Pomoć pri overclockanju

poruka: 7
|
čitano: 2.413
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pomoć pri overclockanju

Htio bih overclockati moj procesor iz potpisa, ali kada pokušam oveclockati i kada podignem takt jezgre komp se restarta i ponovno upali, a takt je isti kao i prije, može li mi tko pomoći jer bih htio dignuti takt s 2,1ghz na 2,4 ghz. Clockao sam s ClockGenom.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Pomoć pri overclockanju

Clockaj u BIOS-u i kakvo ti je hlađenje na procu, jel stock il si posebno kupio... moguce je da ti se zbog pregrijavanja restarta, jesil pratio kako ti se krece temperatura CPU-a kad ga clockas u BIOS-u?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoć pri overclockanju

prvo nam reci koja je maticna i cooler. ako je moguce najbolje je clockat iz biosa... ne mogu ti bas preporucit clockanje it windowsa...

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
Pomoć pri overclockanju

Moja matična je m2n4-sli, a coler za proc neznam, gdje to mogu vidjeti, a u sisandra mi kaže da proc na tvorničkim taktovima ima 39 celisevih stupnjeva.

I ako je moguće da ne podešavam takt u BIOS-u jer se bojim da šta ne zeznem, a i bolje mije ovako.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pomoć pri overclockanju

Htio bih clockati iz windowsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Pomoć pri overclockanju

procitaj prvo clanke o overclockiranju, to ti je najbolje za sad, tam ti je sve objasnjeno korak po korak, a ako neznas koji ti je cooler na cpu-u, vjerojatno nisi ni kupovao ga posebno, vjerojatno je onda stock, a onda nije preporucljivo clockat, jer dolazi do pregrijavanja, i kompjuter ti se restarta, da nebi riknulo sve... Kad procitas clanak o overclockiranju od amd freaka, onda slobodno pitaj jos sto neznas

0 0 hvala 0
17 godina
Pomoć pri overclockanju

ok, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice