Čuj, frakcije su ok, ako ima koristi od njih, osobno nisam jedan od onih koji skupljaju petove, mountove i ne znam kakav "dodatan sadržaj" ako je taj sadržaj sam sebi svrha - recimo ako ima frakcija ko u WoW-u da svaka daje neki bonus item ili oklop ili recept ili nešto na max levelu dakako da ću si dati truda, ali nakon godina farmanja raznorznih reputacija, honora i ne znam čega sve ne moram priznat da mi je toga polagano dosta. Dakle sadržaj koji me zanima je uglavnom na max levelu, sa bilo kojim likom koriste ti samo max level itemi (korisni su i oni prije, ali isključivo za levelanje, a levelanju će prije ili kasnije biti kraj), čim bolji mount i dalje je sve skill i jedini izazov koji me drži za neku igru su mi end-game pve i pvp sadržaji.
Možda to po vama nije dobro, no iskreno ja sam takav i znam da će tako biti i u AoC - čim prije izlevelat i krenut istraživat end-game raidove i pvp sadržaje, pogotovo ako ih ima puno i ako su zanimljivi.
Po meni Funcom u igri gdje populacija stagnira ili polako opada treba gledati upravo na taj end-game segment - nitko se neće vratiti u igru jer je ovaj put levelanje zanimljivije tj. ima više lvl 40-80 sadržaja jer veliku večinu ljudi poput mene zanima koliko sadržaja ima na max levelu, koliko je on raznovrstan, dobro izrađen i zanimljiv. Mišljenja sam da svi žive za end-game, a ne čim zanimljivije levelanje novih altova