Pomoć - overclock Athlon X4 620 Deneb zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć - overclock Athlon X4 620 Deneb

Znači ovako, trebala bi pomoc oko OC-a X4 620, otkljucao sam L3 cache, trenutno je na 3.3GHz (temp load stock 53°C), RAM je neki Apacer 9-9-9-24 1333MHz koji je trenutno na 1700MHz, maticna MSI C45 770, sad moze neki plan od pocetka, a moze i ispravljanje greski

P.S. FSB=255x Multiplier=13

P.P.S. ostatak kompa u Moj PC

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 20:10 (Mitsuoka).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć - overclock Athlon X4 620 Deneb

Ja imam taj proc, nisam neki expert u OC-u al bez problema sam ga digao na 3500mhz imas pod moj pc moju konfu, al kolko se ja razumjem vrati ti sve na stoc procitaj malo po forumu o OC-u il neko ko se vise malo kuzi od mene nek ti objasni al ramu ti se bas dobro ne pise ako ces ga drzat tako....

16 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...

Ja imam taj proc, nisam neki expert u OC-u al bez problema sam ga digao na 3500mhz imas pod moj pc moju konfu, al kolko se ja razumjem vrati ti sve na stoc procitaj malo po forumu o OC-u il neko ko se vise malo kuzi od mene nek ti objasni al ramu ti se bas dobro ne pise ako ces ga drzat tako....

RAM sam digao samo radi nekog testa, ali cu ga spustit na nize, koliko ti ispada FSB, jesi diza voltazu???

16 godina
neaktivan

http://img148.imageshack.us/img148/3589/oc2r.jpg

Eto ti slika CPU-Z i GPU-Z :).

16 godina
neaktivan
Pomoć - overclock Athlon X4 620 Deneb

evo kako to u mene izgleda, RAM OC spusten, kolike su ti temperature/stock cooler ili

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice