Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 239.510
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures

jegiba, ja već kontao kako ću uštediti 300kn godišnje :(

17 godina
neaktivan

Po svemu što sam vidio igra izgleda fenomenalno, sviđa mi se Battle-system, PvP sistem, grafika, kreacija likova, vlastiti gradovi, battle mountovi itd... Sve u svemu, donosi neke zbilja cool stvari u žanr.

Zato ću je kad izađe definitivno isprobati, ali nekako sumnjam da će me previše odvuć od WoW-a.

Možda eventualno dok ne izađe WotLK, koji donosi također neke vrlo zanimljive stvari koje ima i AoC.

CPU: Intel Pentium D 2.8GHz
MoBo: Abit AW8-MAX
GPU: PowerColor Radeon x1950Pro 256 MB
RAM: 3 GB DDR2
HDD: Seagate Baracuda 160GB
MON: agNeovo K-A19 19" LCD Wide

"I have half my keyboard bound to taunt and the other half bound to sunder. I just smash my face on my keyboard and mobs aggro to me." - Prot Warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo da napomenem...ne znam da li je netko igrao Shadowbane, ali PRAVA pvp igra zna biti vrlo frustrirajuća...ako niste u jakom guildu i među prvima po levelima kad igra jednom starta, spremite se na non-stop umiranje...svaka moguća interesantna lokacija u igri će biti campana od PK-a i često ćete dan završiti sa manje exp-a nego kad ste početku Smijeh

Tako da nisam baš siguran da će se pvp svakome svidjeti

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2008 10:22 (segregator).
17 godina
Hadriel kaže...

Po svemu što sam vidio igra izgleda fenomenalno, sviđa mi se Battle-system, PvP sistem, grafika, kreacija likova, vlastiti gradovi, battle mountovi itd... Sve u svemu, donosi neke zbilja cool stvari u žanr.

Zato ću je kad izađe definitivno isprobati, ali nekako sumnjam da će me previše odvuć od WoW-a.

Možda eventualno dok ne izađe WotLK, koji donosi također neke vrlo zanimljive stvari koje ima i AoC.

Ako mislis na sieging, u WoWu ce ti to bit u BGu di ces morat grindad resurse da bi mogo kliknut gumb da katapult ispali na fiksnu lokaciju. Nesto slicno ko s Ice Lordom u AVu.
U AoCu je to pravi sieging di ces ti sagradit svoj siege weapon di oces, sam ces kontrolirat di oces da pukne i sve. I naravno nije instancirani battleground nego ogromna zona. Smijeh

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
 Ako mislis na sieging, u WoWu ce ti to bit u BGu di ces morat grindad resurse da bi mogo kliknut gumb da katapult ispali na fiksnu lokaciju. Nesto slicno ko s Ice Lordom u AVu.
U AoCu je to pravi sieging di ces ti sagradit svoj siege weapon di oces, sam ces kontrolirat di oces da pukne i sve. I naravno nije instancirani battleground nego ogromna zona. Smijeh

Pa između ostalog sam mislio i na sieging, ali također i na battle-mountove i na još neke sitnice kojih se sad ne mogu sjetit...
I u WotLK neće biti sieging samo u BG-u, nego i u otvorenoj zoni Lake Wintergrasp, a neznam gdje si dobio informacije na kakav način će to funkcionirat. Ako imaš izvor, volio bih ga vidjet. Osmijeh

"I have half my keyboard bound to taunt and the other half bound to sunder. I just smash my face on my keyboard and mobs aggro to me." - Prot Warrior
17 godina
Hadriel kaže...
 Pa između ostalog sam mislio i na sieging, ali također i na battle-mountove i na još neke sitnice kojih se sad ne mogu sjetit...
I u WotLK neće biti sieging samo u BG-u, nego i u otvorenoj zoni Lake Wintergrasp, a neznam gdje si dobio informacije na kakav način će to funkcionirat. Ako imaš izvor, volio bih ga vidjet. Osmijeh

Open zona, mislis one PvP igrice ko u Outlandu? To ce opet bit igrica ne pravi sieging.
Battlemountovi? Za to nisam cuo imas link?

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan

Nisam još 100% siguran kakvi će biti ti battlemountovi, u biti ne mountovi nego "vozila".

Moći ćeš pucat i takve stvari sa onih letećih, a za kopnene sam čuo da ćeš moći povest još nekog sa sobom ("passenger seat") a za borbu s njih nemam još podataka.

Uglavnom sam te stvari našo na www.worldofwar.net, wow.curse.com. Pogledaj najnovije vijesti. I ima također za pogledat najnoviji službeni WotLK trailer (oko 9:30 min).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Navodno ce igraci moci graditi kuce na svojem zemlistu i dvorac za guild! Zvuci super!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Navodno ce igraci moci graditi kuce na svojem zemlistu i dvorac za guild! Zvuci super!

Da, baš sam nekidan pročito kako možeš gradit grad za svoj guild sa zidinama i slično, a svaki grad ima 3 Levela, o čemu ovisi jačina zidina itd.
Na prostoru grada možeš gradit razne građevine koje mogu poboljšavati stats-e članova guilda (recimo Thieves Guild unaprijeđuje attack power, a recimo Temple magic resistance), a kad grad dostigne lvl 3 onda možeš gradit glavnu utvrdu. Ovo je ukratko ono čega se sjećam, ali ima opširnije na službenoj stranici.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2008 15:24 (Hadriel).
17 godina

AoC-EU-EarlyAccess.exe

Ima ko da je skinul igru?

17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

AoC-EU-EarlyAccess.exe

Ima.
BTW, ako netko nije vidio sada se za downloader moze otvoriti port kao i za obične torrente. Kada otvorite port downloader pokrenete ovako:
AoC-EU-EarlyAccess.exe /port 12345
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2008 11:17 (disturbedHR).
17 godina
NEW_MAN kaže...

AoC-EU-EarlyAccess.exe

meni se skida od sinoć, trebalo bi biti gotovo večeras dok se vratim s posla, nadam se Smijeh
17 godina

Ako ovo kaj računa vrijeme preostalo do kraja downloada ne pokazuje krivo onda sam za 16 sati na konju :P

Kad se to možemo igrat od sedamnaestoga?

17 godina
neaktivan

Ljudi, vi koji ste nabavili igru, očekujem nekakvu "recenziju" ili barem neke dojmove, da znam da li da je na ljeto kupim.

Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Okej, a sad ozbiljno:

Što biste radije? Mamuta ili nosoroga kao preorder mount? Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina

Žirafu :P

ako ne žirafu onda nosoroga

17 godina
neaktivan

Gdje ste nabavili Early Acess downloader? Predbiljezio sam se za igru, dobio key od algoritma, registrirao se na funcomu, platio 5€ za early access, ali nigdje mi nije ponudjen download.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Kad se to možemo igrat od sedamnaestoga?

Od 17. ako si platio early access.

DocMcGoo kaže...

Gdje ste nabavili Early Acess downloader?

17 godina
17 godina
neaktivan
 Registrirao sam se vec prije nekoliko dana, ali ne vidim link na downloader.
17 godina
neaktivan

Da li je vama koji ste poceli skidati igru na https://register.ageofconan.com/account/customer/ctrl/paymenthistory naplata odobrena ili jos ceka? Kod mene je ovako:

Pending    Approved    Denied

Subscription Currency   Ref.           Timestamp           Amount (ex.VAT) VAT   Status   Description (Purchase date)

xxxxx                EUR    xxxxxxx 2008-05-09 16:xx:xx     4.35                0.00 pending Age of Conan Early Access

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2008 16:08 (DocMcGoo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DocMcGoo kaže...

Da li je vama koji ste poceli skidati igru na https://register.ageofconan.com/account/customer/ctrl/paymenthistory naplata odobrena ili jos ceka?

Odobreno je. Downloader je tu: http://funcom.cachefly.net/AoC-EU-EarlyAccess.exe, pa ako hoćeš počni skidati.
17 godina
DocMcGoo kaže...

Ako ti fali link na downloader, to znači da ti još nije prošla naplata iz nekog razloga. Ako si dobio mail, u njemu piše koji su mogući razlozi
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
DocMcGoo kaže...

Ako ti fali link na downloader, to znači da ti još nije prošla naplata iz nekog razloga. Ako si dobio mail, u njemu piše koji su mogući razlozi
 Malo nakon naseg zadnjeg razgovora sam dobio mail, naplata je prosla i dobio sam link za downloader. Sada je problem sto gad stoji na 0% i ne mice se. Firewall ga propusta, s routerom do sada nisam imao problema u blokiranju portova, ali gad ni da se mrdne s 0%. Nema nikakvog downloada niti uploada.
17 godina

Kojeg mounta ste dobili?
Dobil sam slona a nadal sam se nosorogu.

17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Kojeg mounta ste dobili?

Mamuta, nisam se mogao sam odluciti pa mi je drago sto su odlucili za mene Neodlučan
17 godina
neaktivan
DocMcGoo kaže...
 Malo nakon naseg zadnjeg razgovora sam dobio mail, naplata je prosla i dobio sam link za downloader. Sada je problem sto gad stoji na 0% i ne mice se. Firewall ga propusta, s routerom do sada nisam imao problema u blokiranju portova, ali gad ni da se mrdne s 0%. Nema nikakvog downloada niti uploada.
 Ako imaš Vistu i nvidia network access controller, moraš uninstalirati nvidia network access, to je mnogima riješilo problem.

NEW_MAN kaže...

Kojeg mounta ste dobili?

Isto mamut...

BTW aochr.com navodno ide na PvP server, ako ima zainteresiranih za PvE server nek se jave na vrijeme pa da se dogovorimo za server.
17 godina
neaktivan

A kako vidiš što si dobio?

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

A kako vidiš što si dobio?

Ako si dobio preorder key, sa njim otvoriš account na https://register.ageofconan.com/account, i tamo klikneš na "View my Subscription".
17 godina
neaktivan

I dalje ne vidim gdje piše koji je mount u pitanju...

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice