Nakon prvih 6 minuta igre rekao sam da je ovo bolje od WoW-a. Nakon što sam prošao pola sata single i PvP-a mogu definitivno reći zbogom Blizzardu i zahvaliti se na trogodišnjoj zabavi... tj dvogodišnjoj jer je TBC smeće. :)
Nakon prvih 6 minuta igre rekao sam da je ovo bolje od WoW-a. Nakon što sam prošao pola sata single i PvP-a mogu definitivno reći zbogom Blizzardu i zahvaliti se na trogodišnjoj zabavi... tj dvogodišnjoj jer je TBC smeće. :)

HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Evo ljudi, ja sam napravio Review ove igre na AoC sluzbenom forumu.
Review takodjer sadrzi podosta screen shota tako ako za nista pogledajte ga zato. :P
http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=70506
Nadam se da iz ovog mozete zakljucit kakva je igra. (najbolja ikad!!!111jedan)
HD3850 512 Mb OC
Meni se valjda jedinom nije svidio ovaj pvp test, a valjda sam najnabrijaniji na igru :D
Naprosto mi je previse cupalo zivce to sto je sve previse neorganizirano tj.svi trce ko muhe bez glave, samo se genka itd.
Ali isto tako se vidi da igra definitivno ima potencijala i da ce biti dobra. Ovaj pvp test bas i ne daje neki dobar uvid s obzirom da je to na lvl 20 tek.
Jedva cekam da vidim kako ce to izgledati na lvl 80 kad cemo imati vise skillova i kada cemo raditi premade ekipe za pvp a ne ovako.
Enivej, igra ce zasigurno biti odlicna.
btw.hrvatski guild "Night's Watch" trenutno ima 37 membera i povecava se svaki dan, ukoliko se zelite prikljuciti, imate link na prethodnoj stranici
pozdrav
Ma ovaj test je bio samo da vidiš mehaniku igre. Nitko valjda nije ni očekivao smisleno igranje, zar ne?
Ja sam vidio što sam htio:
- dobra i nezahtjevna grafika
- poprililčno ispolirana igra bez prevelikih problema
- odlično modeliranje
- odlične teksture
- odličan dizajn nivoa (potencijal)
- inovativan sustav borbe koji radi
- dojam
:)
Ma ovaj test je bio samo da vidiš mehaniku igre. Nitko valjda nije ni očekivao smisleno igranje, zar ne?
Ja sam vidio što sam htio:
- dobra i nezahtjevna grafika
- poprililčno ispolirana igra bez prevelikih problema
- odlično modeliranje
- odlične teksture
- odličan dizajn nivoa (potencijal)
- inovativan sustav borbe koji radi
- dojam
:)
HD3850 512 Mb OC
E a kolika ce biti pretplata cca jel tko zna?
E a kolika ce biti pretplata cca jel tko zna?
A nekih 70 kuna na mjesec.
Sad gamecard u Algoritmu bi mogao skuplje doc. Nekih 80-100 kuna na mjesec, dakle za gamecard 160-200 kuna (dva mjeseca) ili ako bude tromjesecni gamecard 240-300 kuna.
HD3850 512 Mb OC
The subscription fee will be priced at 14,99 USD in North America and 12,99 Euro in the European markets (plus VAT where applicable)
Znači 94.40 kn.
When the IGN beta event finally began on Thursday, thousands of excited gamers ended up more frustrated than entertained. The experience has been marred by low framerates, stuttering, and frequent hard crashes. Admittedly, it's a beta; some of that is to be expected. But it's bad, and since the game's retail release is less than three weeks away, there's an air of concern that Age of Conan will hit retail in an unplayable state. The reality is more complex than that.
Loše vijesti
To nije nikakva losa vijest. Ja sam bio i u PvP beti i sad sam u Open Beti.
Open Beta koristi stariji (puno) client da bi sto vise namucili servere sa stalnim crashanjima da vide kako njihov hardware funkcionira.
Ova beta uopce nema veze sa gameplayom il statusom igre. Ti si valda 96 osoba kojoj to objasnjavam.
PvP betu sam na high vrtio sa 60ak FPSa sve lagano bez stekanja, a ovdje bog te loading screen traje 15 minuta i crasha sve svake 3 minute i igram na 15 FPSa. Razlika nebo i zemlja. Open bet nije isto sto i prava igra i kakva ce prava igra biti.
HD3850 512 Mb OC
Open Beta koristi stariji (puno) client da bi sto vise namucili servere sa stalnim crashanjima da vide kako njihov hardware funkcionira.
Ova beta uopce nema veze sa gameplayom il statusom igre. Ti si valda 96 osoba kojoj to objasnjavam.
Ponovno za svih: BETA NIJE BESPLATNI DEMO IGRE. BETA SLUZI ZA TESTIRANJA, NAMJERNA MRCVARENJA I OPTERECIVANJA SERVERA. BETA NIJE TU ZATO DA DJEČICA VIDE KAKVA JE IGRA. BETA NIJE DEMO.
Preorderano u Algoritma i sad se samo ceka i ceka i ceka
ponovno cu te pitati
A KO CE TESTIRATI IGRU SA TAKVIM KLIJENTOM AKO NEMOZE NISTA NAPRAVITI I SAMIM TIME NITI NE TESTIRATI SERVER JER CE IZACI IZ IGRE?
ili ti mislish da trenutno sjedi 40.000+ zombija koji klikcu i okolo skacu po zraku dok im je latencija od 5000 ms i vicu WEEEEEE!! kako je ofo FUNN!! ajmo josh TESTIRATI 4 sataaa!!!! WEEEEEEEEEEE!!!!
-_-
Ti nisi tu da testiras bugove, to je na general beta testerima. Ti testiras kolko daleko njihovi serveri mogu ici i kolko je dobar NJIHOV hardware.
Like it or not that's the way it is.
Kak mislis kak bi oni testirali svoje servere da svi ljepo igraju i skakucu i da sve ide stabilno. Oni trebaju predvidit najgore moguce scenarije koji se mogu desit sa serverima tako da igra ide sto bolje jednom kad ode live. Zato se to zove STRESS TEST.
HD3850 512 Mb OC
ponovno cu te pitati
A KO CE TESTIRATI IGRU SA TAKVIM KLIJENTOM AKO NEMOZE NISTA NAPRAVITI I SAMIM TIME NITI NE TESTIRATI SERVER JER CE IZACI IZ IGRE?
ili ti mislish da trenutno sjedi 40.000+ zombija koji klikcu i okolo skacu po zraku dok im je latencija od 5000 ms i vicu WEEEEEE!! kako je ofo FUNN!! ajmo josh TESTIRATI 4 sataaa!!!! WEEEEEEEEEEE!!!!
Ma je ima ovaj Open Beta problema dosta, al to je jaaako stari client kojeg su namjerno stavili da vbolje opterete servere (to je developer reko).
Normalne bete idu glatko ko bebina guza i to znam iz osobnog iskustva.
HD3850 512 Mb OC
ponovno cu te pitati
Zato se to zove STRESS TEST.
Servera su 4, a ne 8. Ovdje pričamo o Open Beti (IGN) i tu se koristi novi klijent (koliko vidim), a cilj je testiranje stresa na servere pri releasu igre. Prvog dana padala su 3/4 servera upravo zbog toga. Sada se testiraju početne zone.
U igri je trenutno uključen debugger koji spušta performanse podosta.
Većina toga radi jako fino. Igra ima bugova, ali ne radi se o kritičnim stvarima. Kritične se popravljaju konstantno iz dana u dan.
Inače, klijent je i u zatvorenoj i otvorenoj beti star oko mjesec dana. Novi klijenti se u bete ne stavljaju upravo zbog stabilnosti.
Već je nekoliko puta rečeno da IGN beta služi za test stabilnosti i to nije izmišljeno, nego je službeno.
Inače, klijent je i u zatvorenoj i otvorenoj beti star oko mjesec dana. Novi klijenti se u bete ne stavljaju upravo zbog stabilnosti.
Podatak je prilično dostupan. Evo, logirao sam se u CB i IGN-B i klijenti su različiti. CB je napredniji i dosta 'finiji'.
A to da je klijent stari je poznata činjenica jer je službeno izjavljena već nekoliko puta.
Closed beta, Open beta, PvP beta i svi ostali buildovi su različiti s razlogom. Logika koju neki traže ne postoji jer se softver ne razvija uvijek linearno, pogotovo ne ovako kompleksan.
HD3850 512 Mb OC
CB je napredniji i dosta 'finiji'. A to da je klijent stari je poznata činjenica...
...jer je službeno izjavljena već nekoliko puta.
I ekipa, gdje mislite igrati, na USA ili Euro serverima?
Ja sam malo bliži odluci da idem na USA, dosta ljudi je imalo loša iskustva sa npr Euro DAOC-om, a i većina europljana koje znam iz DAOC-a će ići na USA servere.
Ali to pravi mali problem oko nabavke igre