Wprime 1024M sam probo i stariju i noviju verziju sa 4 u adv. Valjda imaju jaču grafiku za 600 score u 3D Vantage.:S
Nisam probao FSB 450 jer mi MBO podržava 1600 max.
Taj WPrime prodje na 59°. OCCT na 3.60GHz nakon 4 min digne temp na 70 i BSOD.
imaju 600 bodova veci cpu score nema to veze s grafikom......nego sa throtlingom pri vecim temp. u loadu
Meni na svemu sto sam testirao temp su skoro iste na wprime i prime95.....
ima bit da ti je ukljucen throtling i da kad dodje do vecih temp pri opterecenju, proc automatski smanjuje takt, zato sam ti rekao da postas screenshot sa wprime kao sa one slike povise i da pratis na CPU-Z jeli smanjuje clock pri opterecenju. A po rezultatu bi ti vidio jeli to stvarnih 3.6 ili je procesor poceo throttling.
Koliko sam vidio malo okolo ima dosta ljudi koji su prime stabini na 3.6 i vcore 1.46V na zraku sa G0 i sa losijim coolerom od tvoga. Sad ili ti je u sobi 35 stupnjeva ili si stavio previse paste ili nesjeda dobro, mozda da probas za par dana opet dok pasta ne "proradi"........ neznam sta da ti kazem vise...... cekaj zimu mozda bude bolje :))
Po ovome do sad vidjenom imas dva problema, prvi je da sigurno treba veci vcore bar 1.46V, drugo cooler i temperature. Kad to uskladis tvoji problemi ce bit rijeseni.
Ali nema veze eto bar za bencheve imas na 3.6 (uz malo throtlinga po meni radi onih 600 CPU bodova manje), a inace drzi na 3.2 dok ne otkrijes u cemu je shema.......
Valjda ce bit bolje