ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 426.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

LoL Ne možeš samo tako ući u DayZ i igrat. Prvo pogledati jedno 5-6 begginers guide tutoriala, onda ići sam buildat svoje iskustvo.

0 1 hvala 0
17 godina
Re: ARMA II DayZ mod
Igral sam OperationFlashpoint i ARMA 1.
Mislil sam igrat ARMA 2 ali nikak se natjerat dok nisam vidio ovaj mod.
Uglavnom glup nisam, brzo ucim tak da ako je neko voljan izgubit sat dva da mi pomogne da ubrzano savladam osnove igre te da me odma ne naguzi prvi kreten na kojeg naletim, bio bih jako zahvalan.

Petak posle posla picim za HR i nosim igru sa sobom. Samo se nadam da mi bude radila na notebooku jer mi se desktop doma ne nosi.
14 godina

Čuo sam, odnosno gledao video gdje Rocket govori da dolaze psi u DayZ, ali ne znam kada će ih ubaciti. Imati će mogučnost da ih se pripitomi, da love životinje i osjete neprijatelja (bandita/friendly playera) oko sebe,  također će navodno postojati i psi koji su zaraženi poput zombija.. Te sam pročitao da umjesto nadolazečeg 1.7.2.5 patcha se prelazi na 1.7.3 patch. Koji bi trebao biti uskoro. Eto maleni update news-a. LP

15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jel igra neko preko tunngle?

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Koja ce bit sad fora sa DayZ-om kad bud standalone?Hocu je opet morat kupovat?!

BTW kupio sam i ugradio novi SSD.Sad me zanima da li mogu prebacit DayZ na SSD kako,tj da li moram cijelu armu prebacivat na ssd (steam verzija) i da li se isplati stavljati je na ssd?

The king is back!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 3:04 (Masterpiece).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

naravno da ćeš morati kupiti, samo ne kužim što misliš s ponovno.... pa ti si kupio armu 2, a dayz je free mod koji jednostavno koristi njihov engine. Ova standalone igra nema veze s armom 2

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
alscaul kaže...

naravno da ćeš morati kupiti, samo ne kužim što misliš s ponovno.... pa ti si kupio armu 2, a dayz je free mod koji jednostavno koristi njihov engine. Ova standalone igra nema veze s armom 2

Pa razumijem da je free mod ali svi znaju da igru nitko nije kupovao zbog nje same nego samo zbog moda >.<

BTW moze li odgovor za ovo pitanje za ssd?

The king is back!
15 godina
Masterpiece kaže...

Pa razumijem da je free mod ali svi znaju da igru nitko nije kupovao zbog nje same nego samo zbog moda >.<

Iznenadio bi se koliko ljudi je Armu 2 kupilo zbog Arme 2. Prije DayZ-a, postojala je hrpa krcatih servera Arme 2 (tada nisam imao OA pa ne mogu tvrditi, ali siguran sam da je postojala i masa tih servera...)

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina
Masterpiece kaže...
alscaul kaže...

DAFUQ??

Aut vincere, aut mori!
14 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Molim?!?

16 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Arma 2 tj. sada OA je jedna od masivnije igranih MP igara, FYI.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 11:04 (Minoza).
13 godina
protjeran
Mr. Fugitive kaže...
Masterpiece kaže...

Iznenadio bi se koliko ljudi je Armu 2 kupilo zbog Arme 2. Prije DayZ-a, postojala je hrpa krcatih servera Arme 2 (tada nisam imao OA pa ne mogu tvrditi, ali siguran sam da je postojala i masa tih servera...)

Hmm neznam,mene ARMA II kao sama igra nikad nije ni privlacijla.Odigrao sam par MP partija ali nije mi bas sjela

Et_Tu_Brute? kaže...
Masterpiece kaže...
alscaul kaže...

DAFUQ??

Ranko Kukumar kaže...
Masterpiece kaže...

Molim?!?

Ne razumijem sto vama dvojci nije jasno,covjek gore je sve razumio.

The king is back!
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

A šta bi trebao razumjeti? Probao si ARMU 2 MP i nije ti se svidio? Opet ponavljam da je čar igre igrati sa ekipom a ne public. Tvoja iluzija da je igra nezanimljiva, neinteresantna, prosječna, ili kakva već bez ovog moda je čista glupost i nema blage veze sa realnim stanjem igre.

Kolko si odigrao Arme? Koji modovi? U koliko si klanova bio? S kojom ekipom? Mislim da ništa od navedenog. U tome je problem.

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ARMA II DayZ mod

meni je arma odlicna sama po sebi ja se i u editoru zabavim

http://revohd.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
...

Kolko si odigrao Arme? Koji modovi? U koliko si klanova bio? S kojom ekipom? Mislim da ništa od navedenog. U tome je problem.

Odigrao je čak 1h i u tom satu je uspio pohvatati sve nedostatke Arme i njezinog enginea. Pitanje dal je uopće bio MP...

Masterpiece kaže...
Ima toga i u obicnom jer sam ga igra i odustao nakon sat vremena.

Za ovo drugo nebih ti znao reci.Volio bih vidjeti DayZ s nekim drugim engineom :/

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Ranko Kukumar kaže...
...

Odigrao je čak 1h i u tom satu je uspio pohvatati sve nedostatke Arme i njezinog enginea. Pitanje dal je uopće bio MP...

Masterpiece kaže...
Ima toga i u obicnom jer sam ga igra i odustao nakon sat vremena.

Za ovo drugo nebih ti znao reci.Volio bih vidjeti DayZ s nekim drugim engineom :/

Mozes reci molim te gdje se nalazi multiplayer?Nikako da ga nadjem,neznam sta sam igrao

I da imate pravo arma II i dayZ su savrsenstvo od igri,ja bolju igru nisam vidio.Sve je tako tecno i nemorate uopce imati jak komp da igrate,mozete cak i sa netbookom igrat.

BTW pametnome je dosta 15 minuta da vidi ako nesto nevalja

The king is back!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 13:38 (Masterpiece).
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Dosta mu je i jedan post da vidi kad netko se*e o nečemu o čemu nema pojma ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Masterpiece kaže...

Btw, pametnome je dosta 10 minuta da vidi pametnjakovića, koji misli da je upio svu pamet svijeta.

Aut vincere, aut mori!
13 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Dosta mu je i jedan post da vidi kad netko se*e o nečemu o čemu nema pojma ;)

Et_Tu_Brute? kaže...
Masterpiece kaže...

Btw, pametnome je dosta 10 minuta da vidi pametnjakovića, koji misli da je upio svu pamet svijeta.

Eto covjek na forumu vise nemoze ni reci sto misli da ga drugi ne popljuju.Znam da ima ljudi koji isto misle da arma II i dayZ nisu savrsene igre kakvim ih vi reklamirate.

The king is back!
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Dovraga ljudi očete više ušutit.

Baš ste dosadni sa tim.

Ljudi pitaju savjet ili tako nešto, vi se 3 stranice svađate oko toga.

Ako želiš pomoć čovjeku pomozi ako ne šuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Imam pitanje, jel moram skidat Armu 2 pa onda OA na to ili mogu odma skinut samo OA i igrat dayz?

Bf3 id: Ask_Taylor
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 15:41 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Imam pitanje, jel moram skidat Armu 2 pa onda OA na to ili mogu odma skinut samo OA i igrat dayz?

Moraš prvo Arma 2, pa onda OA.

S time da DayZ mod možeš igrat ako imaš Arma 2 Free i kupljeni OA, samo će grafika biti nešto lošija.

17 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...
Eto covjek na forumu vise nemoze ni reci sto misli da ga drugi ne popljuju.Znam da ima ljudi koji isto misle da arma II i dayZ nisu savrsene igre kakvim ih vi reklamirate.

Mišljenje? Problem s tvojim "mišljenjem" je u tome što se večinom temelji na fiktivnim činjenicama, preuveličavanju, problemima koji su vezani samo uz DayZ i nepouzdanim i zastarjelim izvorima. A ne na vlastitom iskustvu kao što si to i sam potvrdio.

I uostalom nitko nije rekao da je igra savršena. Samo da ti preuveličavaš stvari o kojima očito znaš jako malo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 16:12 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Za ARMU se jedva čulo dok nije DayZ izašao, primjer je youtube i poznati channeli. Večina commentary i let's play ARMA 2 je DayZ mod. Ista stvar sa torrentima, dok nije bilo DayZ jedva da je itko seedao ARMU, sada već najpopularniji torrent ima oko 2000 seedera. Isto tako i sa steam prodajom, prodaja je porasla samo zbog DayZ.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Za ARMU se jedva čulo dok nije DayZ izašao, primjer je youtube i poznati channeli. Večina commentary i let's play ARMA 2 je DayZ mod. Ista stvar sa torrentima, dok nije bilo DayZ jedva da je itko seedao ARMU, sada već najpopularniji torrent ima oko 2000 seedera. Isto tako i sa steam prodajom, prodaja je porasla samo zbog DayZ.

Da ali popularnost=! kvaliteta

ARMA je za ono što je namjenjena izvrsna igra. DayZ je kako mu i naziv govori, mod. I to nema nikakve veze sa kvalitetom Arme ili bilo čim drugim.

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
iAvenger kaže...

Da ali popularnost=! kvaliteta

ARMA je za ono što je namjenjena izvrsna igra. DayZ je kako mu i naziv govori, mod. I to nema nikakve veze sa kvalitetom Arme ili bilo čim drugim.

Ne kažem ja ništa protiv kvalitete, dapače mislim da je ARMA jedna od najboljih vojnih simulacija koje sam dosad vidio.

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

zbog glupog komentara toliko drame... eh koji balkan

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Imam jedno pitanje.

Igrao sam sada sa bratom i neki hakeri nas tpali u willdernes (sve je bilo ravno) i počeli pucati po nama.

Sada, mene su ubili a ovaj je uspio abortat. Poslje se spawnao i pobio ih.

Uzeo im je gear, dal če on imati sada problema od battleeye ili?

I dal čemo se spawnati negdje drugje kada uđemo na neki drugi server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bornasepic kaže...

Imam jedno pitanje.

Igrao sam sada sa bratom i neki hakeri nas tpali u willdernes (sve je bilo ravno) i počeli pucati po nama.

Ne bi trebao imati nikakvih problema, jer niste koristili skripte. Tj niste vi hakirali nego oni. Osim ako ste pokupili neka od oružja koja su imali a nisu dozvoljena u igri. Tad bi možda moglo biti problem, al opet mislim da je nebitno. A za spawn bi vas moglo baciti negdje dalje jer tamo gdje ste bili server ne registrira, bili ste izvan mape. Jedino vam ostaje da uđete i provjerite. 

13 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Imam jedno pitanje.

Nećete imat problem sa battleye, piše na njihovoj stranici

PS.
Provjeri inbox

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 20:49 (Tox2401).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice