skinem igru izbaci mi neki error 1039,i sad mi pocme sve skidati ispocetka :(
I meni je izbacivao taj error ali nije skidao igru ispočetka, samo kliknem na patch i nastavi tamo gdje je stao.
I meni je izbacivao taj error ali nije skidao igru ispočetka, samo kliknem na patch i nastavi tamo gdje je stao.
i meni isto,ali skidao sam vec tako nekoliko puta i opet mi izbaci error al pod drugim brojem
jel tko ima problema s bljeskanjem i poduplavanjem slike ili pretvaranjem u crno-bijelu sliku na pojedinim dijelovima igre (s tim da chat, karta i ostalo bude normalno), a kad ugasi igru i uključi se nakon nekoliko minuta neko vrijeme sve bude ok, pa opet iznova
meni žena igra već drugu betu i na ovoj zadnjoj svako malo ima taj problem - probao sam grafu na drugim igrama i na occt stres testu i nigdje drugdje nema problema niti artefakata
Danas je pocela Open Beta(mogu se koristiti characteri iz CB). Traje do 8.9. Launch igre je 16.9. dok oni koji su ArcheAge Foundersimaju 4 day head start(12.9.)
Hoće netko početi igrati ovo kad izađe za tjedan dana?
Hoće netko početi igrati ovo kad izađe za tjedan dana?
Ja sam igrao betu. Ne znam od kud sav hype za ovu igru, ali ok. Moraju privući igrače valjda.
Čim sam vidio curice u suknjicama i muškarce dječjih lica bilo mi je dosta. Ti azijati su stvarno bolesnici.
Housing i te piz...arije su vjerojatno ok, ali ne znam... Cijeli osjećaj oko te igre mi je meh...
Uzeo sam neku okultnu klasu, tipa necro ili tako nešto, a imam skill luk i strijela... mislim...
Plus toga lik ispušta neke zvukove kad lupaš skilove kao iz kung fu flmova iz 80tih, a u pozadini svira neka vesela muzika.
Tko voli nek izvoli, ali ne sviđaju mi se ti korejski mmo-i.
ja sam se poprilično nahajpao radi tradinga i craftinga (inače obožavam taj dio MMO igara), ali sam odustao. beta me nije nešto impresionirala, a po redditu vidim sve više P2W kritika, tako da sam radije dao 4€ za battlechest i počeo opet WOW.
nisam probao betu ali sam mislio krenuti igrati kad izađe,ali sudeći po vašim komentarima baš se i neisplati
ja bi sve prozvako samo da je action combat. tipa tera, neverwinter, eso itd.. ovako mi je klasicni genericus koreanicus. ubiti je najjaci adut taj sandbox element i gradnja/ekonomija, ali koliko cujem u to se ne isplati upustat kao f2p igrac. dat cu joj sansu kad je free pa cemo vidjet.
sstrmi - probaj, pa sam donesi odluku. lovu nećeš nikakvu izgubiti. ali, kao što rekoh, mene ipak nije privukla.
plus ovo što kolega iznad kaže - kao F2P nemaš što tražiti u tradingu/craftingu, što mene najviše i interesira.
Ako koga zanima, kada igra izađe mi idemo na server Dahuta. Da biste se pridružili guildu morate biti Ferran ili Harani rasa. Kada uđete u igru javite se Dartos ili Antimon ili Haki da vas pozovu u guild.
sstrmi - probaj, pa sam donesi odluku. lovu nećeš nikakvu izgubiti. ali, kao što rekoh, mene ipak nije privukla.
plus ovo što kolega iznad kaže - kao F2P nemaš što tražiti u tradingu/craftingu, što mene najviše i interesira.
Zašto nemaš šta tražiti u u to dvoje ako si F2P?
nisam zalazio dublje u problematiku, ali koliko sam shvatio igrajući betu i čitajući malo uokolo - problem su labor pointsi, i činjenica da je housing i sl. ograničen samo na premium usere...
http://forums.archeagegame.com/showthread.php?22163-Free-members-no-selling-on-auction-no-use-of-private-housing-or-private-farms-P2W
Sa službenog sajta:
Free accounts will be able to unlock full Auction House access as a low-cost Marketplace purchase, a measure in place to protect the in-game economy from mass-created accounts. Players whose Patron status lapses will retain full Auction House access. We are currently exploring options for allowing free accounts to also have the ability to build housing and pay taxes after ArcheAge launches while preventing abuse of this permission.
All Founders will be considered Patrons during all testing phases. The Patron time included in Founder’s Packs will begin counting down on launch day. In addition, the Credits included in each Founder’s Pack can be used to purchase additional Patron time via the Marketplace at any time on or after launch day.
To ensure that all players have the option to potentially become a Patron, there are two ways to obtain this status. Players can purchase Patron Status as a subscription via real money on the Trion Worlds web store; expect pricing in line with RIFT’s current Patron Program. Alternately, players can use credits to purchase a Patron Pass through the ArcheAge Marketplace – these credits can be acquired by web store purchase, Founder’s Packs, or by obtaining an in-game item called APEX.
APEX, short for ArcheAge Patron Exchange, is an in-game item that can be sold on ArcheAge’s Auction House or traded between players; it grants Credits when consumed by a character. The Credits granted by an APEX can then be spent on any Marketplace purchase, including the 30-day Patron Pass mentioned above. This allows industrious players in ArcheAge to let their gameplay pay for their Patron status without spending real money.
ja cu svakako isprobat, budem ti poslao pp kad bude launch day pa mozemo zaigrat, sredit neki TS itd.
Igram i ja decki nalazim se na prvom serveru, nick mi je "tomicz" pa me dodajte.
Dodite svi na Dahuta server,tamo se formira nas guild.
moji frendovi i ja sam na kyprosi,ima nas desetak
Kako se zove guild? Koga da kontaktiram?
Kako se zove guild? Koga da kontaktiram?
Dartos,Antimon,Haki
kako sam sretan sto moram cekati 4h da mi udje u igru
ako si patron isto se ceka?
svi cekaju, patron ti samo daje priority u queue al opet se ceka ako je masa ljudi, izgleda da su nesto zajebali sa serverima malo prije pa su svima dali 1 dan patron status :D
taman kad udem bit ce maintance u trajanju od 6 h,ili je to vec bilo?
svi cekaju, patron ti samo daje priority u queue al opet se ceka ako je masa ljudi, izgleda da su nesto zajebali sa serverima malo prije pa su svima dali 1 dan patron status :D
ja sam dobio patron status do 2.11. ali nisam ga kupio
Koja je razlika izmedju free i premium korisnika ? Da li vrijedi placati ili ne placati ?
ja sam dobio patron status do 2.11. ali nisam ga kupio
Kako uopće znaš kad imaš patron status? Tj gdje to piše?
Pa imas buff patron.Cekam od 3 sata da udem :/
800 queue = 1 sat to sam još dobro prosao :p
queue 5300,znaci moram se opet probudit ujutro u 7 kako bih mogao uzivati u igri...