Sto mislite kakve bi performanse davao x1950Pro 512MB?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto mislite kakve bi performanse davao x1950Pro 512MB?

Neka vrsta buga?
Predikcija puta?
Princip aproksimacije i brzine?
Da parafraziram, čak i uredska tajnica vidi da naxeem sere kao da se predozirao laksativima.
Bug sa teksturom karte se događa i na strojevima boljim od preporučene konfiguracije.
Odličan performance test Age of Conana: http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTUxNiwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== testirali su sa 6 grafičkih kartica.
Koja je poanta ovog razbacivanja tehničkim frazama, buzzwordima i navodnim znanjem?
Da se educiram pa da sam pokrpam bugove?
Koliko ti stranica treba da kažeš: "hebiga, to je bug"?
Koja je poanta ovog razbacivanja tehničkim frazama, buzzwordima i navodnim znanjem?
Da se educiram pa da sam pokrpam bugove?
Koliko ti stranica treba da kažeš: "hebiga, to je bug"?
Zapravo to je bug. Dešava se to i na jačim konfiguracijama. Da bi bilo razlike, potrebno je puno više video memorije nego što npr. imaš tj. da puno više igra učita u komadu, pa ostaje manje mogućnosti za ovakve probleme.
A "zašto sve to", pa zato jer se to tako zove. Ako hoćeš, ja ću ti nacrtati kružiće i točkice..
Vidim kako ekipa jedva čeka da nađe neku zamjerku sasvim solidnoj igri. Nije mi jasno kako netko još može ostati u raspadnutom WoW-u (nakon što ga je BC ekspanzija skroz razmesarila tipa svu epic opremu za koju su se ljudi nakrvili napravila beskorisnom i rebalansiranje klasa po tisuću i prvi puta napravilo lutriju od toga tko će morati iznova zarollati neku drugu klasu jer će mu njegovu upravo upropastiti slijedeći patch) kad se kao alternativa nudi sasvim funkcionalni, drugačiji i zanimljiviji (da ne kažem realniji i ljepši) Age of Conan čije vrijeme tek dolazi ili recimo LOTRO koji je isto sada već sazrio i vrlo je igriv?
nadam se da ce aktivirati buddy kljuceve uskoro, pa da i iz prve ruke vidim kakva je igra!
ak zakljucim da igra ima potencijala mislim da me pocetni bugovi (imho sasvim normalni bugovi i nedostaci za igru ovakvog tipa i opsega) nece niti malo smetati... tj. necu im dati da me smetaju:D
ukoliko netko dodje do infa kad ce aktivirat kljuceve, nek please javi
nadam se da ce aktivirati buddy kljuceve uskoro, pa da i iz prve ruke vidim kakva je igra!
ak zakljucim da igra ima potencijala mislim da me pocetni bugovi (imho sasvim normalni bugovi i nedostaci za igru ovakvog tipa i opsega) nece niti malo smetati... tj. necu im dati da me smetaju:D
evo imam i ja AOC doma i username i pass i mogu igrat kad god hoću. samo što je tu Lotro i IRL ekipa sa kojom to stalno igram, pa ću još vidjeti kako i kada ću igrat AOC. znam jedino da ću svakako igrati na PvE serveru.
Mislim da ću i ja na PVE, najvjerojatnije RP, serveru kad uzmem AoC... Nisam baš pretjerano željan gankanja.
Zna netko kad bi mogli opet imati igru u algoritmu?? Ili zna netko di se još može naručiti?
a meni evo lik s kojim sam se tradeao poslao cd-ove i sve u subotu ujutro i jos mi nije dosla posta (nasa posta - sve je jasno ) a free mjesec tece ,
Danas dolazim doma i vidim u vratima mali zuti papiric pod vratima . i sve mislim ma Aoc dosao bilo je i vrijeme , gotovoa je skola sve je rijeseno , taman do isteka free mjeseca kupiti prepaid , ali ne kakvi , morao je to biti paket za brata naravno a to sto meni truli free month to njih u posti nije briga , izgleda da mi to rade sa namjerom
E koliko na kraju dode pretplata tocno?
Moze se putem paypala ili direktno sa debitne kartice (ne kreditne)?
Evo stigao je AoC pa tako cemo ubrzo poceti igrati , cime se kuši prepaid ali njega u ns nema kupiti za sada ili se ja varam ?
Gledao sam u algoritmu ali tamo nije raspoloziv
Evo nesto mi nije jasno kod AoC-a a to je obnavljanje pretplate.
Molio bih nekoga da mi kaze kako obnoviti pretplatu putem preapaida i preko kartice jer tamo ima previse onih subscription sran** i ne mogu se snaci .
Evo dodao sam si opciju paid by cash i aktivirao acc , zanimalo bi me na koji nacin ja sada to placam , stize li mi to na kucnu adresu koja je prijavljena ili sta ?
A jos mi je problem sto kda idem uci u igru dakle kada ukucam si username i pass ne prihvaca mi a tocni su 100 % jer se sa njima logiram na svoj acc na webu , sto da radim ? pomozite jer prepaid tece
Pa zagnjavi Funcomov customer support da ti pomognu ako ti tvoj user ne radi.
Jesi li siguran da si sve uredno aktivirao (način plaćanja i to..)?
evo sve sam sredio i sve radi ali ne mogu naci onaj kljuc , medu prvim questovima :D
a sta znaci paid by cash , znam da je kes ali na koji nacin ja to placam , preko opce uplatnice koaj mi dode doma an adresu koaj ej prijavljena ili sta ?
kolko igra zauzima mjesta na hdd-u
25.2 gb-a
Evo nesto mi nije jasno kod AoC-a a to je obnavljanje pretplate.
Molio bih nekoga da mi kaze kako obnoviti pretplatu putem preapaida i preko kartice jer tamo ima previse onih subscription sran** i ne mogu se snaci .
a sta znaci pay by cash , znam da je to gotovina , ali na koji nacin , hoce li mi doci doma uplatnica na adresu koja je prjavljena ili sta ?
Ima li tko da zna odgovor na pitanje ??
Ja nažalost neznam odgovor jer još nemam igru.
Jučer je konačno došla igra u algoritam i mislil sam ju kupiti ali sam na youtube-u videl puno filmica di ljudi varaju u igri . Ono ima programa da si sve napuniš na najviše itd.
Mislim da budem igru kupil tek za 2 mjeseca dok to sprječe na serverima jer mi se neda igrati s cheaterima (idiotima).
Da li se neko ko igra već igru srel s takvim glupostima ili ih brzo banaju ?
hmmm.... prije sam bio kolko tolko optimističan glede AOC ali sve više i više mi postaje sumnjivo. dakle imam AOC, koji mi je dao frend koji je bio zaluđen njime. a dao mi ga je jer mu je dosadio. ok, njemu se možd ne da. onda ode mna newse, svi u početku bili VAAUUUUU, a sada prodaju accounte. lik s kojim igram Lotro, iz engleske je, nije ga bilo mjesec dana jer je igrao AOC. i vratio se natrag jer mu je dosadio. pa šta se to događa? jer da se uopće trudim igrat ga? :-( Pitam zato što je 30 dana isteklo pa bih morao nadoplatit 100 kn da zaigram. Dajte, nabacite neke pozivivne komentare, bilo ih je u početku, ali sada svi nešto šute. dado, naxeem, jel vam se da još uvijek igrat?
Od 7 ljudi s kojima sam počeo koje znam, 4 i dalje igra. 2 se vratilo na WoW jer im je combat sistem bio pretežak. 1 ne igra i išao je na EVE.
Meni je igra i dalje super. Moraš imati na umu da u Conanu nećeš naći OMFGWTFNERF klasu jer klase u Conanu nisu niti će ikada biti balansirane 1 on 1. Conan je group PvP igra i ako si određena klasa, moraš se kloniti ~40% drugih klasa jer će te razbit. Bit je u kombinacijama.
Igra još ima nekih bugova, ali sve manje, jer se patchira dvaput tjedno.
Ja sada levelam svog alta :)
Dajte, nabacite neke pozitivne komentare
Eto, moj ti je dojam za ozbiljnijeg gejmera slabo podržan, ali još neću prodavati AoC, jer mi je zabavan, atmosferičan, privlačan zbog doze ozbiljnosti, gotovo "filmski" dojam. A mislim i da se to uglavnom od igre traži. Od MMOa se traži i da ima kvalitete i materijala za ostati dugo, a to će se tek pokazati.