Sta vi kazete o toj igri??? Meni je odlicna, jako dobra grafika, zabavna je, jednostavno najbolji dio. Nije bas ni lagana, nikako da dodjem do trece faze ljudi. Jednostavno mi dosadi pa pocnem ponovno. Sada vi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlična igra.Dožao sam do kraja(nezavisnost),jako zahtjevna i opširna ali i zabavna.....
Ja ne doguram daleko, meni je najdrazi pocetak kad se naselis. Pa uvijek radim novi profil.
Pa kakvog ti to smisla imaš ako ne dosegneš neovisnost.....Onda počinješ jako zarađivati i možeš probati pokoriti nekoga.....
igra je odlicna, samo sta kad igram brzo nestanem bez love... jel zna tko kako to rijesit ??
Gradi što više kuća da ti se doseli više ljudi od kojih češ dobivati više novca od poreza, ali postepeno pojačavaj proizvodnju hrane.....
Imam je na mobitelu
hvala na inf. samo mi jos reci kad se naselin neki otok, zasto se nemogu naselit na cijelom otoku, nego samo na nekih 50 % njegove povrsine, ostatak otoka mi je ka zacrnjen....
hvala na inf. samo mi jos reci kad se naselin neki otok, zasto se nemogu naselit na cijelom otoku, nego samo na nekih 50 % njegove povrsine, ostatak otoka mi je ka zacrnjen....
Istina Anno 1701 je stvarno super igra. Grafika mu je odlična, gameplay mi se jako sviđa i najbolje je kad naseliš sve otoke i postaneš neovisan. Usput ima li tko ekspanziju od njega The Sunken Dragon, mislim ju nabaviti ali neznam kakva je pa pitam vas ak ko ima da veli jel to kaj valja ili ne... 
Uuu, moglo bi to bit nesto.
Istina Anno 1701 je stvarno super igra. Grafika mu je odlična, gameplay mi se jako sviđa i najbolje je kad naseliš sve otoke i postaneš neovisan. Usput ima li tko ekspanziju od njega The Sunken Dragon, mislim ju nabaviti ali neznam kakva je pa pitam vas ak ko ima da veli jel to kaj valja ili ne... 
Ja sam je odigrao. Dobiješ 11 misija koje moraš proći. Uz to dobiješ i World editor tako da možeš kreirati svoje svijetove. Mislim da se isplati odigrati.
Ja sam je odigrao. Dobiješ 11 misija koje moraš proći. Uz to dobiješ i World editor tako da možeš kreirati svoje svijetove. Mislim da se isplati odigrati.
E super, onda ću si to nabaviti.