Problem sa maticnom

poruka: 11
|
čitano: 1.857
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa maticnom

e ljudi imam jedno pitanje imam jedan stari komp.

Koji sam overclocko i nes sam sje..... i iso vadit bateriju od cmosa da mi se reseta bios i nakon toga je bilo ok ali vrag mi nije dao mira i opet sam isto napravio, ali sada kada izvadim bateriju se nis ne desava komp radi ali nema slikeni zvuka kada izvadim ram bas nis je zna ko sta je????Plač

It*s our destiny

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa maticnom

HELP ME

It*s our destiny

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa maticnom
buky kaže...

e ljudi imam jedno pitanje imam jedan stari komp.

Koji sam overclocko i nes sam sje..... i iso vadit bateriju od cmosa da mi se reseta bios i nakon toga je bilo ok ali vrag mi nije dao mira i opet sam isto napravio, ali sada kada izvadim bateriju se nis ne desava komp radi ali nema slikeni zvuka kada izvadim ram bas nis je zna ko sta je????Plač

probaj komp spojit na drugi monitor  da eliminiraš  grafu  dal radi ili ne..   

neznam kaj da napišem,,,,,
17 godina
neaktivan
Problem sa maticnom

probo.Ali kuzis izvadio sam cmos bateriju da je sve ok počeo bi pištat.Tako da mi stvarno ne ide u glavu

Aj em IronMAn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kad ti pišti znaci da ti nesto nevalja sa ramom... probaj premjestit ram u drugi utor...znao sam imat takvih problema...treba samo bit uporan i strpljiv s time jednom ce proradit mora...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2008 1:12 (DaDo - gp1).
17 godina
neaktivan
Problem sa maticnom

koja maticna?

Koje postavke si napravio?

Koji proc?

Koji ram?

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa maticnom

To mi je stari komp ali sam ga mislio stavit u vikendicu znam da je procesor 2,4 amd athlon xp, maticna je neka epoxica nisam siguran 2 gige rama.

Kevin Mitnick RULZZZZ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To se meni takodjer jednom desilo, clocko sam stari procesor jos na socketu 478, inace kad zapisti samo ga iskljucim iz uticnice i ponovo ukljuci i sve normalno, dok nisam jednom otisao u BIOS i sve vratio na default postavke, nakon toga se vise nije htio upaliti. Onda sam morao mijenjati maticnu, a sa njom i procesor i memoriju (nisam nasao nikoga da prodaje stare maticne, jbg)..
You cannot change your fate, no man can...
17 godina
neaktivan
Problem sa maticnom

Znaci ti mislis da je maticna otisla?

Kevin Mitnick RULZZZZ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

moguce je ali i nemora znacit.... igraj se s time . Imam ja doma matičnu i namjestim je u kuciste i sve....i komp se nece upalit...kad izvadim cmos van i vratim ga nazad onda se upali bez beda... i dalje ne kuzim u cemu je problem pokusavam jos otkrit to....

Gigabyte EX38-DS5 Ultra durable 2 , HDD 500 GB Seagate 32mb cache , Geforce 9600 GT , OCZ GameXstream 600 W , Intel Core 2 Quad Q6600 2,40 Ghz , DDR2 4GB (4x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit Thermaltake VC3000BWS tower Armor Jr
17 godina
neaktivan
Problem sa maticnom

Znam pa tako sam prije radio overclockam i onda mi komp ne radi izvadim cmos, bios se restarta i sve je opet ok a sada nece vise.

Kevin Mitnick RULZZZZ

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice