Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 574.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

ja sam naručio isto sa Zavvi i piše Dispatch date 18.03. nadam se da neće dugo trebat :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jeee dobio sam mogucnost da skinem dodatni sadrzaj :D ali ne i da preload-ujem igru :(

Mapa rima 34MB XD

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 20:00 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Čini se da se već igra na veliko...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Jel ima netko od vas ovdje da moze naruciti za mene, jer mislim da mi se ne da cekati jos tjedan dana od izlaska igre, nisam jos 100% siguran, jos se sa starcima treba viditi. Pa narucite na moju kucnu adresu, i kada dodje, ja vama pare na racun.

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ev prvi pc gameplay!!! :D nema spojlera... samo nastavak priče od ac2 :D :D 

Steam:luka2301

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

izgleda bolje od konzola...a ono sta mi je najbolje (barem u ovom videu) je to da su napokon sredili lica ljudi, izgledaju puno bolje od proslog AC i drago mi je da su to sredili..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
-zip- kaže...

izgleda bolje od konzola...a ono sta mi je najbolje (barem u ovom videu) je to da su napokon sredili lica ljudi, izgledaju puno bolje od proslog AC i drago mi je da su to sredili..{#}

da i drago mi je što za svaku akciju... eagle vision etc. imamo tipku E ili shift što piše u desnom kutu a na kao u ac2 B ili A nikad nisam zapamtio koju trebam stisnut xD

16 godina
neaktivan

da sad sam to bas premotavao par puta...zapravo mislim da je nije bilo A i B (ispravite me ako griješim) vec oni znakovi - ruka, noga i sta ja znam sta sve ne...uglavnom ubisoft napreduje u svakom pogledu

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 21:47 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

Jel ima netko od vas ovdje da moze naruciti za mene, jer mislim da mi se ne da cekati jos tjedan dana od izlaska igre, nisam jos 100% siguran, jos se sa starcima treba viditi. Pa narucite na moju kucnu adresu, i kada dodje, ja vama pare na racun.

Ti bi da ti neko naruči, a ti još nisi siguran, oćeš da stave tvoju adresu i dat ćeš novce tek kad ti igra dođe kuć {#}

Ko voli, nek izvoli {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
-zip- kaže...

da sad sam to bas premotavao par puta...zapravo mislim da je nije bilo A i B (ispravite me ako griješim) vec oni znakovi - ruka, noga i sta ja znas sta sve ne...uglavnom ubisoft napreduje u svakom pogledu

e to to... nisam se mogo sjetit, to me uvjek zbunjivalo...

15 godina
neaktivan

Koliki je samo grad, jedva cekam da zaigram. Svaka cast Ubisoftu i tek jos kada najave novi AC

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cuspajz kaže...
XYomegaYX kaže...

Ti bi da ti neko naruči, a ti još nisi siguran, oćeš da stave tvoju adresu i dat ćeš novce tek kad ti igra dođe kuć {#}

Ko voli, nek izvoli {#}

Ma da, ali tek kada odlucim ocu narucivati ili ne.

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
15 godina
protjeran
XYomegaYX kaže...

LOL, GRAND FAIL. Pohvale onom koji to napravi........{#}

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...
cuspajz kaže...
XYomegaYX kaže...

Ko voli, nek izvoli {#}

Tesko da ce ti to neko uraditi svi ce prvo lovu tako da ako nemas nekog kome mozes da vjerujes slobodno zaboravi da ti neko naruci :D A sto se tice videa vidim da su i popravili malo ucitavanje tekstura jer se ucitavaju na puno vecoj udaljenosti sad, osvjetljenje su sredili koliko vidim i konacno ubacili tipke sa tastature :D

15 godina
protjeran
dex3108 kaže...
XYomegaYX kaže...
cuspajz kaže...
XYomegaYX kaže...

Ko voli, nek izvoli {#}

Tesko da ce ti to neko uraditi svi ce prvo lovu tako da ako nemas nekog kome mozes da vjerujes slobodno zaboravi da ti neko naruci :D A sto se tice videa vidim da su i popravili malo ucitavanje tekstura jer se ucitavaju na puno vecoj udaljenosti sad, osvjetljenje su sredili koliko vidim i konacno ubacili tipke sa tastature :D

Da, ja ma koliko puta prešao AC2 svaki sam put ispočetka morao pamtit koji znak predstavlja koju tipku lol, jednostavno me to uvijek zbunjivalo, neznam zašto hehe

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

ja zapamtio iz prve nisam se ni podsjecao drugi put kad sam prelazio znao sam vec XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dex i ostali koji su naručili preko GamersGatea - dodaci za ACB (karte, codex...) su već dostupne za download!  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kasnis i to debelo :D ja vec ganjam gdje da odstampam mapu rima XD moracu da skoknem do obliznje stamparije novina i da ih sa suzama u ocima zamolim da mi puste kroz masinu mapu XD dok codex mogu jako povoljno da odstampam u nekom digitalnom studiju :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ajme jedva čekam zaigrat, mislim da sam polako zaboravia kontrole od ac 2 jel me može ko posjetit :D

desni klik -> trčanje brzo ja mislim.. sve sam zaboravia :D

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 10:01 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
joze kaže...

ajme jedva čekam zaigrat, mislim da sam polako zaboravia kontrole od ac 2 jel me može ko posjetit :D

Staviš na gamepad i nemaš brige.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 10:15 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
joze kaže...

Čovječe čime se zamaraš, sve će ti se vratiti u 2 minute kad upališ igru, don't worry. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Koliki je samo grad, jedva cekam da zaigram. Svaka cast Ubisoftu i tek jos kada najave novi AC

http://www.gameplay.hr/clanak/1516/najava-iduceg-assassins-creeda-u-svibnju

15 godina
neaktivan

decki kojeg tocno datuma izlazi ACB??{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matk044 kaže...

za dva dana al ga neki imaju već (PC)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 11:30 (joze).
14 godina
protjeran
joze kaže...
Matk044 kaže...

za 2 dana?? na g2play pise da izlazi 26-og

17 godina
neaktivan

Meni na GamersGate-u pise da izlazi 17. znaci sutra :D barem se nadam da ce izaci sutra XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlaBlaLaLa kaže...
joze kaže...
Matk044 kaže...

za 2 dana?? na g2play pise da izlazi 26-og

al to je preglupo, ne razumijem uopce njihovu logiku.

umjesto da sstave isti datum za sve kontinente, oni stave europu mjesec dana poslje, tako da pirati (ja haha) u europi mogu igrat, a posteni kupci nee. glupo.

nothing is true, everything is permitted
17 godina

U Evropi, nećeš verovati, ovog puta izlazi pre nego u Americi, ovde je datum 18., a u SAD 22.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 12:16 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jedan AC Wallpaper i od mene. Doduše, ne mogu da uzmem previše zasluga sa umetničke strane, ali se nadam da će nekome da se svidi.  {#}

Codex Wallpaper

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

yes.....

Moj PC  
6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: