Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 239.876
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
naxeem kaže...

GW je grafički inferioran AoC-u.

Mislim da se to podrazumjeva, ipak igra je 3 godine starija od AoCa.

Ali opet GW ima vizualni still koji vješto prikriva mane i starost grafike, igra izgleda poprilično dobro čak i uz današnje standarde MMO grafike, a vrti se i na prastarim kantama od računala.

17 godina
naxeem kaže...

GW? Meni su u GW likovi drveni i plastični... nekako baš PVC likovi i oprema. Inače GW se ne plaća mjesečno.

AoC ima jako zabavan sistem borbe. Vrlo je dinamičan i baš fun. Grafika je do sada najbolja u MMO igrama, vegetacija super, priča dobra, content dobar i masu toga je popravljeno od flopa koji se zbio nedugo po izlasku zbog izostanka sadržaja.

Meni LOTRO ima lošije prikazane likove, ali mi je sve ostalo bolje nego Conan (u prosjeku, početne zone u Conanu su OK, ali Keshata npr je ono, totalno generička zona, a i mobovi tamo ko da su iz Quake dvojke)

17 godina
neaktivan

Daj Doxy, smiri se.

Iz GW sam najviše zapamtio užasno, jezivo loše animirane plašteve koji su se k'o drveni klatili na leđima. Tkanina? No way.

segregator kaže...

mobovi tamo ko da su iz Quake dvojke)

Što fali mobovima iz Quake 2? Nemoj da ti ban dam, sad odmah!!!:)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 14:03 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Daj Doxy, smiri se.

Iz GW sam najviše zapamtio užasno, jezivo loše animirane plašteve koji su se k'o drveni klatili na leđima. Tkanina? No way.

hehehe

opet lol

daj se smiri naxeem

GUILD WARS Release Date: Apr 26, 2005.

ja pitam za aoc a ti ponovo na plaštevima...ti si imao ziher ko mali neku fobiju prema supermanu i batmanu, kad se tolko plašteva užasavaš :D. 

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Meni LOTRO ima lošije prikazane likove

I uvijek će LOTRO biti inferiorniji u tom dijelu.

Gledao sam temeljito nove skirmish instance. Išao sam pratiti što napreduje u LOTRO. Kad sam vidio u jednom trenutku (mislim da je "Trouble in Tuckborough") napad mobova od kojih trebaš obraniti mjesto, a ono isti oni ukočeni modeli koji glume brigande i grave robbere na drugim mapa, užas!

Kako Turbine generira sadržaj, svaka im čast. Tako se zarađuje, a da se ne potrudi mnogo.

Age of Conan ima trenutno najoriginalnije dizajnirane monstere, izvrsno realistični i brutalni, uglavnom, ne kažem za sve 100%. Da se malo nagledaš azijatskih trčećih cvjetova i kornjača koje imaju velike zube u raznim drugim igrama danas...

LOTRO je igra bogata sadržajem, ali vjeruj mi, dosta proučavam zadnjih tjedana sve mehanizme otkako sam napustio igru, jer imam krizu - priznajem, i vrlo mi je jasno koliko je LOTRO postao jedan veeeliki grindfest teren. Šokantno mi je jasno, ali mi još nije jasno zašto toliko ljudi obožava toliko grindanja...

17 godina
naxeem kaže...

Ništa osim što je UT99 bio bolji i od dvojke i od trojke

17 godina
Faerdhur kaže...

LOTRO je igra bogata sadržajem, ali vjeruj mi, dosta proučavam zadnjih tjedana sve mehanizme otkako sam napustio igru, jer imam krizu - priznajem, i vrlo mi je jasno koliko je LOTRO postao jedan veeeliki grindfest teren. Šokantno mi je jasno, ali mi još nije jasno zašto toliko ljudi obožava toliko grindanja...

Jednostavno, dođem doma, logiram se u WAR, ako nema ekipe odem u LOTRO i malo grindam :D

A kad mi obje dosade, odem na Youtube, gledam DAOC videa i plačem koliko je bolji od oba gore navedena + AOC-a skupa :)

17 godina
neaktivan
segregator kaže...
naxeem kaže...

Ništa osim što je UT99 bio bolji i od dvojke i od trojke

Ideš u off-topic. Nemoj biti bezobrazan i drzak. Stvarno si neodgojen, kako se to ponašaš? - UT je bio dobra igra, ali nikako bolji od Quakea 3! (Iako je Unreal bio vrhunski FPS).

Poanta je inače da su plaštevi u GW k'o od pruća, a ne od tkanine. To je meni ogroman minus, jer mi se diže na plašteve. (Ne, nego mi je ružno i nerealno).

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

gledam DAOC videa i plačem koliko je bolji

Ili se samo radi o sentimentalnoj vrijednosti te prastare igre, još ako ti je bila prva MMO... To je normalno.

17 godina
neaktivan

Igrao sam AoC kada je izasao i onda prestao zbog nedovrsenosti igre i brojnih bugova .

Zadnji put sam aktivirao acc na mjesec dana prije jedno 6-7 mjeseci i vidio napredak ali ne onoliki koliki sam mislio jer je ekonomija jos bila losa a i crafting isto .

Sada cu pocet igrat Lotro ali jos uvijek pratim AoC ne bi li mu se jednog dana vratio ali najvise me od vracanja odbija pomisao da ce biti ista stvar kao i prije .

Zanimalo bi me kakvo je sada stanje s PvP-om i utjecajem opreme tj da li je oprema postala vazan faktor u igri ili je sporedan kao i prije .

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...
segregator kaže...

gledam DAOC videa i plačem koliko je bolji

Ili se samo radi o sentimentalnoj vrijednosti te prastare igre, još ako ti je bila prva MMO... To je normalno.

Evo citirat ću ti što je ekipa napisala ispod jednog od videa:

"It was a different time, a different spirit, a different community. Wonder if we will ever experience anything like that again."
"Yeah, RIP daoc. there will be no mmorpg like this till the end of the world."

"very very great movie ... dark age of camelot is the best MMORPG ever !!"

"great movie. brought a tear to my eye"

"This is one of the part, why i always will remember me to daoc, and the time i played it.
The new mmos dont have community like daoc in the early years.
i miss it"

"Such a beautiful vid, this is the best ever non-RvR vid imo, one i still have on my HD to this day, along with 7 or 8 gigs of other DAoC Vids :) I always watch it to remind me of the good ol days, games these days just seem to miss that something DAoC had, in times of need we put aside our differences and fought as one for the good of our respective Realms. Even though i stopped playing almost 5yrs ago now, DAoC still remains the single best MMO for so many reasons, and this vid captures them."

https://www.youtube.com/watch?v=t0CBcGGRimQ

Kad ćeš doživit da ti 300 ljudi napravi oproštajni špalir u nekoj drugoj igri :)

17 godina
neaktivan

Dešavalo se u WoW-u (oproštajke i sl.) --

Btw, eto, došlo vrijeme za AoC, barem dok Star Trek ne stigne za koji mjesec. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Dešavalo se u WoW-u (oproštajke i sl.) --

Btw, eto, došlo vrijeme za AoC, barem dok Star Trek ne stigne za koji mjesec. :)

Star Trek Online cekam vec 4 godine ali otkad je izradu preuzela druga kuca (neiskusna, jeftina), mislim da su igru usrali (blazi izraz za to ne pristaje) do te mjere da ce biti medu najlosijim igrama tog zanra! Ideja je bila super, super su krenuli, a sada to vise na nista ne lici...
17 godina
neaktivan

Igru je nakon te kuće preuzeo Cryptic, dobra kuća koja bi, po sudionicima bete, trebala igru odlično izvesti.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Igru je nakon te kuće preuzeo Cryptic, dobra kuća koja bi, po sudionicima bete, trebala igru odlično izvesti.

Živi bili pa vidjeli!;D ...Ja se iskreno nadam jer od malena želim takvu igru! Za sada mi AOC najbolji, nekako mi najvise odgovara, svaka cast Crypticu ako ga uspije nadmasiti! :D
17 godina
neaktivan

I ja, i ja... joj... Star Trek MMO je neponovljiva prilika za Cryptic. Nadam se da će je iskoristiti. Znam da će u startu biti problema, kao sa svakim MMO-om ikad, ali nadam se da će ih riješiti skoro po izlasku i da neće biti gadnih grešaka.

17 godina
segregator kaže...

Kad ćeš doživit da ti 300 ljudi napravi oproštajni špalir u nekoj drugoj igri :)

Nas je 200 napalo Stormwind, Darnassus i Ironforge.

Tri gilde sinkronizirane i dogovorene od strane guild lidera.

Nas četrdesetak smo napali Stormwind tak da je local defense na nas navukel alije a ovih 160 se iskrcalo kod vilenjaka i potrgali sve u Darnassusu.

Nakon kaj su silovali vilenjake warloci su dobili summon na pol puta od Stormwinda do Ironforgea i onda se sumonalo ostalih recimo 150 ljudi.

Spojeni raidovi su brojili oko 200 ljudi koji su onda upali u Ironforge i ubili bi im bossa da se server nije srušil.

Počeli smo trpat bossa kad se dovuklo valjda 500 alija i server se srušil te je bil u banani dok se nismo povukli iz Ironforgea.

Najbolji event ever od kad igram računalne igre i skidam kapu dečkima koji su to organizirali.

17 godina
NEW_MAN kaže...

Nas je 200 napalo Stormwind, Darnassus i Ironforge.

Tri gilde sinkronizirane i dogovorene od strane guild lidera.

Nas četrdesetak smo napali Stormwind tak da je local defense na nas navukel alije a ovih 160 se iskrcalo kod vilenjaka i potrgali sve u Darnassusu.

Nakon kaj su silovali vilenjake warloci su dobili summon na pol puta od Stormwinda do Ironforgea i onda se sumonalo ostalih recimo 150 ljudi.

Spojeni raidovi su brojili oko 200 ljudi koji su onda upali u Ironforge i ubili bi im bossa da se server nije srušil.

Počeli smo trpat bossa kad se dovuklo valjda 500 alija i server se srušil te je bil u banani dok se nismo povukli iz Ironforgea.

Najbolji event ever od kad igram računalne igre i skidam kapu dečkima koji su to organizirali.

Ma to je u DAOC bilo uobičajeno, relic raidovi sa 400-500 ljudi na svakoj strani (a uzmi u obzir da za razliku od ostalih igara, daoc je imao TRI strane, znači opći hrkljuš u kojem učestvuje 1000-1500 ljudi)

Ali sasvim druga je stvar kad 300 ljudi dođe samo da se oprosti od nekoga ko odlazi iz igre.

Ili kad sam ja radio svoj level 50 Epic Quest sa paladinom, došlo mi je oko 50 ljudi, a moraš uzet u obzir da su neki morali preko pola sata putovati da dođu u lyonesse (nije bilo nikakvog portanja ni summonanja, nije tad čak ni mounta bilo u igri)

Ili npr:

http://www.camelotaddict.com/Leadership/about-granarc.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 11:32 (segregator).
17 godina
neaktivan

Ako napravim trial acc i iskoristim 14 dana igre a zatim updateam acc na full verziju igre sa cd-keyom , dobivam li i punu vrijednost free igranja tj. 30 dana .

Ako da to bi znacilo da imam 44 dana igre umjesto 30 ili je to u AoC-u drugacije ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Ako napravim trial acc i iskoristim 14 dana igre a zatim updateam acc na full verziju igre sa cd-keyom , dobivam li i punu vrijednost free igranja tj. 30 dana .

Ako da to bi znacilo da imam 44 dana igre umjesto 30 ili je to u AoC-u drugacije ?

Da, tako je!

16 godina
neaktivan

kupi odma, nemoj ni ici na trial, neces pozaliti sigurno

moraju random crasheve rijesiti i sve ce biti super u AoC-u :)

onda samo T3 da dođe i svi sretni

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Snyder kaže...

kupi odma, nemoj ni ici na trial, neces pozaliti sigurno

moraju random crasheve rijesiti i sve ce biti super u AoC-u :)

onda samo T3 da dođe i svi sretni

Zvučiš kao da se svih 100+ članova Night Watcha vratilo u igru i guštate naveliko :D

16 godina
neaktivan

nikad bio u NW tak da ne bi znao reci za njih :)

ja sam na Crom serveru (PvE) i ima hrpa igraca tako da to sto kazes je istina, gustam:)

obavim 4-5 puta cijeli BRC svaki tjedan pa mi nije dosadno:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam ni mislio ici trial pa cekat i nego sam sada nanovo narucio igru pa ako mogu dobit 7 ili koliko vec dana free na trial a potom aktivirati account zasto ne ? :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima li još koga iz starog Night"s Watcha na PvP serverima?

Igrao sam prošle godine  par mjeseci i bila je super ex yu ekipa, domaći teamspeak, rajdovi; ali je onda došlo do raspada i svatko na svoju stranu u strane gildove. Kod mene je tada došlo do zasičenja pa od onda ne igram.

Osmijeh

16 godina
neaktivan

T3 dosao na testlive servere jucer, sad nam slijedi mjesec/dva testiranja pa igranje na liveu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo igra je opet instalirana , acc aktivan i zelio bih pocet i ispocetka i to sa conquererom ali samo me muci na kojem serveru igrati ?

Aqulonia mi se cini nekako dobra jer nema gank-a a i ima zdravo populaciju , sto je sa PvP serverima i gdje vi igrate ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I mene zanima koji server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

prokleti t-com, treba još 14 sati da mi se downloada...užas!

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

prokleti t-com, treba još 14 sati da mi se downloada...užas!

Sumnjam da ti je do T-Coma

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice