Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 574.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
Danny_HR kaže...
Kora kaže...
I onda sto kazete? Upravljanje: kriz ili gljiva?

Gljiva, osim ak si zaostao 10-ak godina. :)

Zaostao? hehe, znači pošto igram naprimjer PES na križ zaostao sam? Naprimjer pravi PES veterani i igraju na križ, al to je sad već oftopičarenje

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
Danny_HR kaže...
Kora kaže...

Zaostao? hehe, znači pošto igram naprimjer PES na križ zaostao sam? Naprimjer pravi PES veterani i igraju na križ, al to je sad već oftopičarenje

nemoj to shvatiti kao uvredu, ali to je jos gore od zaostalog.

PES vise nema samo 8 smjerova u igri...

kad to shvatis bit ce ti lakse :p

naravno, mozes igrati na kriz, ali su rezultati puno bolji na gljivi

potpis :D
15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
Kora kaže...
Danny_HR kaže...
Kora kaže...

nemoj to shvatiti kao uvredu, ali to je jos gore od zaostalog.

PES vise nema samo 8 smjerova u igri...

kad to shvatis bit ce ti lakse :p

naravno, mozes igrati na kriz, ali su rezultati puno bolji na gljivi

Ma nisam se uvrijedio, ma kakvi, ali kao što sam napisao, od početka PES igram na križ, navikao sam a i odličan sam u PESu (znam da nema  samo 8 smjerova hehe)

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 19:24 (Kora).
17 godina
neaktivan

Iako sam bio pomalo skeptican sto se tice MP-a u ovoj igri ovaj novi Assassinate Mod me razuvjerio skroz {#} Sta god vi pricali ovo je jedan od boljih MP-a. Jednostavno nema zurbe cilj je da se uklopis sa okolinom i nikad ne znas ko tebe posmatra {#} Evo vam video klip pa procjenite sami. Jedino bi volio da sklone sve oznake gdje se igrac nalazi to bi bio neki hardcore mod e tek onda bi bilo guzve {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Iako sam bio pomalo skeptican sto se tice MP-a u ovoj igri ovaj novi Assassinate Mod me razuvjerio skroz {#} Sta god vi pricali ovo je jedan od boljih MP-a. Jednostavno nema zurbe cilj je da se uklopis sa okolinom i nikad ne znas ko tebe posmatra {#} Evo vam video klip pa procjenite sami. Jedino bi volio da sklone sve oznake gdje se igrac nalazi to bi bio neki hardcore mod e tek onda bi bilo guzve {#}

a jest mu grafika u pm oci me zabolile

15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Ja sam i očekivao da će bit ovakav mod, čim sam vidio free for all. Ja takve i najviše volim, ono, pobacaju ih na mapu pa se koljite. Mislim da ću taj najviše i igrati, odličan je. Dex, al ćemo rulat MP a? haha

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

negdje sam citao da ce u ovoj igri raditi, biti prisutan nvidiin physx? jel ti to tacno?

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Naravno da cemo kuvati MP-a :D Meni je skroz super MP jer se razlikuje od mora jednolicnih MP igara. Samo bas bas zelim da postoji hardcore mod bez ikakvih oznaka :D Uuuuuu to bi bilo napeto posteno, takodje bi zelio da nastave sa razvojem MP-a preko DLC-ova i modova ali i SP-a jer igra ima potencijal da se uvodi novi sadrzaj :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Naravno da cemo kuvati MP-a :D Meni je skroz super MP jer se razlikuje od mora jednolicnih MP igara. Samo bas bas zelim da postoji hardcore mod bez ikakvih oznaka :D Uuuuuu to bi bilo napeto posteno, takodje bi zelio da nastave sa razvojem MP-a preko DLC-ova i modova ali i SP-a jer igra ima potencijal da se uvodi novi sadrzaj :D

I meni par puta sam pogledao,trailer za MP odličan je,sada dok kupim bumo vidjeli,ali svakako radujem se ovoj igri;)

17 godina
Almin94 kaže...

negdje sam citao da ce u ovoj igri raditi, biti prisutan nvidiin physx? jel ti to tacno?

Koliko znam, AC:B koristi Havok.

15 godina
Hacker-ri kaže...

gdje kupiti igru?

Zavvi.com - 23,85 funti.

17 godina
neaktivan

Evo jos par dana do izlaska ove igre za PC a ja fino zavrsavam taman AC2 pa sam napravio jednu panoramu Firence pa reko da podjelim sa vama ako neko zeli :D Malo je poveca ali mislim da vrijedi skidanja :D Napravio sam i Monteriggioni i panoramu Venecije ali jednostavno nisu na nivou ove :D

http://hotfile.com/dl/109984631/eb9d48f/Group_1-AssassinsCreedIIGame_2011-03-12_16-33-54-37_AssassinsCreedIIGame_2011-03-12_16-34-35-31-11_images_(2).png.html

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

eEh,dečki,ja ču vam se priključiti 8 dana kasnije jel iz base hosta tek dobiju ključ 25.3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja se nadam da cu za vikend moci da zaigram jednu sa vama :D nadam se da me nece fax stegnuti XD

P.S. Nadam se da vam se dopala panorama :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ja se nadam da cu za vikend moci da zaigram jednu sa vama :D nadam se da me nece fax stegnuti XD

Kako brzo prodje ovih par sedmica do izlaska, drago mi je zbog toga. Panorama je super, svaka cast na trudu.

15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ja se dvoumim da otkažem pa da uzmem shift,ali neznam..!

17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
dex3108 kaže...

Pa ne znam ige i nisu bas za poredjenje :D ne znam sta vise volis da jurcas autima ili da jurcas po krovovima :D

15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...
Tommy_123 kaže...
dex3108 kaže...

Pa ne znam ige i nisu bas za poredjenje :D ne znam sta vise volis da jurcas autima ili da jurcas po krovovima :D

Definitvno Ass Creed ;)

17 godina
neaktivan

U jest se i dugo dvoumis XD ja kad se dvoumim ja se dvoumim par dana XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

U jest se i dugo dvoumis XD ja kad se dvoumim ja se dvoumim par dana XD

A znam,al danas sam ppopio živce,fulao At.Madrid na kladi i spuhao 400 kuna..paa;)

17 godina
neaktivan

Posto sam jutros bio nesto umjetnicki raspolozen pravio sam nove panorame i wallpaper-e pa ako neko zeli moze da ih preuzme :D Svaki paket je tezak oko 19mb da znate :D I da Wallpaper-i su obradjeni u PS-u ali panorame nisam dirao pa ako budete zadovoljni sa obradom Wallpaper-a odradicu i panorame :D

Panorame

http://hotfile.com/dl/110067584/9305959/Umanjene.zip.html

Wallpaper-i

http://hotfile.com/dl/110070580/575ef25/AC2_Wallpaper.zip.html

Ako budete imali problema uradite par puta refresh nesto su im poblentavili serveri :D

Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina

Uu, dobri wallpaperi!  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zavrsih ja AC2 po drugi put za 16 sati samo za pricu i 18+ sati ukupno provedenih u igri a tek sam na nekih 80% ukupno XD Ocistio sam Monterinjoni i Forli od kovcezica komplet ostala jos 3 grada znaci to je jos najmanje sat i po i onda se bacam na percad njih trenutno imam 37 znaci i na njih jedno sat ode XD a onda se bacam na sporedne misije (trke, tuce i contract) znaci jos najmanje 2 do 3 sata na to XD Jbt koliko je igra dugaaaaaaaaaaaa a smatra se da je akciona avantura a ne RPG XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Zavrsih ja AC2 po drugi put za 16 sati samo za pricu i 18+ sati ukupno provedenih u igri a tek sam na nekih 80% ukupno XD Ocistio sam Monterinjoni i Forli od kovcezica komplet ostala jos 3 grada znaci to je jos najmanje sat i po i onda se bacam na percad njih trenutno imam 37 znaci i na njih jedno sat ode XD a onda se bacam na sporedne misije (trke, tuce i contract) znaci jos najmanje 2 do 3 sata na to XD Jbt koliko je igra dugaaaaaaaaaaaa a smatra se da je akciona avantura a ne RPG XD

igra me je ocarala, ali i umorila, koliko je duga :D

zato sam brotherhood odlucio kupit i iskazat respect ekipi koja ga je radila...

ima li gdje uopce kupiti AC2 neki collection ili slicno?

potpis :D
17 godina
neaktivan

Ma mene nije smorila ni sekunde sto dokazujem kacenjem ovih panorama i wallpaper-a jer uvijek imam nesto za raditi :D Igra je pre pre dobra. Imas specjalne edicije Black i White samo ne znam da li ih ima igdje za kupiti vise XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Ma mene nije smorila ni sekunde sto dokazujem kacenjem ovih panorama i wallpaper-a jer uvijek imam nesto za raditi :D Igra je pre pre dobra. Imas specjalne edicije Black i White samo ne znam da li ih ima igdje za kupiti vise XD

Ja sam ga prešao toliko puta da mi se stalno u glavi javlja halucinacija: Ass....Ass.....Ass.....{#}

Dinamo živi vječno
17 godina

Ja sam pre jedno nedelju dana sanjao (sa pogledom iz prvog lica) da sam u palati Abu'l Nuqouda i da treba da izvršim atentat na njega, kao Altair u prvom delu, pri čemu bi me svaki put opazio i morao bih da počnem ispočetka. Inače jako retko sanjam igre i filmove (mada se sećam da sam jednom prošle godine sanjao headcrabs iz HL-a, to je bilo gadno).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Ja sam pre jedno nedelju dana sanjao (sa pogledom iz prvog lica) da sam u palati Abu'l Nuqouda i da treba da izvršim atentat na njega, kao Altair u prvom delu, pri čemu bi me svaki put opazio i morao bih da počnem ispočetka. Inače jako retko sanjam igre i filmove (mada se sećam da sam jednom prošle godine sanjao headcrabs iz HL-a, to je bilo gadno).

lol ja sam se samo salio.....(wtf?!)
Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 11:57 (Kora).
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Lol ja sam kao mali stalno sanjao Darth Maula iz Star Wars, zato nikada nisam(kao mali) volio 1 dio tog fatnastićnog serijala

15 godina
protjeran

SHOPTO DELIVERY NOTICE

Your Order has been dispatched!

ShopTo Delivery Number

Dear XXXXXXXXXXXX

We are pleased to inform you that your order has been dispatched today by ROYAL MAIL. This is an international order, please be aware that in some countries it may take up to 4 weeks to be delivered. Please note if you change your mind about a purchase you may return it to us unopened at your own expense within 7 days of receipt of goods for a full refund, after 7 days we do not accept any returns.
Please keep copy of the email as proof of notification.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Danas dobio mejl, ja mislio neće oni to poslat prije 18-og, a ispada da možda dođe i do vikenda hehe

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 19:00 (Kora).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice