Ne znam koliko vas je igralo dvojku i jednicu, ali igra je bila i jos uvijek je brutalna. Kada sam cuo glasine o nastavku sreci nije bilo kraja ^^ Naletio sam na developer walkthrough koji prikazuje demo od strane igranja s predatorom. Graficka strana igre isto kao i gameplay strana je ubojica. Stvarno nisam vec dugo bio ovako uzbudjen zbog neke igre ^^
Onaj osjecaj kada vrebas plijen, znas da si superiorniji, ali se zato poigravas s njime. Koristis gadgete, vision modove, krvave napade, creepy zvukove. Ma joj koliko je samo mogucnosti hehe jedva cekam :D
Neki su komentirali jumping style, meni iskreno ne smeta, ali bi volio kada bi to bilo izborno pod opcijama. Svidja mi se kako jump nije samo stealth jump vec moze biti glasan/tih sto utjece na tvoju ucinkovitost u huntu i samom stilu igranja(neki ljudi vole biti rambo ^^)
Gledajuci ove klipove stvarno se dobije onaj osjecaj predatora koji smo gledali na filmu. Svidja mi se njegov opticki helmet koji prikazuje stats od neprijatelja i svakave razne trivije koje utjecu na samu atmosferu u igri.
Glavna stavka avp-a nije sp vec mp. To je onome s+cemu se najvise veselim, pa eto nadajmo se da ce napraviti dobar posao :D
Igra ce izaci za PC, PS3 i XBOX 360. Datum izlaska je veljaca 2010. (Source: SEGA)
Evo vam demo pa uzivajte, ja jesam ;)