pls neka mi netko posalje na pp, ako se ikako moze igrati khmm verzja dayz :)
Ne može. Moraš kupiti igru.
imam samo obicnu armu 2, nemam OA
pls neka mi netko posalje na pp, ako se ikako moze igrati khmm verzja dayz :)
Ne može. Moraš kupiti igru.
imam samo obicnu armu 2, nemam OA
Moraš imati Operation Arrowhead original.
Igranje po noći je fenomenalno, samo trčim kroz cherno i sva druga mjesta koda nema ničeg. Sve sam živo polooto :P
Samo da ne naletim na nekog sa night vision, sa se nadam na sjever krenut :D
Nakon updejta sam izgubio L85A2, i još jedan moj frend isto.
Ohhhh, the raaaage!
Igranje po noći je fenomenalno, samo trčim kroz cherno i sva druga mjesta koda nema ničeg. Sve sam živo polooto :P
zaboravio si spomenuti da nabiješ gamu haha ;D Nisi više faca
Kad vidim drugog igrača, sakrijem se i na onom "bijelom" chatu pitam: "friendly?". Međutim, nitko ne trza ni 2%. Retardirani su ili samo oprezni?
Baš me briga, drugi put ću im lubenice raznjet pa nek se misle
Kad vidim drugog igrača, sakrijem se i na onom "bijelom" chatu pitam: "friendly?". Međutim, nitko ne trza ni 2%. Retardirani su ili samo oprezni?
Baš me briga, drugi put ću im lubenice raznjet pa nek se misle
ima kakav voice chat? pa ako si na dovoljnoj udaljenosti npr. 20 m od njega on te čuje a sve dalje te ne čuje?
da, inače default hotkey je caps lock za ingame voice chat, cuju te igraci u okružju od 40 metra
Friendly?
Yes.
Okay.
Boom. Headshot.
Svaki je friendly kad se čuju muhe oko njega.
Damn... I wanted to make some frieeeeends :(((
But killing is also good
Gdje najjeftinije nabaviti sve potrebno za DayZ? :D
Koliko sam citao po forumima dosta problema ima sa ovom novom verzijom moda 1.7.2.
Pogotovo vezanu opcenito uz kamuflaze(Ghillie Suit,Civilian...),naime koliko sam shvatio,ako se na charu upotrijebi kamuflaza,sve sto ste imali u invertory izgubili ste,osim stvari sto se ima na backpack.
Evo cak i na sluzbenoj stranici Wiki Dayz pise : As of 1.7.2 picking up and equipping any form of clothing has been known to kill your character.
Ja se toplo nadam da ce to srediti.
@Vash
-Jesi li mozda imao kakvu kamuflazu na sebi? Ako jesi mislim da problem lezi u navedenom iznad.
-Znalo se desevat(meni isto) da se char loada na prethodnu lokaciju.
Npr meni se desilo da sam u Elektro sa AK 74,kruzio mapom,do balote,pronasao M24,odlogirao se,sljejdeci put kad sam se logirao nije mi zapamtilo lokaciju kao ni loot M24,nego me vratilo nazad u Elektro zajedno sa Ak74 gdje sam i bio, sto da kazem nego bad luck....
cek kaj nemogu cracked preko hamachia?
cek kaj nemogu cracked preko hamachia?
Ne.
Ja imam jedan retail key za Combined Operations(zapravo arma 2 + operation arrowhead keyevi), znaci sa HD teksturama i svime. 150kn
Moguca uplata na tekući
Koliko sam citao po forumima dosta problema ima sa ovom novom verzijom moda 1.7.2.
Pogotovo vezanu opcenito uz kamuflaze(Ghillie Suit,Civilian...),naime koliko sam shvatio,ako se na charu upotrijebi kamuflaza,sve sto ste imali u invertory izgubili ste,osim stvari sto se ima na backpack.
Evo cak i na sluzbenoj stranici Wiki Dayz pise : As of 1.7.2 picking up and equipping any form of clothing has been known to kill your character.
Ja se toplo nadam da ce to srediti.
Jučer mi se to dogodilo, bio sam u chernu i našao sam ghilie suit uzeo ga i nestalo mi je sve. Također jučer nakon 1.7.2 dayz patcha je izašao i arma 2 beta 94700 patch. Mogao sam normalno na sve servere sa tim verzijama. Danas ne mogu ni na jedan. Stoji mi na Loading screen-u i to je to. Ima li još netko isti problem?
zaboravio si spomenuti da nabiješ gamu haha ;D Nisi više faca
Pa? xD Ja se snalazim :P
Kakvo je stanje sa cheaterima/hackerima na serverima? Susrecete li se s ovom vrstom "igraca" ?
Kakvo je stanje sa cheaterima/hackerima na serverima? Susrecete li se s ovom vrstom "igraca" ?
Ja još nisam na nikoga naletio, vjerovatno ih ima po ovim unofficial serverima
Ja imam jedan retail key za Combined Operations(zapravo arma 2 + operation arrowhead keyevi), znaci sa HD teksturama i svime. 150kn
Moguca uplata na tekući
Ja ti dam 50kn. Uzmi ili ostavi.
Evo ovdje mozete uzeti Arma Operation Arrowhead cirka 85 Kn Arma OA Buy
Uplatiti se moze Paypalom,Moneybookers,kreditnom karticom itd...
Key Vam odma dode na mail,takodjer imate pregled keya u korisnickom sucelju.E i jos 1 bitna stvar,nude download linkove svoje tako da je to jos 1+.Imaju dosta igara,svega i svacega se nadje.
Unofficial serveri mozes ih na ruke nabrojiti koliko ih ima....I to su serveri gdje im je battleye iskljucen i koji su black listed..Da ne spominjem da nisu vezani za Hive(centralni serveri Dayz)
Sto se tice chetera uvijek ih ima ,ah....
Najgore od svega je sto znaju pokrenuti tzv nuke script i sve igrace ubiju,meni se to jednom desilo.
I onda opet ispocetka.....
@Vash
-Jesi li mozda imao kakvu kamuflazu na sebi? Ako jesi mislim da problem lezi u navedenom iznad.
-Znalo se desevat(meni isto) da se char loada na prethodnu lokaciju.
Npr meni se desilo da sam u Elektro sa AK 74,kruzio mapom,do balote,pronasao M24,odlogirao se,sljejdeci put kad sam se logirao nije mi zapamtilo lokaciju kao ni loot M24,nego me vratilo nazad u Elektro zajedno sa Ak74 gdje sam i bio, sto da kazem nego bad luck....
Imao sam cammo, one woodland hlače i prsluk bez rukava.
Spawnalo me na istom mjestu, ali bez puške. Iskreno sad mi je zabavnije igrat, sa onom puškom sam igrao ziheraški previše.
skoro pa nema... isti serveri i td. Samo netrebaš imati steam uključeni kada pokrečeš igru koja je na steamu,a retail naravno netreba
Ima sitnih razlika ali to sve ti na kraju dođe skoro na isto.
Ajd Steam verzija ima automatsko skidanje zakrpa i još neke dobre stvarčice poput velike brzine downloada i provjere instalacije na greške. Ali zato ti non-steam verzija daje više kontrole nad tim stvarima. Steam in-game overlay možeš podesiti da radi u obje verzije. Modati i jednu i drugu verziju je najlakše preko Six Updatera i Arma II Launchera tako da tu baš i nema neke razlike. Na kraju krajeva ne moraš uopće pokretati Steam čak ni za Steam verziju Arme. Možeš ostaviti Steam ugašen a igru jednostavno pokreneš pomoću recimo ArmA II Launchera.
Da sad opet kupujem ja bi se odlučio za Steam verziju samo zato jer su mi na Steamu i skoro sve ostale igre.
Ne
Al jako brzo bi trebali početi ljetni popusti na Steamu. Neki nagađaju već danas. Pa slobodno provjeri kakva će biti cijena Arme na steamu tjekom popusta.
arma 2 najprodavanija igra steama već mjesecima baš zbog dayz-a, sumnjam da ćebiti popusta na njega, mislim ono nema smisla