Na kolko bih mogao OC proc.: Intel Core 2 Duo E7400 2.80 Ghz sa stock hladnjakom i kolke bi bile temperature?
OC sam ga na 3.25, bil mogo dalje?
Temperature: core #1: 44 C, core #2: 49 C
MBO: Gigabyte EP45-DS3L
Na kolko bih mogao OC proc.: Intel Core 2 Duo E7400 2.80 Ghz sa stock hladnjakom i kolke bi bile temperature?
OC sam ga na 3.25, bil mogo dalje?
Temperature: core #1: 44 C, core #2: 49 C
MBO: Gigabyte EP45-DS3L
Možeš ga dignuti sve dok tem. budu preko 55C u idleu. Možda do 3.5-3.6GHz
To ti nitko nemože rec do koliko.
Probaj pa ceš vidjet.
Ovisi gdje ceš naletit na wall procesora/ploce/rama i temperaturi.
Probaj pa ceš vidjet.
ja imam e5200 i kad ocu klokat pomocu OC tunera(uz asrock maticnu dobio) skoro nis nemogu,a temp su : 1.jezgra 59C 2.jezgra 56C full load stock(bez OC),i to me brine
Bi li bilo pametno OC na nekakvih 3.5 Ghz i da proc testiram samo na igrama a ne na onom OCCT i slicno, i kako bih mogao mucit proc u igrama a ne grafu ( mislim na rezu itd)?
usput, imam jedan ventilator koji sam stavio da mi puse po RAM-ovima i kućište Antec Twelve Hundred koji ima dobro zracno hladjenje , ako ista znaci
Naravno da znači dobar protok zraka (još ako imaš dobro složene kablove...). Ti 45nm se ne bi trebali puno grijati pa ga probaj dignuti na 3.5.
Btw. ja sam svoj Celeron D na 3.82GHz na stocku toliko digao, a sada sam samo zamjenio hladnjak za CM Gemin II S (268kn)
Bi li bilo pametno OC na nekakvih 3.5 Ghz i da proc testiram samo na igrama a ne na onom OCCT i slicno, i kako bih mogao mucit proc u igrama a ne grafu ( mislim na rezu itd)?
a bi li se mogo sustav rusit tijekom testa?
Da ako je prevelik clock uz premalo napona
a znas li mozda, ili gdje ja mogu vidjet kolki je auto. napon E7400? i sta znaci ono kad sam jednom OC taj proc na 3.5 (dizao sam samo FSB) i ukljucim komp, pokrene se Windows i nakon 10-20 sekundi se zamrzne mis, tipkovnica ne reagira...
ocel iko odg.? unaprijed HVALA
ocel iko odg.? unaprijed HVALA
ja imam e5200 i kad ocu klokat pomocu OC tunera(uz asrock maticnu dobio) skoro nis nemogu,a temp su : 1.jezgra 59C 2.jezgra 56C full load stock(bez OC),i to me brine
daj mi link od bilo cega sta je ok do 150 kn
Gotovani obični....koristite google i stranice nabava.net
Lijepo ti je čovjek napisao AC Freezer 7 pro....da ti ga ode i u dučan kupiti?
nemogu nikako OC jer mi komp nece bootat makar digo za samo 5 fsb,ocajan sam,ima ko xfire?nek me adda: boshnjak