ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 424.163
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
14 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
Ranko Kukumar kaže...
strbi kaže...

pls neka mi netko posalje na pp, ako se ikako moze igrati khmm verzja dayz :)

Ne može. Moraš kupiti igru.

imam samo obicnu armu 2, nemam OA

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan

Moraš imati Operation Arrowhead original.

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Igranje po noći je fenomenalno, samo trčim kroz cherno i sva druga mjesta koda nema ničeg. Sve sam živo polooto :P
Samo da ne naletim na nekog sa night vision, sa se nadam na sjever krenut :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Nakon updejta sam izgubio L85A2, i još jedan moj frend isto.

Ohhhh, the raaaage!

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tox2401 kaže...

Igranje po noći je fenomenalno, samo trčim kroz cherno i sva druga mjesta koda nema ničeg. Sve sam živo polooto :P

zaboravio si spomenuti da nabiješ gamu haha ;D Nisi više faca

15 godina
ARMA II DayZ mod

Kad vidim drugog igrača, sakrijem se i na onom "bijelom" chatu pitam: "friendly?". Međutim, nitko ne trza ni 2%. Retardirani su ili samo oprezni?

Baš me briga, drugi put ću im lubenice raznjet pa nek se misle {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Kad vidim drugog igrača, sakrijem se i na onom "bijelom" chatu pitam: "friendly?". Međutim, nitko ne trza ni 2%. Retardirani su ili samo oprezni?

Baš me briga, drugi put ću im lubenice raznjet pa nek se misle {#}

ima kakav voice chat? pa ako si na dovoljnoj udaljenosti npr. 20 m od njega on te čuje a sve dalje te ne čuje?

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
16 godina
ARMA II DayZ mod

da, inače default hotkey je caps lock za ingame voice chat, cuju te igraci u okružju od 40 metra

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 13:59 (acca).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Friendly?

Yes.

Okay.

Boom. Headshot.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Svaki je friendly kad se čuju muhe oko njega.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ARMA II DayZ mod

Damn... I wanted to make some frieeeeends :(((

But killing is also good {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Gdje najjeftinije nabaviti sve potrebno za DayZ? :D

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Koliko sam citao po forumima dosta problema ima sa ovom novom verzijom moda 1.7.2.

Pogotovo vezanu opcenito uz kamuflaze(Ghillie Suit,Civilian...),naime koliko sam shvatio,ako se na charu upotrijebi kamuflaza,sve sto ste imali u invertory izgubili ste,osim stvari sto se ima na backpack.

Evo cak i na sluzbenoj stranici Wiki Dayz pise : As of 1.7.2 picking up and equipping any form of clothing has been known to kill your character.

Ja se toplo nadam da ce to srediti.

@Vash 

-Jesi li mozda imao kakvu kamuflazu na sebi? Ako jesi mislim da problem lezi u navedenom iznad.

-Znalo se desevat(meni isto) da se char loada na prethodnu lokaciju.

Npr meni se desilo da sam u Elektro sa AK 74,kruzio mapom,do balote,pronasao M24,odlogirao se,sljejdeci put kad sam se logirao nije mi zapamtilo lokaciju kao ni loot M24,nego me vratilo nazad u  Elektro zajedno sa Ak74 gdje sam i bio, sto da kazem nego bad luck....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

cek kaj nemogu cracked preko hamachia?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
13 godina
neaktivan
strbi kaže...
Ranko Kukumar kaže...

cek kaj nemogu cracked preko hamachia?

Ne.
If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
16 godina
SebaOS kaže...

Ja imam jedan retail key za Combined Operations(zapravo arma 2 + operation arrowhead keyevi), znaci sa HD teksturama i svime. 150kn {#}

Moguca uplata na tekući

14 godina
Delusion kaže...

Koliko sam citao po forumima dosta problema ima sa ovom novom verzijom moda 1.7.2.

Pogotovo vezanu opcenito uz kamuflaze(Ghillie Suit,Civilian...),naime koliko sam shvatio,ako se na charu upotrijebi kamuflaza,sve sto ste imali u invertory izgubili ste,osim stvari sto se ima na backpack.

Evo cak i na sluzbenoj stranici Wiki Dayz pise : As of 1.7.2 picking up and equipping any form of clothing has been known to kill your character.

Ja se toplo nadam da ce to srediti.

Jučer mi se to dogodilo, bio sam u chernu i našao sam ghilie suit uzeo ga i nestalo mi je sve. Također jučer nakon 1.7.2 dayz patcha je izašao i arma 2 beta 94700 patch. Mogao sam normalno na sve servere sa tim verzijama. Danas ne mogu ni na jedan. Stoji mi na Loading screen-u i to je to. Ima li još netko isti problem?

13 godina
neaktivan
acca kaže...
Tox2401 kaže...

zaboravio si spomenuti da nabiješ gamu haha ;D Nisi više faca

Pa? xD Ja se snalazim :P

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Kakvo je stanje sa cheaterima/hackerima na serverima? Susrecete li se s ovom vrstom "igraca" ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Merce kaže...

Kakvo je stanje sa cheaterima/hackerima na serverima? Susrecete li se s ovom vrstom "igraca" ?

Ja još nisam na nikoga naletio, vjerovatno ih ima po ovim unofficial serverima

13 godina
neaktivan
acca kaže...
SebaOS kaže...

Ja imam jedan retail key za Combined Operations(zapravo arma 2 + operation arrowhead keyevi), znaci sa HD teksturama i svime. 150kn {#}

Moguca uplata na tekući

Ja ti dam 50kn. Uzmi ili ostavi.

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo ovdje mozete uzeti Arma Operation Arrowhead cirka 85 Kn    Arma OA Buy

Uplatiti se moze Paypalom,Moneybookers,kreditnom karticom itd...

Key Vam odma dode na mail,takodjer imate pregled keya u korisnickom sucelju.E i jos 1 bitna stvar,nude download linkove svoje tako da je to jos 1+.Imaju dosta igara,svega i svacega se nadje.

Unofficial serveri mozes ih na ruke nabrojiti koliko ih ima....I to su serveri gdje im je battleye iskljucen i koji su black listed..Da ne spominjem da nisu vezani za Hive(centralni serveri Dayz)

Sto se tice chetera uvijek ih ima ,ah....

Najgore od svega je sto znaju pokrenuti tzv nuke script i sve igrace ubiju,meni se to jednom desilo.

I onda opet ispocetka.....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Koja je razlika ako imam armu na steamu i mimo steama, al sa original kljucem?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Delusion kaže...

@Vash 

-Jesi li mozda imao kakvu kamuflazu na sebi? Ako jesi mislim da problem lezi u navedenom iznad.

-Znalo se desevat(meni isto) da se char loada na prethodnu lokaciju.

Npr meni se desilo da sam u Elektro sa AK 74,kruzio mapom,do balote,pronasao M24,odlogirao se,sljejdeci put kad sam se logirao nije mi zapamtilo lokaciju kao ni loot M24,nego me vratilo nazad u  Elektro zajedno sa Ak74 gdje sam i bio, sto da kazem nego bad luck....

Imao sam cammo, one woodland hlače i prsluk bez rukava.

Spawnalo me na istom mjestu, ali bez puške. Iskreno sad mi je zabavnije igrat, sa onom puškom sam igrao ziheraški previše.{#}

16 godina
Volvox kaže...

skoro pa nema... isti serveri i td. Samo netrebaš imati steam uključeni kada pokrečeš igru koja je na steamu,a retail naravno netreba

17 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Ima sitnih razlika ali to sve ti na kraju dođe skoro na isto.

Ajd Steam verzija ima automatsko skidanje zakrpa i još neke dobre stvarčice poput velike brzine downloada i provjere instalacije na greške. Ali zato ti non-steam verzija daje više kontrole nad tim stvarima. Steam in-game overlay možeš podesiti da radi u obje verzije. Modati i jednu i drugu verziju je najlakše preko Six Updatera i Arma II Launchera tako da tu baš i nema neke razlike. Na kraju krajeva ne moraš uopće pokretati Steam čak ni za Steam verziju Arme. Možeš ostaviti Steam ugašen a igru jednostavno pokreneš pomoću recimo ArmA II Launchera.

Da sad opet kupujem ja bi se odlučio za Steam verziju samo zato jer su mi na Steamu i skoro sve ostale igre.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Aha, hvala, naci razlike ni nema skoro, ja sam mislio da ce bit razlike u serverima il nes. Se moze arma aktvirat na steamu pomocu keya? Jer su za non steam verziju skoro 60% jeftinije cijene, pa neznam za sta da se odlucim, ugl. Direktno na steamu necu kupovat, il cu kupit key za steam pa aktivirat(ak se moze), ili cu non steam verziju:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Se moze arma aktvirat na steamu pomocu keya?

Ne

Al jako brzo bi trebali početi ljetni popusti na Steamu. Neki nagađaju već danas. Pa slobodno provjeri kakva će biti cijena Arme na steamu tjekom popusta.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 10:19 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Da da znam:) zato sam i ceko tolko, nadam se da ce bit. Hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

arma 2 najprodavanija igra steama već mjesecima baš zbog dayz-a, sumnjam da ćebiti popusta na njega, mislim ono nema smisla 

1 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice