ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 422.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ovo je njegov post iz Standalone teme... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
Ipe77 kaže...
SimeKZ kaže...
$Mikulich$ kaže...

Evo sad se skupila ekipa.. Ja i jos dva frenda. Naletili na AI skupinu, porokali ih.. Sada imamo humvee, svatko po DMR, AKS sa kobrom, PDW-i, Alice Backpack.. Ready to kill some bambies :3

Kako ja volim kada ljudi govore "hebes bambije", "bambije triba pobit" "bambiji su idioti" i takve idiotarije, a zaboravljaju da u pocetku ni oni samo nisu bili DayZ profici full geared. I 90% vas sere po bambijima i zagovara njihovu smrt, a kada umrete bez geara il iicega, anda rageate kako su vas ubili iako niste imali gear... Pa je*iga, ima tu dosta licemjerja, ne?

Licemjerjet... ne... ? 

ljudi više neznaju što znači biti bambi i koje je pravo značenje te riječi u DayZ-u,pogotovo novi ljudi to prvi put čuju od kad je standalone došao i sad ono svi to izgovaraju bez potrebe i da neznaju u nekim trenutcima zašto 

Za "bambije" sam se salio. Na ovom serveru to ne postoji jer se svi spawnaju sa random oruzje. I znam sto su bambiji, ljudi bez geara koji su tek poceli igrati.

12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

napokon arma 2 -75 off sale 

sad sam je kupio je zna netko kako da instaliram dayz mod gledo sam puno tutova svaki razlicit dali zna netko neki sigurni naci?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
price2332 kaže...

napokon arma 2 -75 off sale 

sad sam je kupio je zna netko kako da instaliram dayz mod gledo sam puno tutova svaki razlicit dali zna netko neki sigurni naci?

Skini Dayz commander i pokreni ga. Kad ga pokrenes samo pritisni ono "install/update" tamo i skini sve sta ti tamo pise.

1971- ∞
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Moj prvi pokusaj letenja helikoptera {#}

Pogodite kako je zavrsilo {#}

1971- ∞

0 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

Bas sam se jucer vratio igrat mod. Falio mi je totalno. :)

Igrao na nekom DayZ only serveru,60 igraca,masakar totalni. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

Roko,javi se ako hoces da nabacimo koju negdje. Trenutno igram sa frendom ali nije stalno online.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drahic kaže...

Roko,javi se ako hoces da nabacimo koju negdje. Trenutno igram sa frendom ali nije stalno online.. 

Evo ja bas idem sa ovim svojim amerom sad. Jesi zainteresiran? Dodaj me na steamu: FakJea

1971- ∞
14 godina
ARMA II DayZ mod

Radim do 16h,za kompom sam oko pol 6 pa te dodam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ARMA II DayZ mod

Ljudi igra mi se s nekim Arma 2 DayZ pa me dodajte na Steam : marinacsmrad88 da malo zaigramo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Pozdrav, ima li neko neki dobar server na kojem se moze igrat?

0 0 hvala 0
17 godina
BulletProof305 kaže...

Pozdrav, ima li neko neki dobar server na kojem se moze igrat?

Evo našEpoch server, sa domaćim igračima (iako ima i stranaca) na kojem se polako skuplja ekipa i još nema preopremljenih igrača, kampera i cheatera.

Bilo bi odlično da se sad priključite jer je server još u počecima pa stignete i istraživati, graditi, loviti, ubijati, krasti, spašavati i sve što vas je volja.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo ja poceo igrat na tom vasem serveru, izgleda dobro zasad samo sto nema puno ljudi...

1971- ∞

0 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

Evo jedan odličan Dayz server. Imaju nekoliko super stvari koje su ubacili.

Tko voli nek izvoli. {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Zamolio bih vas za pomoć. Jučer nisam nikako uspio namjestiti mod, a prijatelj koji je napravio sve identično kao i ja jest. On je mogao bez problema ući na bilo koji server, a meni je uvijek govorilo da mi je verzija pogrešna, tj. serveri su tražili verziju 1.62.103718, a meni je štogod napravio ostajala 1.62.95248. Zato sam sve izbrisao sa Steama i ponovno skinuo.

Ali, opet mi traži verziju koju ne znam kako da dobijem. Znači, skinuo sam i pokrenuo redom Armu II, OA i OA betu, skinuo DayZ mod sa Steama, ali ga još nisam pokretao. Zatim sam skinuo DayZ Commander i tamo update-o Armu sa onih 10 mb nekog beta patcha. Pisalo mi je da mi je DayZ corrupt, ali mi se to ispravilo nakon što sam kliknuo na repair. Nakon što je došlo da je up to date pokrenuo sam mod preko Steama, ali mi je u kutu opet pisalo da je moja verzija 1.62.95248, a svi serveri traže 1.62.103718.

Ne znam u čemu sam pogriješio i ako bi mi netko mogao pomoći bio bih izrazito zahvalan.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Zamolio bih vas za pomoć. Jučer nisam nikako uspio namjestiti mod, a prijatelj koji je napravio sve identično kao i ja jest. On je mogao bez problema ući na bilo koji server, a meni je uvijek govorilo da mi je verzija pogrešna, tj. serveri su tražili verziju 1.62.103718, a meni je štogod napravio ostajala 1.62.95248. Zato sam sve izbrisao sa Steama i ponovno skinuo.

Ali, opet mi traži verziju koju ne znam kako da dobijem. Znači, skinuo sam i pokrenuo redom Armu II, OA i OA betu, skinuo DayZ mod sa Steama, ali ga još nisam pokretao. Zatim sam skinuo DayZ Commander i tamo update-o Armu sa onih 10 mb nekog beta patcha. Pisalo mi je da mi je DayZ corrupt, ali mi se to ispravilo nakon što sam kliknuo na repair. Nakon što je došlo da je up to date pokrenuo sam mod preko Steama, ali mi je u kutu opet pisalo da je moja verzija 1.62.95248, a svi serveri traže 1.62.103718.

Ne znam u čemu sam pogriješio i ako bi mi netko mogao pomoći bio bih izrazito zahvalan.

Ne treba ti uopce DayZ mod sa steama... Sve sta ti treba je ono sto je u DayZ Commanderu. Znaci, instaliras i pokrenes arma 2 i arma2 oa. Onda ides u DayZ commander i instaliras beta patch. Zatim ides i instaliras, isto tako preko commandera, DayZ epoch (ako se zelis pridruziti ovom serveru) i to ti je uglavnom to. Epoch je malo veci pa ce potrajat da se to skine.

1971- ∞
13 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Ne treba ti uopce DayZ mod sa steama... Sve sta ti treba je ono sto je u DayZ Commanderu. Znaci, instaliras i pokrenes arma 2 i arma2 oa. Onda ides u DayZ commander i instaliras beta patch. Zatim ides i instaliras, isto tako preko commandera, DayZ epoch (ako se zelis pridruziti ovom serveru) i to ti je uglavnom to. Epoch je malo veci pa ce potrajat da se to skine.

Hmm, jucer sam bio instalirao preko Commandera pa mi svejedno nije radilo. Sad sam skinuo preko Steama jer je tako prijatelj napravio, a njemu radi :/

EDIT: Namjestio sam, bio je problem u Commanderu.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 12:20 (Reichz).
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

ako ima netko zainteresiran za igrat Epoch mod ili DayZERO mod neka se javi samo da nema neki piskutavi glasić i da mu nije doživljaj kad ugleda bandažu......

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...

ako ima netko zainteresiran za igrat Epoch mod ili DayZERO mod neka se javi samo da nema neki piskutavi glasić i da mu nije doživljaj kad ugleda bandažu......

evo mogao bih ja.... Za mene se moze svasta reci, ali ne da imam piskutavi glasic {#}

Doduse ne znam koliko cu moci igrati s obzirom da mi DayZ mod iz tajanstvenih razloga daje 20 FPSa sto je ofc neigrivo

11 godina
protjeran
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...

evo mogao bih ja.... Za mene se moze svasta reci, ali ne da imam piskutavi glasic {#}

Doduse ne znam koliko cu moci igrati s obzirom da mi DayZ mod iz tajanstvenih razloga daje 20 FPSa sto je ofc neigrivo

opet ti o malom fps-u i kako ti je to čudno te neigrivo. dayz ponekad na nekim serverima padne i na 5-10 fps. a ako sam ja ili moji prijatelji i na prokletih 10 fps u stanju igrati bogami si i ti na 20. daj ne cmizdri molim te

edit: za tebe se samo može reći da si dosadan. došao si prije par mjeseci na moj server i unutar prve minute dosađivao i tražio da uđeš u moj klan. nisi valjda očekivao da primamo sve nove ljude iste sekunde kada dođu? no uglavnom, drugi dan si ionako odustao od servera jer ti je bio pretežak

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 11:29 (Skull1989cro).
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

rekt

1971- ∞

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

lol teski bullshit. Od servera sam odustao jer mi se nije dalo igrati, jednostavno. I uglavnom igram na hardcore DayZed serveru, i na serveru od DevilDog-a.

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran

čestitam, baš si pro. još da manje kukaš o fps-u...

11 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...

čestitam, baš si pro. još da manje kukaš o fps-u...

Ne kazem da sam pro.. Nego da se ponasas kao obicni seronja.... Tu me nesto napadas da mi je server pre tezak i gluposti valjas. Jedini razlog sto sam htio u vas klan je taj sto su u njemu svi sa balkana sto se rijetko nalazi na stranim serverima, ne zato sto mislim da ste "pro" ekipa ili nesto....

11 godina
protjeran

pa u usporedbi sa tobom svi su pro. dođeš na moj server i pitaš za osnovne gluposti kao gdje se nalazi oružje. baš kao da nikada nisi dayz igrao. naravno da takve ne trebamo u klanu. no eto, samo kažem da prestaneš sa plakanjem i kukanjem o fps-u u igri. ako ti ne možeš igrati na 20 fps, nemoj. ali pokušaj smanjiti komentare o tome kako je tebi radi toga teško

11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ma kad sam pitao gdje naci oruzje? Ti malo haluciniras? Pitao sam kakav je spawn rate oruzja posto na nekim serverima imas masu oruzja i auta, dok na nekim ne.... Znam ja dobro gdje naci oruzje

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran

aha, siguran sam da znaš. no to ne mijenja činjenicu da si dosađivao nenormalno sa glupim pitanjima makar sam ti nekoliko puta ponovio da nemam vremena za odgovaranje jer smo imali admin evenat, utrke automobilima preko cijele mape te borbe tenkovima. i naravno "jel mogu ući u klan?". ne, ne možeš. 

eh da, moj klan nije balkanski u smislu našla se hrpa likova sa balkana pa eto, napravili klan. moj klan je nastao kao corporation u eve online prije dobrih 7-8 godina, ima možda i malo više. i većina nas koji igramo smo bili tamo, novi ljudi su dovedeni od strane postojećih članova. . tako da njubare koje kukaju o fps-u i postavljaju osnovna pitanja kao da nisu niti tutorial odigrali- ne primamo. nemamo vremena ni volje glumiti dadilju nekome, sorry

15 godina
Skull1989cro kaže...

aha, siguran sam da znaš. no to ne mijenja činjenicu da si dosađivao nenormalno sa glupim pitanjima makar sam ti nekoliko puta ponovio da nemam vremena za odgovaranje jer smo imali admin evenat, utrke automobilima preko cijele mape te borbe tenkovima. i naravno "jel mogu ući u klan?". ne, ne možeš. 

eh da, moj klan nije balkanski u smislu našla se hrpa likova sa balkana pa eto, napravili klan. moj klan je nastao kao corporation u eve online prije dobrih 7-8 godina, ima možda i malo više. i većina nas koji igramo smo bili tamo, novi ljudi su dovedeni od strane postojećih članova. . tako da njubare koje kukaju o fps-u i postavljaju osnovna pitanja kao da nisu niti tutorial odigrali- ne primamo. nemamo vremena ni volje glumiti dadilju nekome, sorry

Eh sada, sam ću ti reći da mi je Mikulich frend i da ga dobro znam. Samo da ti dam savjet: ignoriraj ga. Inače je frajer zakon lik i voli pomagat, no kod njega je par bitna činjenica problem:
1. I sam si shvatio, stalno plače (ponekad dobim slom živaca zbog toga)

2. Frajer NIMALO ne koristi mozak (prelijen je, zato takva pitanja)

3. Ne trudi se previše (znam do po iskustvu, jer se sad prijavio za MilSim community i baš se netrudi).

4. Ako ikad bude opet dosađivao, PM-aj me, bum ga ja smiril {#}.

E sad, ponajprije I'm sorry for {#}, i sorry Mikulich na ovome ali morao sam stvarno....

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
protjeran

lik je specijalan {#}

12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Imam pitanje za ovaj DayZ mod da li bi radio na mom PC-u mozete vidjeti komponente u "moj pc" ali da igram na 1360x768 i da li je istina da DayZ MOD od arme 2 zahtjeva nesto manje nego DayZ SA?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice