:.All Saint`s RolePlay

poruka: 3
|
čitano: 1.030
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

.::[All Saints RolePlay]::.

Pozdrav,AS:RP je RolePlay server na balkanu koji će otvoren 15.1.2010.Zasad smo uređivali scriptu cijelu zimu i testirali bugove,nakon što smo platili za sve potrebne usluge(gameserver & webhosting) spremili smo otvorenje servera,pa malo ću vam pričati o serveru ako razmišljate o igranju kod nas.

.::[RolePlay]::.

All Saints RolePlay je u potpunosti RolePlay server tj. RolePlay pravila su ispoštivana u zadnji detalj,zato ako mislite raditi non RP ili Deathmatch ovo nije server za vas,RolePlay će ovdje biti na jako visokim kriterijima,zato uvijek provjerite forum i naš website za tutoriale i naravno kontaktirajte naše administratore za pomoć,oni će biti spremni da vas nauče sve što trebate znati.Svjatujem vam da često i redovito pratite forum gdje ćete pronači određenu sekciju gdje igrači visokog RolePlay iskustva mogu postati tutoriale o RolePlayu da bi vam pomogli.

.::[Gamemode]::.

Naš gamemode je zasad još u izradi,to jest trenutno se jako puno radi na njemu,dodavaju se nove stvari i dolaze redoviti updatei u kojima su ispravljeni bugovi koje vi prijavljujete na naš forum i nove stvari koje će igranje učiniti kvalitetnijim i naravno server olakšati igranje za nove igrače,naš cilj je da server bude profesionalan RolePlay ali i prijateljski za nove igrače i one koji još tek uče(ili žele naučiti) pravila RolePlaya.

.::[Pomoć i Administracija]::.

Naša administracija sastoji se samo od 2-3 administratora,mnogi bi rekli malo no zato su naši administratori uvijek na serveru,informirani o cijelome gamemode i na visokoj RolePlay razini kako bi uvijek bili spremni pravilno reagirati i odgovoriti na vaša pitanja i prijave,na našem forumu ćete naravno pronaći i sekciju za prijavljivanje administratora ukoliko mislite da on ne bavi svoju dužnost u što čisto sumnjam da bi se dogodilo pošto smo mi na izrazito visokoj razini.

.::[Policija i Pravila zakona]::.

Naša Policija i FBI ovdje su da bi vam pomogli.Kratke rutinske kontrole ovdje su česte stvari no to je samo RolePlay rutina u kojoj morate pokazati osobnu iskaznicu.Ako nemate ništa za sakriti,nemate se ničega bojati.Ukoliko vidite zločin možete sve to prijaviti našoj policiji sa /call 911.Pošto je na nekim balkanskim serverima policija vrlo loša,radi powergaming i tazira i pretražuje za ilegalne stvari kod najobičnije rutinske kontrole ovdje želimo to što više spriječiti te će zato obuka za Policiju Los Santosa biti vrlo stroga,vrlo detaljna i vrlo organizirana kako bi naša Policija bila uzor za sve nas,što se tiče pravila vožnje,pošto je ovo RolePlay server moraju se pridržavati 100%.Na to mislim i na stajanje na crveno koje će policija također strogo kažnjavati.Tutorial i pomoć za to kako ispravno voziti po našim cestama možete naći na našem forumu

.::[Kriminal]::.

Ovo je RolePlay server i koliko bih vam i ja htio govoriti samo o našoj policiji o našoj vladi moram spomenuti kako Kriminal ipak pripada u RolePlay zato i ima mnoštvo opcija za "buduče zločince".Postoje Bande i Mafije,no za razliku od nekih server koji se zovu RolePlay ovdje se vidi razlika.Ako idete u bandu vaš život će se vrtjeti oko pljačkanja,gang warova i ostalih kriminalnih aktivnosti,dok ćete u mafiji baviti se prljavim poslovima i opčenito poslovanjem te naravno pravila Cosa Nostre koja su vjerojatno ćak toliko opsežna kao i RolePlay pravila.Za one sitne kriminalce imaju komande /pretrazinovcanik za pretraživanje novčanik, /knockout za onesposobljivanje žrtve i /kdrag za povuči žrtvu u vaše vozilo,ima još hrpa komanda koje sam ja sam izradio ili pobrao od nekog GM-a koji mi se činio vrlo dobrim,no njih morate sami otkriti.

.::[Umiranje || Character Kill]::.

Kada igrač umre ima hrpa RolePlay pravila koja ga upozorava kako se treba ponašati,ovdje smo imali namjeru da se igrači što više boje smrti i da ne ubijaju,kao prvo naša policija je postavila izrazito stroge kazne za ubojstva te tako namjerava spriječiti ubojstva.Dok vi umrete padne vam svo oružje kojega nosite te 40% novaca koje nosite sa sobom(zato pazite na novce i spremajte ih u banku jer ako imate 1milijun kod sebe izgubiti 40% od toga je puno) i drugi to mogu pokupiti sa poda,kada umrete pojavite se u bolnici kod operacijske sale.Ovaj server dosad koliko ja znam jedini na Balkanu podržava Character Kill odnosno ubijanje lika da je on baš mrtav,mrtav kao nema ga više i nemože više igrati sa tim likom,to je po meni vrlo dobra stvar pošto sam unaprijedio onaj CK sustav iz klasičnog Godfathera i sredio vrlo dobar i realan CK sustav.Character Kill odlično koristi za povečavanje faktora straha kada ste u otmici ili sa bandama,jer tako nećete raditi Powergaming i glumiti heroja ili ne glumiti strah,više o Character Killu pročitajte na našem websiteu i forumu.

.::[Kraj]::.

Eto to je zbilja najkraće što sam mogao napisati,nadam se da vas je malo informiralo o našem serveru i da ćemo se vidjeti InGame.Puno uspijega u igri i mnogo mnogo postignuča želi vam:

All Saints RolePlay Administration Team:

Text napisao: TheSaint
Website: http://www.allsaints-roleplay.net  (comming soon pošto smo tek nedavno platili hosting te još čekamo da nam se sredi domena i webhosting)
Server IP: 94.23.26.10:8401
Vlasnici:TheSaint & Brong
Server će se otvoriti 15.1.2010 u 16:00

Dođite u što većem broju, bit će eventa i nagrada!

Hvala,radujemo se vasem dolasku!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

o kojoj igri je rijec ?

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
17 godina

Pa San Andreas valjda.

Moj PC