ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 422.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
16 godina
ARMA II DayZ mod

kako bi mogli komunicirati i lako se naći na serverima, preko x-firea ili nešto takvo?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

koliko bi dosao key za armu 2?
ovaj mod mi je pre*eben 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

ja sam našao za 90kn ovdje

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Ako sam dobro shvatio lakše je instalirati dayz sa Combined Forces nego sa Operatio Arrowhead

Jer (valjda) postoji instaler koj sam instalira foldere od dayz moda te nema potrebe da se zajeba.... oko toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jedina razlika je da moras kopirat iz jednog foldera iz arma 2 u Operation Arrowhead ostalo je isto, a sto se tice ostatka instalacije sve ti je obijasnjeno tu.

Edit: Moras kopirat sve iz arma 2 free>Addons foldera u arma 2 operation arrowhead>Expansion>Addons

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 18:12 (iggypc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: ARMA II DayZ mod

Addajte me na xfire: ivann00 pa se dogovorimo

13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Dodao.

Nego kakvo je vaše stajalište na promjenu da igru počinjete bez ičega?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 18:41 (bornasepic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

ako ima neko karticu il paypal i voljan mi je kupit armu 2 pa da igramo zajedno neka se javi,uplacuem mu lovu na racun i pivu uz to{#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ivan_cno kaže...

Evo sad te dodajem :D

Ajde pa napravi xfire chat room sve koji igraju ARMA II pa da vecheras rokamo :D

The king is back!
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Dali se jos moze dobiti besplatni Poljski Arma II key?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Meni nije radilo s tim poljskim kljucem pa sam instaliro s free verzijom i sve radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Masterpiece kaže...
Ivan_cno kaže...

Ajde pa napravi xfire chat room sve koji igraju ARMA II pa da vecheras rokamo :D

Koj je tebi nick da te dodam?

moj je bornasepic.

Ja i Ivan smo danas igrali, jako zabavno, iako se nismo vidjeli ali...

Zabavno je razgovarat sa nekim dok se igra.

Ugl ja sam zalutao u šumi a on otišao na krstarenje sa ribarskim brodom;)

17 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...

Dali se jos moze dobiti besplatni Poljski Arma II key?

Mislim da ne. Ali imaš temu o tome pa provjeri.

Uostalom to ti ionako ništa ne znači jer dobivaš samo Armu 2. Ono što ti za DayZ treba je ekspanzija Operation Arrowhead. A prema onome što su neki pisali u ovoj temi, OA onda ionako možeš upariti s besplatnom verzijom Arme 2 ili samo skinuti mapu Chernarus u obliku moda.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
bornasepic kaže...
Masterpiece kaže...
Ivan_cno kaže...

Koj je tebi nick da te dodam?

moj je bornasepic.

Ja i Ivan smo danas igrali, jako zabavno, iako se nismo vidjeli ali...

Zabavno je razgovarat sa nekim dok se igra.

Ugl ja sam zalutao u šumi a on otišao na krstarenje sa ribarskim brodom;)

Ja sam zalutao na skroz drugi kraj mape :D

Mapu imate ovdje: http://dayzmap.info/ da se ne izgubite kao ja :D (ja sam se svejedno :D)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 22:10 (Ivan_cno).
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

A di mogu skinuti tu mapu,pise da Arma II free ne podrzava modove,samo cijela verzija a ja upravo skidam free verziju.

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...

A di mogu skinuti tu mapu,pise da Arma II free ne podrzava modove,samo cijela verzija a ja upravo skidam free verziju.

Lol, po drugi put. Ne možeš s Armom 2 ništa. Treba ti samostalna ekspanzija OPERATION ARROWHEAD. A nju moraš kupiti jer za nju nema nikakvih poljskih ključeva ni free verzija.

A kad kupiš ekspanziju onda za nju možeš skinuti tu mapu.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Jel igra netko sad?

PMajte server ako igrate :D

The king is back!

0 0 hvala 0
14 godina
Masterpiece kaže...

Jel igra netko sad?

PMajte server ako igrate :D

Master jesi me dodao, danas smo nas 3 igrali na jednom serveru sutra nastavljamo. Pa se cujemo. Ako ima jos ekipe nek se javi.

16 godina
ARMA II DayZ mod

sutra cu ponovno instalirati xfire nakon 3 godine pa se cujemo ljudi  {#}

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Zna li iko kako srediti slomljenu kost?

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

morfijem

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Igra sa drugim igračima je prezakon;)

Tj. bila je dok mi nisi slomio nogu sjekirom{#}

Al jbg, valjda čemo uspijet dopuzat do nekakve bolnice.

Ako joiš netko želi igrat stavite nick od xfire-a pa da vas dodamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iggypc kaže...

morfijem

Izgleda da će mi biti pametije počet ponovo, neg puzat i tražit morfij {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
neaktivan
acca kaže...

odigrao sam malo jutros i moram reci da mi se stvarno sviđa. Našao sam prvo sjekiru i municiju te za kojih pola sata našao pušku, hranu, bandaže i naoružao se i opremio do jaja. Nakraju me neki debil koknuo s leđa... jbg :) Sve ispočetka

Glavno mi je da sam naučio kako reagiraju zombiji i skužio da je najbolji način kako da ih se rješi je pricekati da se približe i samo zamahnuti prije nego oni udare, štedi se municija i puške/pištolji su preglasni pa se dovuču novi zombiji i igrači :D

Uvijek provjeravaj oko sebe da li te netko slijedi, pripazi na bijele kružiće koji ti se pojavljuju na lijevo i desnom rubu ekrana (oni ti predstavljaju igrače i zombije koji su ti na periferiji vida, tj. ingame taman izvan fov-a, što je kružić veći neprijatelj ti je bliže).

Ako primijetiš drugog igrača, a on tebe nije vidio, najpametnije ti ga je izbjeći ako ne želiš sukob. Ako naletite jedan na drugoga bolje ti je da zapucaš prvi.

Na žalost igra je takva da ako netko nije sa tobom onda je protiv tebe, pucaj prvi i sačuvaj glavu. I nađi si neku ekipu za igranje jer sam nemaš šanse poživiti duže.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ja kad kupin dajbože na summer saleu, bit cu bandit 100%, pa sine pucan na sve šta se move-a xd.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Igra sa drugim igračima je prezakon;)

Tj. bila je dok mi nisi slomio nogu sjekirom{#}

Al jbg, valjda čemo uspijet dopuzat do nekakve bolnice.

Ako joiš netko želi igrat stavite nick od xfire-a pa da vas dodamo.

Jucer sam ja igro s ivan i donio sam mu blood i morfij iz bolnice. Imo sam morfija i za tebe, ali si otiso s servera. Danas cemo nastavit na sjever u unutrasnjost da nademo njemu neko oruzje. Igrat cemo poslje 5 tak negdje pa ak oces sa nama dogovori se s njim prek xfirea.

15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Većina igrača koja dugo igra ti ima bandit status, upravo zbog onog što sam gore napisao.

Čistim sa frendovima grad, dođem do prolaza između zgrada nutra stoji lik i gleda u mene. Krenuo je nešto reć, ali sam odmah u njega ispraznio klip iz M1911, kasnije sam skužio da nema oružje, jbg.

Sa frendom idem kroz šumu, naletimo na čeku, on se popne gore lootat, ja se sakrijem u grmlje. On odjednom počne vikat da su nam dva lika na boku, jedan ga gleda drugu puzi naprijed. On jednog skine u bulju sa M1911 na fakat veliku udaljenost, ja drugom dođem sa boka i roknem ga.

I nemoj misliti da si zbog dobrog geara otporan na metke. Metak iz pištolja u bulju će te riješiti na bilo koju udaljenost.

Ekipa ti često zna pustit jednog lika naprijed u izvidnicu, ti ga napadneš misleći da je sam, a onda te tri lika uzmu od iza bez vazelina.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jel postoji defibrilator ili sl. da oživiš lika?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo jucer sam prvi put ubio nekog lika i to samo zato sto sam mu ja prico, a on nije odgovaro i onda se poceo okretat da me vidi i vjerojatno bi me upuco da mu ja nisam spicio metak iz lee enfield-a u bulju.

Nisu svi igraci takvi da ce odmah pucat posebno oni koji idu sami.Jucer kad sam trazio morfij sreo sam nekog Mike-a pa smo zajedno lootali bolnicu.Kasnije smo ga ivan i ja sreli pa nam je dao hrane i par stvari i pokazo nam gdje mu je sator i rekao da ga mozemo slobodno koristit.

Edit: Ima jedino epi-pen koji se koristi kad lik padne u nesvjest da se probudi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 10:07 (iggypc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jednom kad je netko mrtav gotovo je, mora ispočetka. Ako ćete se odmah naći negdje, a imao je dobro oružje nije loš potez stavit njegovo oružje u backpack pa mu ga vratiti kada se nađete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice