"Manjine predstavljaju bogatstvo.", dr. Ivo Sanader
dr. Konj on i njegova, sada bivša stranka su krivi što nam je tako jadno u državi. Daj glas ovima, daj glas onima i onda te ti svi pr*e...
"Manjine predstavljaju bogatstvo.", dr. Ivo Sanader
dr. Konj on i njegova, sada bivša stranka su krivi što nam je tako jadno u državi. Daj glas ovima, daj glas onima i onda te ti svi pr*e...
pa šta nema neki drugi forum za ovo?a da uz bug sljedeći mjesec dobijemo ruž za usne i kondom i gay pride sticker za auto?
Zaključak izveden iz tvojih premisa - takav je kakav je :P
I dalje lijen, ili ne vidiš premise.
pa šta nema neki drugi forum za ovo?a da uz bug sljedeći mjesec dobijemo ruž za usne i kondom i gay pride sticker za auto?
potpisujem
U redu. Da imam novaca, prvi bih donirao sredstva da im se osposobi otok veličine Novog Zelanda i poslao ih sve tamo.
Nek' si sami urede državu po ustroju koji im najbolje odgovara. Čak bih im omogućio i Internet da mogu pratiti kako heteroseksualci ne izumiru, a njih je svaki dan sve manje i manje.
Zato nije prirodno! Samo nek' mi neki homić kaže da vjeruje u Boga i Bibliju. Onda stvarno rasprava nema smisla.
Meni je drago znat ko je u kojem taboru.
Daj Ivo, omg
U redu. Da imam novaca, prvi bih donirao sredstva da im se osposobi otok veličine Novog Zelanda i poslao ih sve tamo.
Nek' si sami urede državu po ustroju koji im najbolje odgovara. Čak bih im omogućio i Internet da mogu pratiti kako heteroseksualci ne izumiru, a njih je svaki dan sve manje i manje.
Zato nije prirodno! Samo nek' mi neki homić kaže da vjeruje u Boga i Bibliju. Onda stvarno rasprava nema smisla.
A kaj te boli briga jer prirodno ili nije. To je njihov izbor i kaj se ti imaš miješati u to i kritizirati. Živi svoj život i pusti druge da žive i bok.
A kaj te boli briga jer prirodno ili nije. To je njihov izbor i kaj se ti imaš miješati u to i kritizirati. Živi svoj život i pusti druge da žive i bok.
Bi li prije dala svoje dijete jednom običnom paru (koji ne može imati djece zbog zdravstvenih razloga) ili jednom homoseksualnom paru?
Zašto misliš da bi izumrli?
Gluposti pišeš. I homoseksualci su se trebali roditi od nekoga. Znači da bi se rađali i dalje kod heteroseksualnih parova. Seksualnu sklonost ne biraš nego je dobivaš rođenjem.
Upravo to i kažem. Nek imaju svoju državu, otok, izoliran, po mogućnosti planet svoj.. Nek' žive svoj život.
Kladim se da niti jednog hetera ne bi zanimalo kako su i što rade.
A tebi je očito peder super, ovo ono. A što da ti je najbolja prijateljica lezba, a ti si hetero?
Bi li prije dala svoje dijete jednom običnom paru koji ne mogu imati djece ili jednom homoseksualnom paru?
Da smo u društvu koje ne gleda krivo na homoseksualizam onda bi rekla da mi je svejedno,ali pošto znam da bi mi šabani zaj**avali dijete jer ga uzdržavaju "pe**ri" onda...odgovor je jasan, heteroseksualnom paru.
Jesam peder ako dam TU na to :S
To bi bilo super.
Zašto misliš da bi izumrli?
Gluposti pišeš. I homoseksualci su se trebali roditi od nekoga. Znači da bi se rađali i dalje kod heteroseksualnih parova. Seksualnu sklonost ne biraš nego je dobivaš rođenjem.
Rode se oni straight, u to nema sumnje. Nego ih društvo i osobni odabir odredi kao gay.
koliko je spora, od prve vinske mušice do danas, trolaš, homoseksualizam postoji i u prirodi, to što nije do kraja istražena njegova funkcija u prirodi je drugi par rukava, varijacije su vrijedne i treba ih proučavati i dalje a ne osuđivati pogotovo ukoliko su stalne
Trolam jer pišem neke osnovne prirodne zakone? Ili ti to tako kad netko ima dugačiji stav, pa automatski zastavica troll?
Ah sad nije ni funkcija do kraja istražena. Odkud ti ova genijalna ideja?
Funkcija je jednostavna, nema je. Ne služi ničemu u prirodi, pa tako ni u ljudskom društvu gledano sa stajališta reprodukcije.
Drugo, gdje sam ja koga osudio ovdje? Osim onih ogavnih slika koje sam vidio na onoj stranici.
Ne znam zašto bi ta varijacija bila posebno vrijedna? Jesu li nadprosječno inteligentni? Jel rješavaju probleme ljudske vrste? Jel imaju posebne sposobnosti itd? Meni se čine i dalje kao prosječna ljudska bića druge seksualne orijentacije. Ništa posebno mada bi oni htjeli da ih mi svi smatramo posebnim. Štoviše nametnuli bi to ako treba.
Hahahaha je*ote puko sam od smijeha na komentar i sliku. Fenomenalno carevi
Upravo to i kažem. Nek imaju svoju državu, otok, izoliran, po mogućnosti planet svoj.. Nek' žive svoj život.
Kladim se da niti jednog hetera ne bi zanimalo kako su i što rade.
A tebi je očito peder super, ovo ono. A što da ti je najbolja prijateljica lezba, a ti si hetero?
Pa,šta ako je? Njezin izbor.
Sad već polako vidim čemu mržnja prema njima.
Ne propada država zbog homoseksualaca nego upravo suprotno.
Natalitet opada zbog heteroseksualaca i "modernih" brakova, da bi se natalitet nastavia normalno u braku bi ljudi morali dobit barem 2 djeteta, a ako se želi poboljšat 3.
A kod modernih kućanstava tu su nerijetko mame koje zatrudne u 30ima i stoga jednostavno nemaju vremena za još koje dijete, i zbog toga nam natalitet opada.
Ovakvim tempom za stotinjak godina neće bit hrvatske.
To bi bilo super.
Nije se odnosilo na tebe, nego na ovu curu koja ima frenda pedera...
Vidiš kako si kontradiktoran.
Nek fino oni rade što žele u svoja 4 zida - ne trebaju marširati po ulici i naglašavati svoju orjentaciju. Nitko ne mora znati šta preferiraš, a ponajmanje cijeli grad ili pak cijela država preko TVa.
A sve provokacije po nacionalnoj, spolnoj i vjerskoj osnovi treba najstrože sankcionirati jer je to govor mržnje. A Ustavom je to fino zabranjeno. A onaj topic sa notebookom, awwićima i ukratko - otvorenim provociranjem treba lockati, autora protjerati (ako to već nije napravljeno) jer je to čisti bezobrazluk, trollanje i provociranje u svrhu izazivanja svađe. Crveni na najduži rok ili banhammer.
Natalitet opada zbog heteroseksualaca i "modernih" brakova, da bi se natalitet nastavia normalno u braku bi ljudi morali dobit barem 2 djeteta, a ako se želi poboljšat 3.
A kod modernih kućanstava tu su nerijetko mame koje zatrudne u 30ima i stoga jednostavno nemaju vremena za još koje dijete, i zbog toga nam natalitet opada.
Moj stari popravlja prosjek.5 dice.
a da se napravi tema o thompsonu?lock u 10 minuta...
ali kad ekipa želi raspravljati o thompsonu i šta sve ne dolazi do sukoba nacionalizma i evo lock.a ovdje u ovoj temi ista stvar je ili si PRO ili CON.
toliko o ljudskim pravima i da svatko prdi iz hetero ili gay guzice.predlažem LOCK .
btw ne slušam thompsona i svejedno mi je...
To je to... A znači, onda bi ti sirka ostavio Svijet u rukama homića?
Natalitet opada zbog heteroseksualaca
Zanimljivo.
Fulao si celi futbal.
Natalitet opada jer je država na granici (i ispod) siromaštva. Nema veze sa orijentacijom.
Naravno da nebi. Ali bi ih pustia na miru jer ionako nam ne smetaju u ničemu.
Naravno da nebi. Ali bi ih pustia na miru jer ionako nam ne smetaju u ničemu.
Ne smetaju. Pa vidim kako su ih ljudi u Splitu podržali.
Gay fanboy, mo'š si mislit'