Malo je skučena ova dopisna komunikacija. Nedostaje mimike, namigivanja, grimasa, podsmijavanja, gurkanja laktom, itd. onako kao uz pivo negdje u opuštenoj atmosferi. A iz iskustva mogu vjerovati da je većina ovdje kvalitetnih dečki, pa mi se ne da dalje pojašnjavati mišljenja, a zezanje ću, naravno, potisnuti, ipak nismo frendovi, da se tako nisko zezamo i opraštamo kad nekog prigazimo, jel?
Sorry.
Što se tiče Age of Conan, nadalje, ne treba mnogo prorokovanja. Svakako će imati svoju bazu fanova. Ja se nisam mogao zalijepiti na te stripove, možda malo na film, a vjerujem da ni mnogi drugi, ali će biti, naravno, ljubitelja. Međutim, što je sad upalo igrača i što upadne možda ovog ljeta... Za 4-5 mjeseci dolaze:
1) WoW ekspanzija koja obećava više nego prva
2) LOTRO komercijalna ekspanzija (bez komentara)
3) Warhammer Online (također)
Dakle, ne treba biti prorok.
A ono što meni, a i svakome drugome gejmeru online stvarno treba, i što je smisao online igranja, još od Diabla 2 kooperativno (bar za mene je to bio početak online igranja), jesu okupljanja istomišljenika radi zabave, inače bismo svi ostali na offline igrama. Kada povežeš početne bolesti AoC s kratkim rokom do jesenskog cunamija koji će oprati ekipu sa AoC servera, i uskom bazom fanova R.Howardove priče, jasno je da će biti bolno tražiti ekipu za kvestove i raidanje. Tu je obično kraj zabave online, osim ako je u nekoj igri naglasak na solo zabavu.