Arma III

poruka: 763
|
čitano: 170.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Arma III

Uf, ja računao onako odokativno pa sam do 12h izračunao {#}

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arma III

Hahaha ne mogu uopce pristupit store-u... koja navala... xD

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Arma III

http://store.steampowered.com/app/107410/

Tu bi ti trebalo raditi ;)

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Arma III
VandaL.pr! kaže...

Ma to te ja pitam {#}

Sad jos samo da dodem doma i skinem.

13 godina
Arma III

Sreća da do 3 radim {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arma III

Službeni "Sneak Preview" i malo o planovima za 2013.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VandaL.pr! kaže...

Sreća da do 3 radim {#}

Ja sam danas naučio lekciju... Mislim si kak sam se fino snašao jer sam još na poslu zvao doma curu sa instrukcijama kako da stavi skidat igru {#} ali naravno nije joj baš sjeo dio sa instalacijom na SSD (jer HDD mi je default za Steam) pa me doma dočekalo 45% skinute igre al na HDD... tak da sad ispočetka... {#}

edit

E da... ne znam dal se to ranije spominjalo ali Arma 3 isto kao i Arma 2 radi osjetno bolje na SSDu jer igra streama hrpu pi*darija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 16:34 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

...pa me doma dočekalo 45% skinute igre al na HDD... tak da sad ispočetka... {#}

Skineš do kraja, napraviš backup pa reinstaliraš na SSD?

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Skineš do kraja, napraviš backup pa reinstaliraš na SSD?

Ma sada nebitno, već je pri kraju DL. Ali thx, nisam se niti sjetio toga. {#}

13 godina
Arma III

I meni je na HDD u i dosta brzo učitava mape i ostalo, sad neznam jel bi mogo dobiti sto vise FPSa na SSD?

Al stvarno me iznenadilo učitavanje.

Anyway, sad tek nemogu dočekati dayz standalone kad vidim kako ce izgledati grafika i inventory sistem a i ostalo... sve je to vec u armi 3 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VandaL.pr! kaže...
...Anyway, sad tek nemogu dočekati dayz standalone kad vidim kako ce izgledati grafika i inventory sistem a i ostalo... sve je to vec u armi 3 {#}

Prema izjavama koje je Hall davao teško da će standalone i ArmA3 biti jako slični. DayZ se ipak temelji na starijoj verziji enginea. A i puno toga je napisano od nule. Inventory navodno ne bi trebao biti ni sličan ovome u Armi, već puno puno jednostavniji.

14 godina
Arma III

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
Arma III

Nisam baš upućen a ni nepratim al cini mi se da sam negdje čuo da Arma 3 koristi isti engine ko Arma 2 samo ispoliran?!?

(da, wiki kaže da i nije tako)

Sto se tice inventorija mozda nece izgledati ko u armi al arma definitivno ima ono o čemu rocket priča a to je customizaja slotova u backpacku i vest packu i mogućnost dodavanja addona na pušku. Vidim da na netu nema poštene slike inventorija pa odo uslikati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Arma III koristi Real Virtuality 4  to je još dev potvrdio dok Day z će izaći na poboljšanoj 3.

Kaj još uvijek bis store ne radi, dobro da sam si uzeo preko steam na kraju

BF3:crna_bandera
17 godina
neaktivan
VandaL.pr! kaže...
Sto se tice inventorija mozda nece izgledati ko u armi al arma definitivno ima ono o čemu rocket priča a to je customizaja slotova u backpacku i vest packu i mogućnost dodavanja addona na pušku. Vidim da na netu nema poštene slike inventorija pa odo uslikati.

Ali je također rekao da se za DayZ to sve programira od nule. Pa ak je to istina znači da nisu skoro ništa uzeli iz Arme 3. Možda smo pokoju ideju.

Wolf88 kaže...

Kaj još uvijek bis store ne radi, dobro da sam si uzeo preko steam na kraju

Koliko sam skužio zbog tehničkih problema neki ljudi koji su kupili tamo na kraju nisu dobili key za aktivaciju. Pa sad prvo njima šalju keyeve i tek kad njih riješe će opet otvoriti store.

Btw. novi sustav osvjetljenja nevjerojatno puno pridonosi igri. Mislim da je to glavni razlog zašto trojka izgleda toliko bolje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 0:07 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Arma III

http://forums.bistudio.com/showthread.php?147533-Low-CPU-utilization-amp-Low-FPS

Naletio na tu temu tražeći guide za postavke jer mi igra nije dobro radila, a onda provjerio kod sebe utilization i imao sam šta za vidjeti... CPU 60%, GPU 30%, framerate 20... {#} Here we go again... a pazi temu za Arma 2 sa istim tim problemom:

http://forums.bistudio.com/showthread.php?127236-Super-low-GPU-usage-on-MP-only

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 2:30 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Arma III

Moze kakvi dojmovi? Kakva je optimizacija?  Sta mislite kako bi meni radilo na ovoj konfi pod moj pc. Planiram kupiti, ali me zanima jel se isplati igrati na ovom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arma III

Pa koliko čitam po forumima ljudima uglavnom radi super igra čak i na slabijim konfama. Ja eto na žalost imam problema ali to me prati još od Arme 2... Općenito, igra je fenomenalna!

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Arma III

Pošto nisam igrao prijašnje Arme, može kratki opis, kakva je to igra? Jel to neš ala BF3 ili? Ima li SP ili je MP fokus? Kakvi su ovo issuei sa optimizacijom? I konacno, isplati li se ovaj alpha preorder?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Arma III

-- kriva tema

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 19:44 (OriginalEXE).

0 0 hvala 0
15 godina
MBuda kaže...

Pošto nisam igrao prijašnje Arme, može kratki opis, kakva je to igra? Jel to neš ala BF3 ili? Ima li SP ili je MP fokus? Kakvi su ovo issuei sa optimizacijom? I konacno, isplati li se ovaj alpha preorder?

Alpha izasla u malo boljim free ducanima {#} pa probaj 

15 godina
neaktivan
Andi_zg kaže...
MBuda kaže...

Alpha izasla u malo boljim free ducanima {#} pa probaj 

Ako ne probaš MP, kao da nisi niti probao igru...

17 godina
neaktivan
Arma III

SP je tu da isprobaš oružja i naučiš se voziti i letjeti. Ali kao što kaže Minoza, MP je ono što se računa.

I uz sve gluposti od kojih je ArmA do sad patila, nema te igre koja mi može dati ono što mogu dobiti čak i na public Domination serverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...

I uz sve gluposti od kojih je ArmA do sad patila, nema te igre koja mi može dati ono što mogu dobiti čak i na public Domination serverima.

Ja moram priznati, nakon igranja na UnitedOperations serveru nista vise nije niti blizu Arme.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
17 godina
neaktivan
Arma III

Ako koga nešto takvoga interesira Dslyecxi u suradnji s BI radi niz video tuoriala koji će redoviti izlaziti na službenom ArmA 3 YouTube kanalu.

Danas je izašao uvodni:

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 16:21 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Arma III

Dajte ljudi, je li itko isprobao to?

Napisite par rijeci!

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arma III

Ja isprobah, ali performanse su preloše za neko ugodno igranje, na nekim med/high detaljima imam 20tak fpsa, na ovim postavkama izgleda lošije od Arme 2 i vrti se valjda duplo sporije... Probo sam se malo vozikat u helicu ali nije baš neka uživancija na 20tak fpsa...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arma III

Zračna podrška {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 22:50 (Minoza).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
Arma III

Zeko je dolijao...{#}

Kasnije sam išao na neki server i našao se s nekim likom usred ničega....prošli smo 1/4 otoka zajedno(igrali smo nekih 1.5h)...al onda sam ja dolijao.

Sve je to ok al užasno mi padne fps kad odem na server s više igrača{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arma III

Ja sam našao rješenje za to, odem na server sa malo ekipe, do 20 igrača max, tamo mi super radi igra. Btw. daj me dodaj na Steamu, Minoza...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice