patch, bil sam na prisilnom hladjenju pa ne znam sta se desavalo pa me zanima da li si li konacno kloknuo svoje pentiumce?
nisam,uzimam kalkulator u ruke i računam šta mi je najbolje sa memorijom,pregledavam bios i gledam sve moguće ocpije....
sigurno je da ću klokati proc ubrzo,kad ga klokam postam ovdje rezulate benchmarka prije i poslije clocka
samo jedno pitanje
ja memoriju u biosu mogu namjestiti na 667,800 i mislim 1066
ako je stavim na 667,ona će mi se povećati automatski kad dižem fsb i to u omjeru 5:4 ???
ako je to tako,možemo uzeti u obzir da bi memorija bez dizanja voltaže trebala raditi na 850MHz
sa tom frekvencijom memorije mogu dignuti proc do 3,5 GHz,a jedino što će trebati jest povećati voltažu proca ????
a potšo bi to vjerovatno bilo previše za stock cooler,mogao bih dignuti proc na 3,1GHZ sa memorijom od 880MHz
u tom slučaju ću trebati dizati voltažu memorije ???
molio bih odgovore
sve si dobro sam sebi odgovrioa ondi su uprsko sa zadnjom recenicom, kakav pobogu 3.1ghz
evo ti kako ces najsigurnije dobit najbolje perdormasne bez straha da ce te nesto zajebavat: 425 fsb, memorija na 850mhz tj u biosu namjestis memoriju 1:1(taj omjer daje najbolje performanse) tj na Asusovim plocama rucno postavis uz pomoc (+ i -) 850Mhz te mnozitelj na 8
8*425=3400Mhz
I ne moras dizat voltazu vec ces je najvjerojatnije moci dosta i spustat s defaultne i time spustit dodatno temperaturu