Uf, ja računao onako odokativno pa sam do 12h izračunao
Hahaha ne mogu uopce pristupit store-u... koja navala... xD
http://store.steampowered.com/app/107410/
Tu bi ti trebalo raditi ;)
http://store.steampowered.com/app/107410/
Tu bi ti trebalo raditi ;)
Ma to te ja pitam
Sad jos samo da dodem doma i skinem.
Sreća da do 3 radim
Ja sam danas naučio lekciju... Mislim si kak sam se fino snašao jer sam još na poslu zvao doma curu sa instrukcijama kako da stavi skidat igru ali naravno nije joj baš sjeo dio sa instalacijom na SSD (jer HDD mi je default za Steam) pa me doma dočekalo 45% skinute igre al na HDD... tak da sad ispočetka...
edit
E da... ne znam dal se to ranije spominjalo ali Arma 3 isto kao i Arma 2 radi osjetno bolje na SSDu jer igra streama hrpu pi*darija.
...pa me doma dočekalo 45% skinute igre al na HDD... tak da sad ispočetka...
Skineš do kraja, napraviš backup pa reinstaliraš na SSD?
Skineš do kraja, napraviš backup pa reinstaliraš na SSD?
Ma sada nebitno, već je pri kraju DL. Ali thx, nisam se niti sjetio toga.
I meni je na HDD u i dosta brzo učitava mape i ostalo, sad neznam jel bi mogo dobiti sto vise FPSa na SSD?
Al stvarno me iznenadilo učitavanje.
Anyway, sad tek nemogu dočekati dayz standalone kad vidim kako ce izgledati grafika i inventory sistem a i ostalo... sve je to vec u armi 3

Prema izjavama koje je Hall davao teško da će standalone i ArmA3 biti jako slični. DayZ se ipak temelji na starijoj verziji enginea. A i puno toga je napisano od nule. Inventory navodno ne bi trebao biti ni sličan ovome u Armi, već puno puno jednostavniji.
Nisam baš upućen a ni nepratim al cini mi se da sam negdje čuo da Arma 3 koristi isti engine ko Arma 2 samo ispoliran?!?
(da, wiki kaže da i nije tako)
Sto se tice inventorija mozda nece izgledati ko u armi al arma definitivno ima ono o čemu rocket priča a to je customizaja slotova u backpacku i vest packu i mogućnost dodavanja addona na pušku. Vidim da na netu nema poštene slike inventorija pa odo uslikati.
Arma III koristi Real Virtuality 4 to je još dev potvrdio dok Day z će izaći na poboljšanoj 3.
Kaj još uvijek bis store ne radi, dobro da sam si uzeo preko steam na kraju
Ali je također rekao da se za DayZ to sve programira od nule. Pa ak je to istina znači da nisu skoro ništa uzeli iz Arme 3. Možda smo pokoju ideju.
Kaj još uvijek bis store ne radi, dobro da sam si uzeo preko steam na kraju
Koliko sam skužio zbog tehničkih problema neki ljudi koji su kupili tamo na kraju nisu dobili key za aktivaciju. Pa sad prvo njima šalju keyeve i tek kad njih riješe će opet otvoriti store.
Btw. novi sustav osvjetljenja nevjerojatno puno pridonosi igri. Mislim da je to glavni razlog zašto trojka izgleda toliko bolje.
http://forums.bistudio.com/showthread.php?147533-Low-CPU-utilization-amp-Low-FPS
Naletio na tu temu tražeći guide za postavke jer mi igra nije dobro radila, a onda provjerio kod sebe utilization i imao sam šta za vidjeti... CPU 60%, GPU 30%, framerate 20... Here we go again... a pazi temu za Arma 2 sa istim tim problemom:
http://forums.bistudio.com/showthread.php?127236-Super-low-GPU-usage-on-MP-only
Moze kakvi dojmovi? Kakva je optimizacija? Sta mislite kako bi meni radilo na ovoj konfi pod moj pc. Planiram kupiti, ali me zanima jel se isplati igrati na ovom.
Pa koliko čitam po forumima ljudima uglavnom radi super igra čak i na slabijim konfama. Ja eto na žalost imam problema ali to me prati još od Arme 2... Općenito, igra je fenomenalna!
Pošto nisam igrao prijašnje Arme, može kratki opis, kakva je to igra? Jel to neš ala BF3 ili? Ima li SP ili je MP fokus? Kakvi su ovo issuei sa optimizacijom? I konacno, isplati li se ovaj alpha preorder?
-- kriva tema
Pošto nisam igrao prijašnje Arme, može kratki opis, kakva je to igra? Jel to neš ala BF3 ili? Ima li SP ili je MP fokus? Kakvi su ovo issuei sa optimizacijom? I konacno, isplati li se ovaj alpha preorder?
Alpha izasla u malo boljim free ducanima pa probaj
Alpha izasla u malo boljim free ducanima pa probaj
Ako ne probaš MP, kao da nisi niti probao igru...
SP je tu da isprobaš oružja i naučiš se voziti i letjeti. Ali kao što kaže Minoza, MP je ono što se računa.
I uz sve gluposti od kojih je ArmA do sad patila, nema te igre koja mi može dati ono što mogu dobiti čak i na public Domination serverima.
I uz sve gluposti od kojih je ArmA do sad patila, nema te igre koja mi može dati ono što mogu dobiti čak i na public Domination serverima.
Ja moram priznati, nakon igranja na UnitedOperations serveru nista vise nije niti blizu Arme.
Ako koga nešto takvoga interesira Dslyecxi u suradnji s BI radi niz video tuoriala koji će redoviti izlaziti na službenom ArmA 3 YouTube kanalu.
Danas je izašao uvodni:
Dajte ljudi, je li itko isprobao to?
Napisite par rijeci!
Ja isprobah, ali performanse su preloše za neko ugodno igranje, na nekim med/high detaljima imam 20tak fpsa, na ovim postavkama izgleda lošije od Arme 2 i vrti se valjda duplo sporije... Probo sam se malo vozikat u helicu ali nije baš neka uživancija na 20tak fpsa...
Ja sam našao rješenje za to, odem na server sa malo ekipe, do 20 igrača max, tamo mi super radi igra. Btw. daj me dodaj na Steamu, Minoza...