Arma III

poruka: 763
|
čitano: 170.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Arma III

Jedva cekam ACE!

btw. jel netko testirao radi li FreeTrack?

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
15 godina
neaktivan
Arma III

E vidiš, razmišljam već dva dana o tome i nikako da isprobam...

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 1:36 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Arma III

ovo izgleda fenomenalno
boje i osvjetljenje su totalno pogođeni

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arma III

Gledam malo kako se zajeb*vaju u TDMu:

i čini mi se da bi mi ArmA mogla napokon biti zabavna i u "mozak na pašu" načinu igranja. Uz poboljšani i glađi sustav kretanja, bolje animacije, dodatne "poze",  dodavanje "taktičke" brzine kretanja, ragdoll fiziku, naprednije korištenje raznih vrsta optika i pojednostavljeni način korištenja ručnih bombi sad to izgleda čisto OK.

Možda to ne će biti na razini na koju sam navikao od RO2, ali nakon misije koje traje 2-3h vjerujem da bi ovo mogao biti dobar način za malo se opustiti. Uglavnom, možda napokon dobim igru koja mi zbilja može pružiti all-in-one paket :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Sve je to ok al užasno mi padne fps kad odem na server s više igrača{#}

još uvijek je Alpha, moraju još optimizirati sve. na serveru s 60 igrača fps mi je 10-14, bez obzira na postavke. ali zato manje servere vrti čist ok ako je fight u prirodi. kod naselja već pada fps.

onaj Hold mod mi je zasad najbolji, a TDM sam igrao na jednom serveru, dođeš ekipi iza baze, nađeš im spawnpoint (okružen s onim kockastim preprekama) i samo se spawnaju TAP TAP TAP- Najgore od svega, ako pogineš instant se spawnaš nazad. Koliko puta se dogodi da izletim ispred neprijatelja, krenemo pucat istovremeno, on me milisekundu prije sašije i ja sam u svom spawnu s rafalom Ratatatatattata.

ono što me smeta je da jođ uvijek kad mijenjaš oružja, moraš stat, promijenit i nastavit dalje. Optike napokon imaju smisla, nije kao u BF3 da je samo RDS sve što ti treba na sve udaljenosti, ovdje je sve ispod 100m red dot, sve iznad optika s povećanjem. i metak po metak, ali nema slađeg osjećaja kad skineš nekog na 300+ metara. Stanceovi su predobri, kontrole su za divno čudo fluidne, malo samo treba vježbe, još uvijek nema tuta nikog osim field manuala.

Ono što bi trebali napraviti je za neke modove poput TDM ili Hold, "ograditi" male mape, jer ne treba ti ostatak otoka ako je fight koncentriran oko malog područja.

He who dares, wins
13 godina
Arma III

Koliko bi otprilike fps imao u mp sa konf pod moj pc

Da znam isplati li mi se skidat

EDIT: Cekaj zasto TD?

Znaci pitam hoce li mi igra radit na kompu da bzvz ne trosim zivce i vrijeme i zato dobijem TD.. Good for you -.-"

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 11:46 (Kelam).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Arma III

Ok vidim sad sta sam napisao i kako ste shavtili vi

Znaci mislio sam kupit igru ali neznam dali da uzimam jeli mi se isplati ako mi nece radit kako treba i onda trosim pare, novce i zivce....

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Kelam kaže...

Ok vidim sad sta sam napisao i kako ste shavtili vi

Znaci mislio sam kupit igru ali neznam dali da uzimam jeli mi se isplati ako mi nece radit kako treba i onda trosim pare, novce i zivce....

Skini i probaj,nitko nemože znati kako će raditi na tvojem pc-u.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Koliko bi otprilike fps imao u mp sa konf pod moj pc

Da znam isplati li mi se skidat

EDIT: Cekaj zasto TD?

Znaci pitam hoce li mi igra radit na kompu da bzvz ne trosim zivce i vrijeme i zato dobijem TD.. Good for you -.-"

Na kojoj rezi igraš?

13 godina
Arma III

1600x900

Gpu: Ati HD5770

Cpu: Amd athlon x4 620

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Arma III

Radit će ti ok, vjerojatno na nekim medium postavkama - mp je svima čudnjikav izgleda, al pc ti može podnijet igru sigurno. Meni sa ovim starim cpu-om i gtx560 vrti na high nekih 25-35 fps-a što je skroz fluidno, ima ponekih padova no igra je takva da se i ne osjeti baš dok ne padne drastično ispod 20.

edit: nativna rezolucija mi je 1680*1050

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 12:48 (ElektričnaOvca).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Arma III

Ne kužim zašto nisu stavili malu ikonicu na hud koja ti kaže u kojem si trenutno stanceu, to bi tako olakšalo stvari. ima 9 stanceova, pogubi se čovjek više u kojem je sad stanceu, high crouch ili low standing, pogotovo ako misliš da si normal prone, a ti sjediš u high prone i ne možeš se kretat. 

He who dares, wins
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...

Ne kužim zašto nisu stavili malu ikonicu na hud koja ti kaže u kojem si trenutno stanceu, to bi tako olakšalo stvari. ima 9 stanceova, pogubi se čovjek više u kojem je sad stanceu, high crouch ili low standing, pogotovo ako misliš da si normal prone, a ti sjediš u high prone i ne možeš se kretat. 

Zato služi alpha, da damo feedback... Inače, ticket postoji: http://feedback.arma3.com/view.php?id=2740

16 godina
CptJackDaniels kaže...

Pogledaj si u sjenu, ako je suncan dan {#}

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
13 godina
odjavljen
Arma III

evo isprobao malo igru i stvarno super izgleda i radi mi dobro ,ali dok nema nikog na mapi
cim je 10 igraca gore odma mi drasticno padne fps :(

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arma III

Meni je najvaznija nova stvar skelet. Nevjerovatno koliko su pokreti fluidniji

Steam: merce990
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 22:56 (Merce).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arma III

Kvalitetno proveden vikend s Armom. {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Arma III

Upravo kupio na steam-u, pa da i ovo isprobamo :)

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Arma III

eto što se dogodi kad pustiš crnogorce da pilotiraju...

*taman sam birao da uđem u helić kad me frajer skinuo, ali sam samo ležao. brzo sam kliknuo za ulazak i mogao sam letiti :)

He who dares, wins
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...

eto što se dogodi kad pustiš crnogorce da pilotiraju...

*taman sam birao da uđem u helić kad me frajer skinuo, ali sam samo ležao. brzo sam kliknuo za ulazak i mogao sam letiti :)

Jel možeš napisat kak ti se igra vrti? Meni je neigrivo imam nekih 15-20fps neovisno o postavkama, razmišljam o kupnji hd 7850 ali nisam siguran jel me to cpu bottlenecka vidim da imaš isto phenoma.

12 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Jel možeš napisat kak ti se igra vrti? Meni je neigrivo imam nekih 15-20fps neovisno o postavkama, razmišljam o kupnji hd 7850 ali nisam siguran jel me to cpu bottlenecka vidim da imaš isto phenoma.

ovisi,showcase mogu vrtiti na 30-40 fpsa dok si u šumi na high/very high, čim dođeš u grad, pada na 20. ak igram multy, na standrad/ medium, ovisi o broju igrača. ispod 20 glatko non stop iznad 40 fpsa, izvan grada. u gradu 20-30, nekad i 15, ali ovo je alpha tak da nije optimizirano.

He who dares, wins
15 godina
Arma III

Razmisljao sam u kopnji ove igre, gledao sam onaj video o predstavljanju alphe i sviša mi se koncept igre. Nisam nikad ovo igrao do sad, dakle radi se o ogromnoj mapi? Prikazivan je cijeli onaj otok. I pretpostavljam velikom broju igraca.

Da li se alpha moze isprobat sad? Kad izlazi puna igra i koliko ce kostat.

Kiklop: moja 7850 te jos ceka ako zelis :)

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 11:16 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Arma III

Jedan gif

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arma III
nego, jel' ima netko zainteresiran za jednu razmjenu - ja osobi A dam/kupim PaySafeCard od 200kn, a ta osoba A meni da ARMA III key/steam gift ili nešto treće (ne pitajte zašto) :)

0 0 hvala 0
14 godina
Arma III

3 Arma lite invites

Introduce your friends to Arma 3 by inviting them to the free invite only Arma 3 alpha lite ( available from March 14,2013 to June 18, 2013 )

Jel zna iko kad bi mogli dobit ove invit-ove, frendovi su mi veoma nestrpljivi...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Arma III

Ja sam sad racuno cijene. i ispada da ako stavis cijenu na Funte da te igra izade 20kn jeftinije. Po digitronu ako idem u eurima platim 190kn, ako idem u dolarima 196kn a ako idem u funtama uzme mi 176kn. 
Ili ima negdje jos jeftinije ?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
disibio kaže...

3 Arma lite invites

Introduce your friends to Arma 3 by inviting them to the free invite only Arma 3 alpha lite ( available from March 14,2013 to June 18, 2013 )

Jel zna iko kad bi mogli dobit ove invit-ove, frendovi su mi veoma nestrpljivi...

Ja sam danas dobio te invajtove.

athlon64 kaže...

Razmisljao sam u kopnji ove igre, gledao sam onaj video o predstavljanju alphe i sviša mi se koncept igre. Nisam nikad ovo igrao do sad, dakle radi se o ogromnoj mapi? Prikazivan je cijeli onaj otok. I pretpostavljam velikom broju igraca.

Da li se alpha moze isprobat sad? Kad izlazi puna igra i koliko ce kostat.

Kiklop: moja 7850 te jos ceka ako zelis :)

Trenutno je u alphi dostupan "manji" otok, Stratis (20km2), u punoj igri dobivamo glavni, veći otok imenom Altis (prije se zvao Lemnos) koji je oko 270km2. Uglavnom, mali Stratis je zapravo prilično velik. Što se broja igrača tiče, u Armi 2 je za veći PvP 60-100 bio standard, za coop 30-60 obično, ovisi o tipu misije. Trenutno u alphi nemoj očekivati takve brojeve, s vremenom će se povećati ali za sada je optimalno 20 za cooperative i do 40 za PvP i to samo ako je hostano na dobrom serveru.

Sada možeš isprobati alphu na 2 načina;

-napraviš preorder za Armu 3 (25 eura), u tom slučaju (odmah) dobivaš pristup punoj alphi

-dobiješ invite za Alpha Lite od nekog tko je napravio preorder

Alpha Lite nema MP niti podršku za modove, znači možeš isprobati samo SP showcaseove i ograničenu verziju editora. Kako se igra razvija, tako će preorder biti skuplji, u beta verziji on će iznositi 35 eura, a igra će po izlasku koštati 45 eura.

Ovdje imaš detaljnije: http://www.arma3.com/buy

Ako želiš pošaljem ti invite za Lite, a ako se ne varam, mislim da po netu kruže i funkcionalne pune verzije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 16:07 (Minoza).
16 godina
moderator
Minoza kaže...

S tim nemožemo igrati mp,ne? - da izgleda da nemožemo.

Dodao sam te na steam al ja sam skinuo s torenta i igrao mp,sad neznam dal mogu igrati s onima koji imaju org igru..

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 15:50 (pirat).
14 godina

A evo dobio i ja, trebo sam restartat steam...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Dodao sam te na steam al ja sam skinuo s torenta i igrao mp,sad neznam dal mogu igrati s onima koji imaju org igru..

Mislim da možeš, tj. ako ti radi online ne vidim zašto ne bi mogao.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice