Armored Warfare

poruka: 686
|
čitano: 124.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

weekend odlično završio!!

boost iskorišten na najbolji način, tri petiice i jedna šestica spremn za grind a sutra samo dovršit još dvije šestice..

danas testiran maratonski stream (12 sati) i sudeći po iskustvu bit će opet uskoro..

veliku većinu grinda sam odradio u PVE modu, sa ekipom u platoonu, i mogu samo reći da je zabava garantirana a tenkovi se množe bez nervoze i ljutnje

ako obsidian nastavi s vakom praksom player base će se sigur brzo povećavati

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Armored Warfare

totalno se slazen 

u subotu kupljen leo1a5, a jucer i Challenger 1 

bez prodavanja ijednog tenka iz garaže, 5 milja zarađeno u 4-5 sati.... ekonomija savršenstvo 

BTW sinoc/jutros san malo igra s Malleuson i napokon oko 2 ipo smo uspili snimit dobru borbu kako triba 

kome se da, nek pogleda  kome se sviđa nek da like i subscribe, čovik se trudi 

WOT-- moomy94 AW-- moomy
16 godina
neaktivan
Armored Warfare

Type 59 u Armored Warfareu, moći će te uživati u njemu kad dodaju novog istočnog dealera

http://aw.my.com/us/news/general/development-type-59

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

ajmeeee kolko para, svaka cast

valjda cu i ja tak trpat u kasicu

malo po malo se micem s mjesta, elital sam sve tir 2 i kupil sve t3, jos malo i arty mogu uzet kao prve cetvorke

i odmah se vidi nedostatak gratis slotova bar meni opsesivnom hrcku, tak necu nikad do vecih tirova, kao sto se i u wotu dogodilo sa svim granama - nacijama

i dalje igram kao FreeNotToPay igrac, tako cu i nastavit

al mislim da po tipu gejmpleja mi trenutno odgovaraju t-62 / 64 linija, leopard linija i abrams linija, i tu cu prve cetvorke uzet

trebam par savjeta - nedavno sam tek skuzio da se posadi drugi skil bira tek na 4-om levelu, a to je pun quratz expa

pa me zanima koja dva skila uzet guneru od tri bitna- aim speed, min accuracy i max accuracy

to me jos malo buni pa pliz help da nemoram resetirat posle - ko ima vise iskustva nek me malo posavjetuje koji skilovi na koje klase

i koji su armour i mobility retrofiti najkorisniji ... igram za pocetak kamperski - snajperski dok ne naucim mape

BTW ovaj grind stock tenka u pve je ZAAKONN!

i jos jedno pitane: PvE hard...kad sam tek poceo, pisalo mi je da mi za hard treba t4, sad kad imam t3 pise mi da je t5 minimum - pa kad cu onda kvragu imat pristup hard levelu ak ce mi stalno dizat tier minimum za to kak napredujem kroz tirove

u bazi je prva zgrada na Lvl5, dizem i ostale polako

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

primijetio si (valjda) da posada napreduje u tri stvari istovremeno a mi (valjda) odabirom konkretne stvari usmjeravamo malo više pozornosti na taj dio...

u PVE možeš (nakon zadnjeg update) u hard tek s tier 5..isto tako poslije tier 5 možeš napravit teamkill u PVE

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
ED63 kaže...

ajmeeee kolko para, svaka cast

valjda cu i ja tak trpat u kasicu

malo po malo se micem s mjesta, elital sam sve tir 2 i kupil sve t3, jos malo i arty mogu uzet kao prve cetvorke

i odmah se vidi nedostatak gratis slotova bar meni opsesivnom hrcku, tak necu nikad do vecih tirova, kao sto se i u wotu dogodilo sa svim granama - nacijama

i dalje igram kao FreeNotToPay igrac, tako cu i nastavit

al mislim da po tipu gejmpleja mi trenutno odgovaraju t-62 / 64 linija, leopard linija i abrams linija, i tu cu prve cetvorke uzet

trebam par savjeta - nedavno sam tek skuzio da se posadi drugi skil bira tek na 4-om levelu, a to je pun quratz expa

pa me zanima koja dva skila uzet guneru od tri bitna- aim speed, min accuracy i max accuracy

to me jos malo buni pa pliz help da nemoram resetirat posle - ko ima vise iskustva nek me malo posavjetuje koji skilovi na koje klase

i koji su armour i mobility retrofiti najkorisniji ... igram za pocetak kamperski - snajperski dok ne naucim mape

BTW ovaj grind stock tenka u pve je ZAAKONN!

i jos jedno pitane: PvE hard...kad sam tek poceo, pisalo mi je da mi za hard treba t4, sad kad imam t3 pise mi da je t5 minimum - pa kad cu onda kvragu imat pristup hard levelu ak ce mi stalno dizat tier minimum za to kak napredujem kroz tirove

u bazi je prva zgrada na Lvl5, dizem i ostale polako

Ni sam jos nisam nacisto sta je najbolje za gunera, ali mi se cini da je najbolje uzeti maxiumum accuracy i aim speed i to tim redosljedom, manji max accu ti odmah u startu smanjuje aim speed, dok ti ga min accu produzava, za ovo nisam 100% siguran, ali sam to negdje procitao. Armor retrofiti mi se cini da su svi tu negdje sto se tice upotrebljivosti, stavi onaj koji imas na najvecem lvlu, a za mobility definitivno jedan od ova dva sto imaju hull traverse speed, mislim da je ovaj sa akceleracijom bolji, ali ako ti je ovaj sa max speed na vecem lvlu stavi njega.

Pve neigram tako da neznam to sa tirovima .

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
15 godina
Mquany kaže...

Ni sam jos nisam nacisto sta je najbolje za gunera, ali mi se cini da je najbolje uzeti maxiumum accuracy i aim speed i to tim redosljedom, manji max accu ti odmah u startu smanjuje aim speed, dok ti ga min accu produzava, za ovo nisam 100% siguran, ali sam to negdje procitao. Armor retrofiti mi se cini da su svi tu negdje sto se tice upotrebljivosti, stavi onaj koji imas na najvecem lvlu, a za mobility definitivno jedan od ova dva sto imaju hull traverse speed, mislim da je ovaj sa akceleracijom bolji, ali ako ti je ovaj sa max speed na vecem lvlu stavi njega.

ak je moja logika stronk, onda je min acc ustvari velicina kruga dok se okrece kupola, i to ona najveca, dok je top naj neprecizniji, i taj skill je ustvari snap shot koji je ovdje min accuracy - najveci bloom, i logika nalaze da ako se krece sa manjim krugom, da i aim time je tada manji jer prije dodje do max accuracy

a onda to povlaci da veci maxx acc skill donosi DULJI aim time jer se na kraju dobije manji spread i duze traje da se krug suzi do manje disperzije i to bi imalo smisla za snajpere tipa leo1 i td-e

a skil sa min acc manjim u startu bi bio bolji za brawlere i lightove tj. shoot from the hip pucanje u pokretu i npr. autocannone

hebeno je sa posadom da ju se nemoze brze trenirat ko u wotu sa acc crew i premium tenkovima di se svaki pojedini clan moze specificno najmestat da se brze dize njegov skill

a posto se drugi skill uzima tek na Lvl4 do kojeg treba 90k expa, nije bas hitno meni, doduse kod reskilanja se dosta gubi pa nebi htio bas napravit neku glupost da guner gubi expe bezveze, a jos mi je gore da ima skill koji mu ne daje bonus zbog drukcijeg gameplay-a

retrofiti - za sada su mi svi na lvl1, tak da se ne brinem bas ali za ubuduce ...

za armour nisam siguran

ja sam mislio za mobility da je najbitnija akceleracija jer se vecinom ide po losem terenu i nijedan mbt nece dosec top speed osim po cesti

a druga opcija bi bila akceleracija i turret traverse

a za firepower cu najvise mozgat, bit ce veselo kad se otkljucaju retrofiti sa artija za aim speed i accuracy / reload

evo ko oce bacit oko

Garbad's Guide to AW: Consumables, Refits, Equipment, Commanders, and Crew - Armored Talk, an Armored Warfare blog

11 godina
neaktivan
ED63 kaže...
Mquany kaže...

ak je moja logika stronk, onda je min acc ustvari velicina kruga dok se okrece kupola, i to ona najveca, dok je top naj neprecizniji, i taj skill je ustvari snap shot koji je ovdje min accuracy - najveci bloom, i logika nalaze da ako se krece sa manjim krugom, da i aim time je tada manji jer prije dodje do max accuracy

a onda to povlaci da veci maxx acc skill donosi DULJI aim time jer se na kraju dobije manji spread i duze traje da se krug suzi do manje disperzije i to bi imalo smisla za snajpere tipa leo1 i td-e

a skil sa min acc manjim u startu bi bio bolji za brawlere i lightove tj. shoot from the hip pucanje u pokretu i npr. autocannone

hebeno je sa posadom da ju se nemoze brze trenirat ko u wotu sa acc crew i premium tenkovima di se svaki pojedini clan moze specificno najmestat da se brze dize njegov skill

a posto se drugi skill uzima tek na Lvl4 do kojeg treba 90k expa, nije bas hitno meni, doduse kod reskilanja se dosta gubi pa nebi htio bas napravit neku glupost da guner gubi expe bezveze, a jos mi je gore da ima skill koji mu ne daje bonus zbog drukcijeg gameplay-a

retrofiti - za sada su mi svi na lvl1, tak da se ne brinem bas ali za ubuduce ...

za armour nisam siguran

ja sam mislio za mobility da je najbitnija akceleracija jer se vecinom ide po losem terenu i nijedan mbt nece dosec top speed osim po cesti

a za firepower cu najvise mozgat, bit ce veselo kad se otkljucaju retrofiti sa artija za aim speed i accuracy / reload

evo ko oce bacit oko

Garbad's Guide to AW: Consumables, Refits, Equipment, Commanders, and Crew - Armored Talk, an Armored Warfare blog

To je i meni bilo logicno ali nije tako , min i max se odnosi na velicinu kruga kada nisanis, tj. max kada je najveci, a min kada je najmanji.

Sto se tice za mobility akceleracija jeste svakako najbitnija, ali to je samo ako ces voziti pravocrtno, svako skretanje ti znaci da ti tenk koji ima bolji traverse speed i bolje ubrzava.

Sto se tice firepower to je najlakse, tu je ovaj di je samo dmg daleko najbolji, iza njega su opet ova dva sa dmg.

14 godina
neaktivan
Mquany kaže...
ED63 kaže...
Mquany kaže...

za armour nisam siguran

evo ko oce bacit oko

To je i meni bilo logicno ali nije tako , min i max se odnosi na velicinu kruga kada nisanis, tj. max kada je najveci, a min kada je najmanji.

Sto se tice za mobility akceleracija jeste svakako najbitnija, ali to je samo ako ces voziti pravocrtno, svako skretanje ti znaci da ti tenk koji ima bolji traverse speed i bolje ubrzava.

Sto se tice firepower to je najlakse, tu je ovaj di je samo dmg daleko najbolji, iza njega su opet ova dva sa dmg.

u krivu si, Orzanel je osobno na streamu(na kojemu sam prisustvovao) radio test sa goldom, i sa tim min-max  i svi smo dosli na jedan zakljucak, min je dok je krug najveci a max je kad je krug najmanji ! 

Error 404 Not Found
11 godina
neaktivan
Cojek kaže...
 u krivu si, Orzanel je osobno na streamu(na kojemu sam prisustvovao) radio test sa goldom, i sa tim min-max  i svi smo dosli na jedan zakljucak, min je dok je krug najveci a max je kad je krug najmanji ! 

Neka testira opet .

17 godina
moderator
Armored Warfare

Počeo sam i ja AW igrati.

Pičim samo PvE jer u PvP imam 10-15 fps-a, a i ne želim se nervirati ko u WoT-u.

Bitno mi je da XP i pare idu i ovako, pa mozak na pašu i uzmem x2.

6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Armored Warfare

evo još jedan gift tank u garaži ,makar čekam da mi istekne premium account u wot-u da se malo više posvetim AW-u.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 10:40 (jura).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Mquany kaže...
Cojek kaže...

Neka testira opet .

nemora opet testirat, u pravu je

" ispitivanja su pokazala a SilentStalker potvrdjuje ... "

Request to devs: Min/Max accuracy (Answered by RedFox, Project Director)

13 godina
ED63 kaže...
Mquany kaže...
Cojek kaže...

Neka testira opet .

nemora opet testirat, u pravu je

" ispitivanja su pokazala a SilentStalker potvrdjuje ... "

Milslim da je to posve logično. "MIN" i "MAX" se odnose na preciznost, a ne na veličinu kruga. Što znači da je min accuracy iliti minimalna preciznost dok je krug najveći, a max accuracy iliti maksimalna preciznost dok je krug najmanji. Posve logično i ne kužim čemu komplikacije???

13 godina
neaktivan
Armored Warfare

danas nema noobova puno?

izgledalo je ko da ima, napravin 3600 dmg sa Zhalon i izgubimo...

ali onda ovo:

WOT-- moomy94 AW-- moomy
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

šta se tiče MIN i MAX preciznosti i skillova:

- max accuracy smanjuje rasipanje (disperziju), tj povećava preciznost, ako rokaš, dok nišan još nije skupljen do kraja ( LT, AFV, korisno kod pucanja odnosno ciljanja u vožnji)

- min accuracy naknadno povećava preciznost, nakon šta je nišan skupljen do kraja ( TD, korisno za gađanje weak spotova na 300+ metara)

kraj priče.

djeluje malo zbrčkano, dok se stvari ne postave da je:

max = najveći promjer ciljničkog kruga

min = najmanji promjer ciljničkog kruga

source

pregoRI@ Armored Warfare
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 18:08 (grgaRi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

grga daj si malo pogledaj jednu stvar:

koji je datum posta na tvom linku?

28.5.2015.

Maximum accuracy means the maximum size your aim circle can get (for example while moving), minimum means the minimum size it gets aimed to (basically "better accuracy on the move" vs "more accurate gun")

a na mom linku je 25.10.2015.

minimum accuracy is maximum bloom and maximum size your aim circle gets, maximum accuracy is minimum bloom

gledajte malo sa logicke strane

minimum accuracy je maximum INaccuracy, tj. najvise sto se ciljnik poveca dok se mices

maximum accuracy je minimum inaccuracy, tj. najvise sto se ciljnik SMANJI dok nisanis

a evo i nesto kaj sam iskopal na forumu:

sto se vise stavi opreme - skilova - consumablesa za reload to je bolji rezultat, a za aim time sto ih se vise kombinira, na kraju je manja dobit

How do bonuses from crew and retrofits reduce reload time and aim time?

Taugrim’s “The Art of Warfare” Tank Reviews and Guides for Armored Warfare | Taugrim's MMO Blog

i p.s. nesto o komandantu marku:

Commanders Skills

i ako je neko jos na malim tirovima ko ja

Garbad Ranks the Tier 2-4 Main Battle Tanks in Armored Warfare - Armored Talk, an Armored Warfare blog

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2015 0:58 (ED63).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

i jos i ovo:

11. Want the Chieftain with zero effort? Get a 64 into a medium or hard pve and face hug a light tank or two with an autocannon and have your platoon let it live. You can get your 80k blocked damage in one game.   

13. For every 10 tanks in your garage, you get 1% bonus reputation. A strange bonus, but that eventually adds up. So rebuy all your T1s and 2s and later consider rebuying your T3s as well since they're all cheap. Then set the tanks you actually play to favorites and sort your garage that way.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armored Warfare

Kakva je igra u usporedbi s WOT-om ? Wot me je s prastarim engineom i p2w shitom odbio, kakva je ovde stvar?

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /http://i.imgur.com/TTQ0qCq.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Armored Warfare

Meni je AW osvježenje nakon WoT-a i War Thundera jer se igra drugačije malo ipak. Kažeš da te p2w odbio od wota, pa evo jedan tip - ovdje nema muncije za gold (barem ja nisam naletio na to a dogurao sam do tiera 3), tako da kad imaš tenk koji ima bouncy oklop (tipa t54,t62,m60 itd.) i ako se namjestiš kako treba i dobro koristis zaklon možeš i dosta toga odbit. Ugl meni je za sada dosta bolja igra od ove prethodne dvije.

No Guts, No Glory.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Armored Warfare

Igra  se skida tako da cu i ja igrat danas navecer ili sutra ujutro.Dop*** mi wot tako da se na ovo prebacujem

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

izbrisao 2 foldera od po 10 giga u distrib>packages>aw_mycom_beta folderu i igra radi, pa eto kome fali prostora na hardu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

izbrisao 2 foldera od po 10 giga u distrib>packages>aw_mycom_beta folderu i igra radi, pa eto kome fali prostora na hardu...

jednostavniji način 

WOT-- moomy94 AW-- moomy
12 godina
moomy kaže...
Del_Boy97 kaže...

jednostavniji način 

jbg nisam vidio hahahha

15 godina
hari85 kaže...

Kakva je igra u usporedbi s WOT-om ? Wot me je s prastarim engineom i p2w shitom odbio, kakva je ovde stvar?

Quick start guide to Armored Warfare for World of Tank players - Armored Talk, an Armored Warfare blog

ovdje nema P2W jer nema gold granata

najbitniji dio gejmpleja, posebno na vecim tirovima je upravo to znanje penetration mehanike i pravilna upotreba municije _ nema stisni 2 za insta-pen

jos jedna  velika razlika je da nema ciganjenja oko golda - slotovi su djabe i mozes imat sve tenkove ak to zelis (makar je to navakusa za one koji vole skupljat tenkove jer se totalno uspori grind prema vecim tirovima ako se ide sa svim linijama), a i kod skidanja opreme ona se samo proda u pola cijene, netreba gold za demount

engine je noviji, ali ti treba malo bolji komp ipak da to potjera

i jos jedna dobra stvar je da nemoras igrat stock tenk uopce, mozes ga protiv botova full opremit i tek onda ic u javne borbe PvP

AW tips/tricks - Page 5

Garbad Ranks the Tier 2-4 Main Battle Tanks in Armored Warfare - Armored Talk, an Armored Warfare blog

Taugrim's "The Art of Warfare" Tank Reviews, Guides, and Gameplay

D.N.R. kaže...

Meni je AW osvježenje nakon WoT-a i War Thundera jer se igra drugačije malo ipak. Kažeš da te p2w odbio od wota, pa evo jedan tip - ovdje nema muncije za gold (barem ja nisam naletio na to a dogurao sam do tiera 3), tako da kad imaš tenk koji ima bouncy oklop (tipa t54,t62,m60 itd.) i ako se namjestiš kako treba i dobro koristis zaklon možeš i dosta toga odbit. Ugl meni je za sada dosta bolja igra od ove prethodne dvije.

da u pravu si, ovdje nema nekog (za sada) P2W elementa, krediti se mogu opako farmati i protiv botova

15 godina
Armored Warfare

ovo moram izdvojiti jer je pokopano u moru promjena:

Developers Q & A

- The developers know that one of the Retrofit modules (Intercom Systems) is not working correctly, it will be fixed

Patch Notes

- Any vehicle with both a gunner’s sight and laser rangefinder can now stack these upgrades together. They used to affect min and max accuracy separately, but now they both change overall accuracy, albeit at a slightly smaller value when they are both on the same vehicle. This update was applied to the following vehicles: BMP-1, FV101 Scorpion, M60, T-62, Wiesel 1

-Updated the crew performance consumables to modify values by 5% and 2.5%, rather than 10% and 5%

• - Increased the Command Center's bonus to Global Reputation from 2% per level to 10% per level. For example, if you were going to earn 100 Global Reputation from a match and had a level 2 building, you would earn 120 Global Reputation with the building

- Increased the overall mobility of the C1 Ariete and Leopard 2 vehicle branches

- Disabled the friendly fire and ramming damage in PvE altogether

- Players can now see the potential damage lost for the following reasons: Ricochets, Non-penetrating hits, APS, ERA

- Fixed an issue with the combat log whereby dying from being set on fire was not reflected in the incoming damage log

- Fixed an issue where the vehicle stats panel was not updating after learning the 'Vigilant' perk from Commander Phillip Holzklau

- Restored missing tooltips for commanders and titles unlocked when "Proven" status is reached on a vehicle

- Fixed an issue that caused vehicles to have jittering effects when loading into a map

- Fixed an issue where players were able to use the Maintenance Kit in PvP

- Retrofits and Vehicle Technology Upgrades now add a flat vision bonus, rather than a percentage. A 10% bonus to spotting has been converted to a 40 meter bonus instead

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
hari85 kaže...

AW je upravo ono što je WOT trebao biti u sadašnjosti i budućnosti.

-Cryengine (pametnome dosta)

-nema gold ammo!

-nema modova.Kako sada izgleda neće nam niti trebati.

-nema XVM! nema WN8 i sličnih idiotarija.

-privatnost igrača i njegovog AW naloga.

-Tri vrste granata.AP, HESH i HEAT ( tjera igrača da u toku bitke mjenja granate)

-granate rade svoj posao, postoji razlika između AP i HEAT granate.

-mape su puno veće nego u WOT-u. iako je scenografija kozmetičke naravi.Mape su žive.Događa se rat oko tebe.Pad velikog C130, prelet aviona, grupe helikoptera i slično.

-Igrivost je brža, dinamičnija.

-Osim tenkova tu su laka oklopna vozila na gusjenicama i kotačima.Laka oklopna vozila mogu biti prave napasti ako se odigra ¨vučija¨taktika.3 laka oklopna vozila mogu uništite svaki tenk brže nego bilo koji drugi tenk.

Ovakve taktike nisu postojale u WOT i u AW igri su skoro pa beskonačne.

-Tenkovi mogu pucati u vožnji i pogoditi cilj.

-AW developeri su poslušali skoro sve želje communitya u granicama zdravog razuma. Za razliku od onih seronja koji su nam jasno  dali do znanja da ih boli neka stvar.Ispričavam se za riječnik.Ali to je činjenica.

-Arty! Arty! Postoji i vrlo je zeznuta.neke arty poput PZH2000 ispale i tri granate odjednom.Ali jedno veliko Ali!

šesto čulo i zvučno upozorenje posade je po defaultu za sve tenkove, arty kada ispali vidi se ping na mapi od kuda je ispalila, vidi se trace bjele boje debeo kao prst.Pa sada ako si toliko blesav nakon svih tih upozorenja ti se nemoj maknuti.

-garažna mjesta su besplatna

-gradiš bazu koja ti donosi bonuse, poput: Više zarađivanja, jeftinije popravke, usporeno premium vrijeme.

itd..itd..

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 11:44 (MacolaToni).
15 godina
odjavljen
Armored Warfare

Baš sam danas skužio da ako ne poberete resurse za bazu npr. danas, možete ih pobrat i sutra ili kad god stignete. Igra vas ne forsira da svaki dan skupite resurse.

Tako da se resursi nakupljaju, i onda dobijete za danasnji dan i sve prijasnje dane sta niste pokupili.

No Guts, No Glory.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.11.2015 17:45 (D.N.R.).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

Zanima me da li je ikako moguće instalirati AW na drugo računalo a da se ne mora skidati ponovo svih 25 GB, naime i sin bi se rado priključio igri a ja sam uredno sa svakom nadogradnjom 

brisao instalacijske datoteke. Naravno radi se o dva različita acc.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice