesi li radio išta osim glavne kampanje i kolika ti je sinhronizacija?

I u kom tačno elementu je AC2 bio bolji? U AC2 su se više potrudili oko istorijske pozadine (i to jeste ozbiljna zamerka), ali po gameplayu je Brotherhood mnogo ispoliraniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Još malo pa LVL 50 u MP hehe

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odigrao sam i DLC i sta reci nego uspjeli su da uguraju AC, Prince of Persia i Tomb Raider momente odlicno :D A sam kraj je WTF momenat XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jos malo pa cu prokljuviti kako da bacim partiju u mp. Isao sam se inatiti da vidim ko ce prije popustiti cekajuci da udje u mec.

Popustio sam.
17 godina
neaktivan
Ajmo svi u ovu temu i glasajte za pricu :)

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/9281099919
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mozee li se online igrat bez orginala :$

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ne moze. Ne moze ni s originalom, pa zasto bi bez.
17 godina
neaktivan
2dollaB kaže...

mozee li se online igrat bez orginala :$

cemu tako glupo pitanje?

17 godina
LIX kaže...
Ne moze. Ne moze ni s originalom, pa zasto bi bez.

Jesi li probao stvari iz prvog posta? Ja se doduše nisam baktao sa time, samo sam sve komponente ACB-a o kojima me je firewall obavestio proglasio za trusted application i radi, valjda imam sreće.

15 godina

hvala na linku, znam da je garant do port forwardanja bilo, ali imam ogromnih problema sa strict natom i u cod mw2 i u tdu2 i nakon detaljno pracenih uputama koje odgovaraju postavkama thompsona, otvaranja portova, sejvanja, restiranja kompova i gasenja routera iz struje i dalje imam MW2: strict nat, TDU2: vidim 5 igraca normalno, ostali su nevidljivi ili skacu po stazi, ACB: pobijedi me u cekanju da udjem u igru.

izgubljeno je par sati konfiga za svaku igru, bacam ručnik.

600kn za 3 mw2 (samo private matches jer ne upadamo u meceve pa ne lvlamo)

150kn za tdu2 (plus 580 kn za volan)

189kn za acb

idem igrati se s abakusom. bolje bi mi bilo.

17 godina

{#}......

1 1
2 2
Potpis:
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 10:14 (Necto).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Necto kaže...

{#}......

same shit

letio sam 30 minuta :D

17 godina
neaktivan

Da li bi mogao zamoliti nekog od vas koji ste kupili box verziju igre da mi skenira omot :D Ako ima takvih neka se jave preko PM-a da se dogovorimo oko rezolucije i DPI-a :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Da li bi mogao zamoliti nekog od vas koji ste kupili box verziju igre da mi skenira omot :D Ako ima takvih neka se jave preko PM-a da se dogovorimo oko rezolucije i DPI-a :D

Zasto?

15 godina
neaktivan
Zeli nekom uvalit igru pod box izdanje? XD
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...
dex3108 kaže...

Zasto?

Možda ima digitalnu verziju, pa si želi napravit i "home made BOX verziju":)

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.
17 godina
hehehhe dobar je ovaj codex edition unlocker
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan

Imam digitalnu verziju igre a na polici mi stoje AC1 i AC2 Box verzije pa zelim i da AC:B stoji pored njih ali nmg nigdje na netu naci PC cover tj mogu naci samo prednju stranu sto mi i nije od velike pomoci bas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice