stvarno ste brzi hehehehehehehehe
HVALA...
nažalost obadvije kartice su mi prodane tako da sam ostao bez ... šmrcc
imal netko nešto slično za prodat?
HVALA...
HVALA...
inače sam iz MATULJI KRAJ RIJEKE
BOK društvo !!
Zanima me razlika od ATI Radeon HD 4670 512 MB GDDR3 i
ATI HD 4650, 1GB-DDR2
PCI utor
Koju je bolje uzet dal se više isplati hd4650 radi 1 gb memorije ili ovu drugu radi DDR3 memorije.. i jedna i druga su inače polovne svaka po 300,kn
ja imam proc. AMD 2X2,7GHz 4GB rama i planiram staviti napajanje od najmanje 430 w i 640 GB HDD western digital black edition
Molio bi što brži odgovor jer mi je hitno!!! HVALA h
Dali mi je dovoljno napajanje od 430 w Corsair 380 KN, ili da uzmem neko lošije od 480w 325KN POW 480W Xilence RedWing SPS-XP480, 120mm, ATX2.2 , za ovu konfiguraciju gore sa grafom koja je slična navedenima?? HVALA
pitanje
fps se poveća kada oc:
gpu ili memoriju
naime imam 4670 1GB ddr3
i oc sam gpu sa 750 na 820
a memoriju sa 800 na 960 što je na amd overdtive max na slide baru
e sad, u crysis2
nema promjene stavio ja gpu na 550 ili 750 ili 820
uvijek razlika 1-2 fps
pa sam zbunjen
memorija je konstantno na 960, temperature u igri ne prelazi 71C,idle 42C
kada klokam gpu na 850 igra počne štekati-slika se smrzne par sekundi pa nastavi dalje i tako svakih par sekundi
očito je negdje usko grlo?!
pa ima li tko ideju kako izvći max iz te kartice a da ne uključuje lemilicu
igram na full hd
postavke gamer
fpb:18-33
prosjek je oko 22-23
i pomću kojeg programa mogu povećati brzinu memorije-veći slidebar
msi nudi isto max za memoriju 960
Skoro sigurno je zez u memoriji, na boljim 4670-icama je fabrički na 1GHz, i čak ni to nije previše za taj GPU. Možeš da probaš da dobiješ veći OC sa MSI Afterburnerom (nije bitno ako nemaš MSI karticu), samo pazi da nešto ne spališ - mali koraci i testiranje između njih, znaš verovatno i sam.
U svakom slučaju, od te grafičke ćeš teško izvući više od igranja na 1280*720 (ili 1280*800), ali bi na toj rezoluciji trebalo da ide glatko, barem prema mom iskustvu sa betom.
Tvoj procesor je, pretpostavljam, Athlon II X3 435? Trebalo bi da ti to na default clocku bude dosta.
EDIT: Ako imaš ~20fps i digneš GPU za 10%, onda i fps ne može da ti poraste za više od 2fps, tj 10%. Ok, digao si i VRAM za 20%, ali to je otprilike to.
MSI Afterburnerom
probao, softwerski se ne može podizati napon na kartici tako da je max 807mhz stabilno-gpu
a memorija uredno radi na 960 što je max, nemam čime (programom) povećati na veću brzinu
inače crysis2 na na 1680x1050 - gamer postavkama
i novim driverima od kartice ide od 29 fps puno eksplozija do 41 fps lift ili tako nešto skučeni
a program gpu-z mi je pokazao max iskorištenost memorije (nisam siguran) 969 mb ili 989 mb
kada odigram par mapa zaredom
ma kartica je još o.k. za povremeno igranje
:))
i da max temp. su 72 i 73 C na 80% vent
mi mozes rec zasto si dizo staru temu ??? btw ako jos hoces dizat napon imas voltmodove s olovkom mislim za tu grafičku
i da mozes dizat vise memoriju skini saphire trixx