Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 230.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures

Baš sam otkazao predbilježbu Algoritmu... Slučajno odlazim na sajt i vidim:

očekivano vrijeme dolaska u redovnu prodaju je 23. svibnja, po očekivanoj cijeni od 499,00 kn

Moja prva reakcija je bila provjeriti jesam li se predbilježio za 2 komada, a kada sam ustanovio da je to cijena jednog primjerka, grohotom sam se nasmijao i otkazao predbilježbu.

Cijena nije visoka.. cijena je bezobrazna.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
16 godina
neaktivan
Pa razumljivo, daleko najjači su prodavači novih naslova, pa postotak ljudi koje nije briga i bace 500kn je očito manji od onih koji odustanu i naruče negdje vani, jedino ako stvarno igra nije toliko skupa u cijelom svijetu, što baš nisam shvatio iz tvog posta.
16 godina
neaktivan

Mislim da tako skupa igra u startu nece naci na mnogo kupaca kod nas , mozda kasnije kada pojeftini .

Pogotovo zato sto se o igri nigdje ne daju bas neka dobra misljenja , uvijek je tu prica tipa , dobra grafika , stil borbe , neke inovacije ali naravno sa dodatkom : bugovi , neozbiljnost razvojnog tima sto se vidi u organiziranju bete ..... , mislim da ce vecina ljudi koji igraju ovaj zanr nastaviti onu igru koju su do sada igrali jer Conan je zasada preskup .

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cijena u poslovično skupoj engleskoj košta 25 funti ili 250kn. Dakle, svaka budala može uvesti igru u Hrvatsku i zaraditi malo manje od duplo.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
16 godina

500kn je Collectors Edition, a 350 je normalna verzija.

http://www.algoritam.hr/?m=0&p=predbiljezbe

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hmm da :) Onda povlačim to rečeno. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2008 18:35 (naxeem).
16 godina
neaktivan

Vani je ipak 100kn jeftinija Cool

16 godina
Psiho246 kaže...

Prvo kakvu makinu trebate da bi vrtili ovu igru?

S sluzbene stranice:

Required
Processor: 3GHz Pentium IV
RAM: 1GB RAM
Video Card: Shader Model 2.0 and 128MB ram, nVidia GeForce 6600

Recommended
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz (E6600) or better
Video Card: NVIDIA GeForce 7900 GTX or better

RAM: 2GB or more

sto se tice required machine, radi uredno i na Penti 4 2.8 GHz, 2GB RAM i agp Radeon x1950. samo su malo pretjerali sa velicinom instalacije od cca 20GB :)

"Gori od čarobnjaka je samo njegov šegrt." M. Mouse
"I najbolji planovi često propadnu." Mirko S. Zlikovsky
16 godina
neaktivan
Hazunfefer kaže...
 sto se tice required machine, radi uredno i na Penti 4 2.8 GHz, 2GB RAM i agp Radeon x1950. samo su malo pretjerali sa velicinom instalacije od cca 20GB :)

Majku im! 20 GB?!?! Nisu normalni - pa ni WoW ni LOTRO ne prelaze 8-9 da ga jezis.

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
16 godina

Jesi li ti to reko WoW? xD

WoW

AoC

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ali 20 GB????

Kolika im je velicina tekstura i zar koriste nekompresirani audio?? WTF

"I have half my keyboard bound to taunt and the other half bound to sunder. I just smash my face on my keyboard and mobs aggro to me." - Prot Warrior
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

audio je kompresiran (kolko vidim), a uistinu me odusevila grafika koja i na low postavkama izgleda fenomenalno.

Ajd' velicina nije 20 GB, vec je 19.3 GB :)))))))))) s tim da patchevi izlaze redovito, pa se moze jos udebljati :)

0 0 hvala 0
16 godina

Al to je sam beta, ja vjerujem da kad se to sve spakira za prodaju da ce to bit mnogo manje.

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hazunfefer kaže...

audio je kompresiran (kolko vidim), a uistinu me odusevila grafika koja i na low postavkama izgleda fenomenalno.

Ajd' velicina nije 20 GB, vec je 19.3 GB :)))))))))) s tim da patchevi izlaze redovito, pa se moze jos udebljati :)

za tih 0,7 GB si mi jako olakšal.igra ima fenomenalnu grafiku kolko vidaim s slika,al 20 gb,oprostite 19,3 gb al i cijene su mi visoke,rađe kupiš u inozemstvu (350 kn)
znam da sve igre koštaju tak negdje ali budimo realni u i8nozemstvu kupiš igru i ušparaš dost love(100-200kn)al i to je neke jer kupi takl jedno 10 igra i evo ti razlika 1000kn

H-MAN RULES!!!11
16 godina

Kako mislis skupo tu a u inozemstvu 350 kuna?

Pa kod nas je isto 350 kuna...

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igrao sam kod frend betu sa barbarianom. Borba je zanimljiva i vrlo dinamična što je veliki plus. Mislim da je AoC samo korak naprijed u odnosu na WoW i da će izazvati jednako veliki efekt na MMO tržište kao i WoW prije 4 godine kada je izašao.

Zanima me samo dali je AoC tako kompleksno napravljen da bi nešto postigao moraš jako puno igrati što dovodi do ovisnosti, tj da dođeš do "dobrog dijela" kao što u wowu moraš par sati dnevno grindati honor za epic iteme ili prolaziti desetak puta kroz slabije instance  da se dođe do dobrih i do boljeg loota.

16 godina
neaktivan
xdadox kaže...

Igrao sam kod frend betu sa barbarianom. Borba je zanimljiva i vrlo dinamična što je veliki plus. Mislim da je AoC samo korak naprijed u odnosu na WoW i da će izazvati jednako veliki efekt na MMO tržište kao i WoW prije 4 godine kada je izašao.

Zanima me samo dali je AoC tako kompleksno napravljen da bi nešto postigao moraš jako puno igrati što dovodi do ovisnosti, tj da dođeš do "dobrog dijela" kao što u wowu moraš par sati dnevno grindati honor za epic iteme ili prolaziti desetak puta kroz slabije instance  da se dođe do dobrih i do boljeg loota.

Cinjenica je da u bilo kojoj sličnoj igri svatko tko teži napretku igra relativno puno, ali taj dosadni WoW-ovski način farmanja instanci i bosseva za glupe dropove definitivno možeš zaboraviti. Koliko sam shvatio itemi dropaju sa svih, od ubijenih igrača do monstera, pa ako liko nosi mač, ne padne ''two- handed mace +1''! , nego mač i slično, barem se ja toplo tome i nadam, a tu su naravno i craftovi koji su drukčije napravljeni od WoW-a.

No više od same opreme, ili barem u istoj mjeri je bitan igrač i način igranja, jer nema tona oružja sivih, plavih, zelenih, crvenih i naranđastih tipa WoW, nego mač i deri, sam zamahuješ s njime, o tebi najviše ovisi koliko si dobar. Što je najrealnije što može biti, a također dovodi do zaključka da će igra biti zahtjevna, iliti nema noobova koji trčkaraju okolo kao ''HOLYAVENGEROFTHESILVERPITAJBOGAŠTO'' imena i to naravno paladin i misli da je najjači na svijetu sa svojim tier 72 armorom i oružjem od 16237.78 dps-a.
16 godina
neaktivan

Evo gledao sam malo po netu o conanu i iako igram wow vec dosta vremena mislim da cu preci na conana

ali ako vidim da dobar broj igraca igra conana tj. pustiti cu malo vremena da prode  od izlaska igre da vidim ukupne dojmove .

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
16 godina

Borba je dobro napravljena, a odusevljen sam jer vise nema sistema "stand and click" ala WoW. Uglavnom, zaheban je sam odnos kamere i pozicije igraca (udaljenosti) i trebalo bi mi jos barem cca 5 prstiju da pohvatam sve komande. Treba pratiti sto radi (kako se brani) neprijatelj, dal su mu stitovi u polozaju lijevo/centar/desno pa napasti na kontra stranu (bolest sa tipkama 1234567+AWSD move :)))) i ujedno paziti na propisnu udaljenost. Često se desi da udarac jednostavno odleti u prazno , a comboi su rezervirani za one sa extra viškom prstiju Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hazunfefer kaže...

Borba je dobro napravljena, a odusevljen sam jer vise nema sistema "stand and click" ala WoW. Uglavnom, zaheban je sam odnos kamere i pozicije igraca (udaljenosti) i trebalo bi mi jos barem cca 5 prstiju da pohvatam sve komande. Treba pratiti sto radi (kako se brani) neprijatelj, dal su mu stitovi u polozaju lijevo/centar/desno pa napasti na kontra stranu (bolest sa tipkama 1234567+AWSD move :)))) i ujedno paziti na propisnu udaljenost. Često se desi da udarac jednostavno odleti u prazno , a comboi su rezervirani za one sa extra viškom prstiju Cool

Znaci igra valja? S obzirom na te komboe i komande mozda bi bilo bolje igrati gamepadom Smijeh  Bi se moglo preko gamepada?

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2008 14:39 (PROTECTOR).
16 godina
PROTECTOR kaže...
Hazunfefer kaže...

Znaci igra valja? S obzirom na te komboe i komande mozda bi bilo bolje igrati gamepadom Smijeh  Bi se moglo preko gamepada?

Igra izlazi za xbox nekih godinu dana poslije sa expanzijom za PC.
Mozda tad i PC dobije podrsku gamepada.

HD3850 512 Mb OC
16 godina

evo nakon 2 gb skinutog novog patcha, igra trenutno stvarno prekrasno izgleda. nova muzika u introima mi je trenutno najjači momenat bete.

tkđ, lijepo je vidjeti da se malo proširio i asortiman likova. međutim, opet nailazim na iste greške. ajde napokon komboi rade kako treba, iako im za početak treba cijela vječnost za okidanje.

(p) & (c) Dario - 2008

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro an udarce takvoga tipa kao sto je kod conana se treba priviknuti , ali jednom kada se priviknes postane ti rutina :D

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Psiho bi li molim te mogao objsniti malo podrobnije o tipu servera

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Daj malo neka tema zivne Izlanuo se

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
16 godina

Bilo bi pametno da se svi zainteresirani dogovore na koji server da se ode jer mi se ne igra solo.

16 godina
neaktivan

da , to je dobra ideja , pa da nastane neki cro guild i to

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam vec u jednom Gildu koji ce na PvP server a imena servera se jos nezna, navodno ce se znat nekih mjesec dana prije izlaska igre.

Severi su: PvP, RPPvP, PvE

PvP - Player versus player je ukljucen svugdje osim u gradovima dakle svi se mogu klat medjusobno neovisno o rasi i klasi. (znaci ono ak si     cimerian mos ubit i cimerijane i akvilonijane i stigijane)

RPPvP - Isto ko PvP samo sa RP pravilima. (morate chatat koda vi glumite taj lik i morate postivati lore.)

PvE - PVP iskljucen svugdje osim u Border Kingdom zoni di su Battlekeepovi. (Iskreno igra se vrti oko PvP i GvGa tak da mi nema smisla            igrat PvE server.

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

5 nas je preorderalo već. Javite ovdje gdje se ide, pa se ide :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Age of Conan vam izlazi 23.svibja odnosno dolazi u Hr jedva cekam da ga kupim a betu i ja cekam ali mislim da nece ni izdat zbog prevelkie navale na igru...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice