Ark: Survival Evolved

poruka: 242
|
čitano: 79.129
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ark: Survival Evolved
Na serveru je nekoliko većih tribeova i ostatak su manji. Uglavnom nikog se ne napada bez razloga. Dosta se trguje...prodaje dinosaure i komunicira u chatu. I svi pričamo hrvatski! :-)
12 godina
neaktivan
Koliko ljudi ima ana serveru i može puno ime?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
[EU/CRO] CroHQ.org | PvP | Friendly | Tribe Wars |
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zna li netko zasto mi nece pronađe server, uđem u unofficial i trazim CRO i ovog mi ne pokaze...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kada ce ark "postati" dx12 igra?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kad Unreal 4 engine dobije punu podršku za DX12 i kad AMD i Nvidia ispeglaju DX12 drivere.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ARK DirectX 12 Delay

Hello Survivors,

It's been a long week here at Studio Wildcard as the programming team has been grinding to get the DX12 version ready for release. It runs, it looks good, but unfortunately we came across some driver issues that we can't entirely tackle ourselves :(. We’ve reached out to both NVIDIA and AMD and will be working with them to get it resolved as soon as possible! Once that’s tackled, we’ll be needing to do more solid testing across a range of hardware with the new fixes. Sadly, we're gonna have to delay its release until some day next week in order to be satisfied with it. It's disappointing to us too and we're sorry for the delay, really thought we’d have it nailed today but we wouldn't want to release ARK DX12 without the care it still needs at this point. Hang in there, and when it's ready for public consumption, it should be worth the wait!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ima li neki datum?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema...mislim da je ovo objavljeno prije nekih 2 mjeseca i od tada nema novosti!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ima li itko neku ideju zasto mi nece pronađe ovaj server,napisem puno ime i trazim ali nista mi ne pronađe...stvarno bih htio igrati ss domacom ekipom ; )

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Evo pronasao sam...ima 0 ljudi na serveru,kad ih ima najvise?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Da li neko moze da predlozi neki server za zakupiti? Par frendova ima igru svi igramo na officialnim serverima, sad smo hteli nesto samostalno pokrenuti samo za nas.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidin da je ova tema umrla skroz, ima li ko da igra relativno redovito? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 19:20 (daleksi).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ja....official srvr 1

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zdravo ljudi!

Javljam da ste svi dobrodošli 430 PVE official serveru. Imamo velik tribe, pola od 14 igraca su hrvati. Možete me addat na steamu da se lakše nadjemo, velik je otok :D

Vaš  El Putin

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav,napravio sam PVE server ako neko zeli igrati neka se javi.

0 0 hvala 0
14 godina

Jel se isplati ovo kupit za 16,79 eura? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Naravno...imam vise sati igranja ovoga nego BF3/BF4 u 4 godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ja poceo igrati na ovom 430 oficial serveru iiii... cijelo vrijeme provedeno u igri mi je bazirano samo na sakupljanju hrane da prezivim jer mi je stalno gladan , nedaj boze da pokusam tameat nekoga jer onda necu imati dovoljno hrane za sebe ili obrnuto , isto tako uz obalu rijetko kad mogu naletit na nekog dinosaura iz kojeg nakraju dobijem 1-2meat , nego gdje da nadjem triceratopse ili nesto u malo vecoj kolicini ?

ps. jer se online mogu zivotinje zbugat uz drvo , u single playeru sam stalno naletavao na to ,a na online jos nisam naletio ni na jednog ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2016 16:49 (TheVeky).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mrzi li jos netko novi 231 update...tameani dinosauri imaju 1/4 healtha i 1/8 damagea....wtf??
Zna li netko hoce li to vratiti na normalu ili?

0 0 hvala 0
12 godina
mrba kaže...
Mrzi li jos netko novi 231 update...tameani dinosauri imaju 1/4 healtha i 1/8 damagea....wtf??
Zna li netko hoce li to vratiti na normalu ili?

Developer je na njihovom forumu objavio da će popravit gather rate, ostalo nije spomenuo.

Jel ima netko ko igra ovdje da je u nekom većem tribeu kojem bi se ja mogo pridružit? Unnoficial server sa povećanim gather, taming, mating? Možda EU/CRO Trabnjak pvp server? (čini mi se da su ovi Trabnjak popušili bazu, nisam siguran kakva je budućnost tog servera, nebi se previše trudio pa da ga ugase za par dana)

Do sada sam igro jedan official pve, 1300 sati, ali nakon ovog jučer "balancea" nemam volje više igrat tamo, taj promašaj od updatea mi dođe kao kap koja je prelila čašu. Tameo sam sve moguće, 10 quetzala, 7 giganotosaurusa i ostale, nemam više kaj radit tu.

Neprihvatljivo mi je da jedan perfect tamed anky sa 2100 damagea daje ispod 10 metala i lupa jedan kamen 5 puta. Giga sa 500% damagea pao na 150%, nekad je farmao 90+ rawa i 10+ prime po paraceru sad je to više nego duplo manje, Isto vrijedi i za mog 2200% dmg doedia koji sada daje 20 stonea po udarcu naspram prijašnjih 95, i tak dalje.

16 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan

Pozdrav, 

Planiram kupit ARK,  u zadnjih nekoliko mjeseci igrica je koju dosta ljudi igra i snima i streama, zanimalo bi me dali se isplati vjerovati stranicama kao što su systemrequirementslab.com i game-debate.com za procjenu jačine sistema za pokretanje igrica evo moja dva screenshota sa tih stranica pa bi me zanimalo što mislite kako će to meni raditi i neka vaša iskustva s grafikom lagovima itd... Bojim se da ako kupim igru i early accesu da će biti laggova i da zapravo neće biti sve kao i na videima koje gledam na yt i twichu etc. Na jednoj stranici piše da bi mogao vrtit na high a druga kaže da zadovoljava minimum lol :P

Nadam se odgovoru i puno Vam hvala..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mozda jedino, probaj vidjet ako ima piratske verzija pa isprobas. tako sam i ja neko prije kupovine isprobao,da vidim kako ide i kako mi lezi...

makar ako uzimas preko steam-a imas onu mogucnost vracanja igre nakon sat dva ili koliko vec - provjeri tocno za svaki slucaj - pa mozda na taj nacin isto isprobat

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

hmmm da piratska verzija lagga uzasno a nebi trebala ja mislim.. trebalo bi barem na low, med radit...
da, ima ali ne za early access verzije igrica :P

12 godina

Pozdrav, 

Planiram kupit ARK,  u zadnjih nekoliko mjeseci igrica je koju dosta ljudi igra i snima i streama, zanimalo bi me dali se isplati vjerovati stranicama kao što su systemrequirementslab.com i game-debate.com za procjenu jačine sistema za pokretanje igrica evo moja dva screenshota sa tih stranica pa bi me zanimalo što mislite kako će to meni raditi i neka vaša iskustva s grafikom lagovima itd... Bojim se da ako kupim igru i early accesu da će biti laggova i da zapravo neće biti sve kao i na videima koje gledam na yt i twichu etc. Na jednoj stranici piše da bi mogao vrtit na high a druga kaže da zadovoljava minimum lol :P

Nadam se odgovoru i puno Vam hvala..

Lega najednostavnije je da uzmeš igru na steamu, ako ti neće radit kako treba zatražiš refund. Nesmiješ igrat više od 2 sata i nesmije proć 14 dana. Svako malo je akcija 40% odnosno igra bude cca 15 eura.

A ako ti se neda downloadat, možda da odeš na https://www.reddit.com/r/playark/ pa tamo pitaš kako bi ti igra radila sa tvojim komponentama.

Vjerovatno si čuo priče kako je igrica neoptimizirana, eary acces, bla bla, to su gluposti, igra izgleda prebrutalno pa je samim time potreban i takav komp. Poslije ARK-a kaj god da pokrenem mi izgleda ko da igram space intruders na nitendu.

Ljudi se nadaju da će se nešto promijenit na bolje, da budu imali više fps-a kada izađe igra, a zapravo igra postaje sve zahtjevnija. Prije mjesec dva su mamuti i ostale krznene "životinje" bile bez dlake, tj. izgledali su plastično, izgledalo je to ovako, a sad to izgleda ovako. Primjera takvih ima kolko oćeš, a svaki takav update definitnivno ne olakšava posao grafičkoj kartici.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 15:48 (b00).
16 godina
neaktivan
Imaš 270X? Vrtit češ na kombinaciji medium-low.
11 godina
neaktivan

Evo hvala svima koji su se potrudili nać vremena a pogotovo tebi b00 :D ma ja sam mislio uzet igru na g2a ili tako nes ali mozda i pricekam jos malo da se pojavi neki popust na steamu :D
jel ima netko da sa slabijom grafom to igra normalno? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Igram ja na medium postavkama, rezolucija 1920x1080. Situacija nije idealna, vrti se oko 30 fps, ponekad pada i ispod 20 ovisno u kojem dijelu mape sam. Igram s dva prijatelja online tako da mi je igra super zanimljiva i fps mi ne kvari previse dozivljaj.

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

netko za preporucit neki domaci pve server mozda? krenuo bi opet malo ispocetka igrat,pa radije bi na domaci server...

dosao na stari server gdje sam vec igrao, da li je moguce mozda ako sam vecec igrao na serveru napravit novog lika da se ide ispocetka ili resetirat postojeceg ? Nekako bi bas ispocetka poceo sve...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 21:43 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice