Molio bih za par savjeta oko overlocka. Imam procesor AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 3800+ te matičnu Asus M2N-E. Procesor sam uspio klokati s 2.0 na 2.1, odvrtio prime preko noci i test je prošao u redu. Buduci da nisam puno kloko, probo sam još malo povisit, ali kada stavim 2.12 ili više (u biosu) , ne želi mi bootati. Što trebam sada dalje napraviti? Povisiti napon? U biosu je napon postavljen na auto... Everest kaže da je napon 1.32 - 1.33 V... Koliko bih otprilike još mogao clockati (ako se može). Namjeravam kupiti hladnjak za procesor, a sada ne znam ali se isplati. Recimo da kupim Katana 3, za koliko bi mi stupnjeva otprilike snizio temperaturu procesora? Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel ima ovdje kojeg klokera XD
Hvala, ovaj tutorijal mi je puno pomogao. Sada još namjeravam kupiti hladnjak, procitao sam da je jedan od boljih Katana 3.... Jel bi mi mogao netko reci koliko otprilike smanjuje temperaturu.
Hvala, ovaj tutorijal mi je puno pomogao. Sada još namjeravam kupiti hladnjak, procitao sam da je jedan od boljih Katana 3.... Jel bi mi mogao netko reci koliko otprilike smanjuje temperaturu.
Kupi mugen 2, isplativiji je puno.