Anno 1701

poruka: 15
|
čitano: 3.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Anno 1701

Sta vi kazete o toj igri??? Meni je odlicna, jako dobra grafika, zabavna je, jednostavno najbolji dio. Nije bas ni lagana, nikako da dodjem do trece faze ljudi. Jednostavno mi dosadi pa pocnem ponovno. Sada vi.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anno 1701

Odlična igra.Dožao sam do kraja(nezavisnost),jako zahtjevna i opširna ali i zabavna.....

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Anno 1701

Ja ne doguram daleko, meni je najdrazi pocetak kad se naselis. Pa uvijek radim novi profil.

17 godina
neaktivan
Anno 1701

Pa kakvog ti to smisla imaš ako ne dosegneš neovisnost.....Onda počinješ jako zarađivati i možeš probati pokoriti nekoga.....

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igra je odlicna, samo sta  kad igram brzo nestanem bez love... jel zna tko kako to rijesit ??

17 godina
neaktivan

Gradi što više kuća da ti se doseli više ljudi od kojih češ dobivati više novca od poreza, ali postepeno pojačavaj proizvodnju hrane.....

17 godina
neaktivan
Anno 1701

Imam je na mobitelu

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anno 1701

hvala na inf.  samo mi jos reci kad se naselin neki otok, zasto se nemogu  naselit na cijelom otoku, nego samo na nekih 50 % njegove povrsine, ostatak otoka mi je ka zacrnjen....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rudolf kaže...

hvala na inf.  samo mi jos reci kad se naselin neki otok, zasto se nemogu  naselit na cijelom otoku, nego samo na nekih 50 % njegove povrsine, ostatak otoka mi je ka zacrnjen....

odigraj si tutorial.tamo ti je sve lijepo objašnjeno
beži bre dabre idu kobre....ma ko bre idu?...ma kobre dabre....kobre?da bre
17 godina
neaktivan
Anno 1701

Za ljubitelje seriala Anno uskoro (23.06.) izlazi nova igra Anno 1404.  Sa službenih stranica možete skinuti demo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 17:49 (Perica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Perica kaže...

Za ljubitelje seriala Anno uskoro (23.06.) izlazi nova igra Anno 1404.  Sa službenih stranica možete skinuti demo.

e pa to čekamo... inaće anno 1701 mi je bia predobar...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
Anno 1701

Istina Anno 1701 je stvarno super igra. Grafika mu je odlična, gameplay mi se jako sviđa i najbolje je kad naseliš sve otoke i postaneš neovisan. Usput ima li tko ekspanziju od njega The Sunken Dragon, mislim ju nabaviti ali neznam kakva je pa pitam vas ak ko ima da veli jel to kaj valja ili ne... Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anno 1701

Uuu, moglo bi to bit nesto.

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mojo51 kaže...

Istina Anno 1701 je stvarno super igra. Grafika mu je odlična, gameplay mi se jako sviđa i najbolje je kad naseliš sve otoke i postaneš neovisan. Usput ima li tko ekspanziju od njega The Sunken Dragon, mislim ju nabaviti ali neznam kakva je pa pitam vas ak ko ima da veli jel to kaj valja ili ne... Cool

Ja sam je odigrao. Dobiješ 11 misija koje moraš proći. Uz to dobiješ i World editor tako da možeš kreirati svoje svijetove. Mislim da se isplati odigrati.

16 godina
Perica kaže...
Mojo51 kaže...

Ja sam je odigrao. Dobiješ 11 misija koje moraš proći. Uz to dobiješ i World editor tako da možeš kreirati svoje svijetove. Mislim da se isplati odigrati.

E super, onda ću si to nabaviti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice