Zašto na forumu branim homoseksualne osobe? zaključana tema

poruka: 489
|
čitano: 55.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Zašto na forumu branim homoseksualne osobe?
zoharbizo kaže...

Tocno to.No ipak mislim da kao takva nije pogodna za odgajanje malodobne djece.

Zbog? Daj neke smislene argumente.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Moji nisu takvi,a poznajem jos brdo obitelji koji nisu takvi.Prestani generalizirat.Samo neuki ljudi mogu mrziti drugacije ljude,tipa homoseksualce.

Stari moj, nije to nikakva generalizacija. Pogledaj paradu u Splitu i kako je prošlo. To je činjenica.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
Danny_HR kaže...
zoharbizo kaže...

Tocno to.No ipak mislim da kao takva nije pogodna za odgajanje malodobne djece.

Jer ce dijete od malena gledat tatu i tatu kako se zvale i rade puno drugih "lijepih" stvari.A dijete je podlozno utjecajima.

Errare humanum est.Errando discimus.
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Stari moj, nije to nikakva generalizacija. Pogledaj paradu u Splitu i kako je prošlo. To je činjenica.

Hah, dobro je i prošlo.

14 godina
Ranko Kukumar kaže...
zoharbizo kaže...

Moji nisu takvi,a poznajem jos brdo obitelji koji nisu takvi.Prestani generalizirat.Samo neuki ljudi mogu mrziti drugacije ljude,tipa homoseksualce.

Ja sam iz Splita,mislis da sam bacia kamen?Ne,ljudi su kao i ja.A te seljacine neobrazovane splitske su drugi par postola.

17 godina
neaktivan

@zoharbizo

Jesi ti gledao od malena kako se tata i mama žvale i rade puno drugih "lijepih" stvari?

Ja nisam, ako ti jesi onda su ti roditelji u ku*cu.

Dijete je podložno utjecajima, ali ne možeš na nekoga utjecati da postane ili prestane biti gay.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 11:26 (Danny_HR).
17 godina
ako redakcija osluskuje bilo foruma, sljedeci broj buga mora imat neku gay recenziju i g.rosandic u uvodniku mora napisat 3-4 pametne...makar nek naslov bude..bokic-cmokic.
17 godina
neaktivan
Bypass kaže...

To nije bila moja prepostavka nego pretpostavka od Ranka.

editirao sam i stavio dodatak, pa ukoliko ti se da pročitaj

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
14 godina
Danny_HR kaže...

@zoharbizo

Jesi ti gledao od malena kako se tata i mama žvale i rade puno drugih "lijepih" stvari?

Ja nisam, ako ti jesi onda su ti roditelji u ku*cu.

Dijete je podložno utjecajima, ali ne možeš na nekoga utjecati da postane ili prestane biti gay.

Nemozes direktno ali mozes indirektno utjecat.Sta ce im djeca,ako mogu nek ih prave.Nisam ja bira to sta su birali.Djecji mozak je kompleksan i vrlo lagano se ispire.Jer ipak kao dijete naucis puno toga u obitelji.No nije tu samo obitelj faktor,i drustvo je faktor koji dosta utjece.

17 godina
neaktivan
Kako onda objašnjavaš da djeca heteroseksualnih parova postaju homoseksualci?
Kako na njihovu spolnu orjentaciju nije utjecala heteroseksualnost njihovih roditelja?
17 godina
moderator
zoharbizo kaže...

Nemozes direktno ali mozes indirektno utjecat.Sta ce im djeca,ako mogu nek ih prave.Nisam ja bira to sta su birali.Djecji mozak je kompleksan i vrlo lagano se ispire.Jer ipak kao dijete naucis puno toga u obitelji.No nije tu samo obitelj faktor,i drustvo je faktor koji dosta utjece.

Kako se ispire? Budeš ono za što osjećaš nagon, a ne što ti kažu.

Po tvojoj logici iz heterosexualnih brakova ne mogu izaći homosexualci. Ajoj, da, tv i parade su krive, dijete gleda, dijete proba.

Ja sam uvijek znao šta me loži, čak i kad nisam znao ni šta je drkica, a pogotovo gdje ga treba staviti. I stavljam gdje želim.

14 godina
Danny_HR kaže...
Kako onda objašnjavaš da djeca heteroseksualnih parova postaju homoseksualci?
Kako na njihovu spolnu orjentaciju nije utjecala heteroseksualnost njihovih roditelja?

Neznam,nemogu to objasnit.Niti sam peder niti znam koji ih to kliker natjera da postanu pederi.Nebi volio da moje dijete bude peder ni lezba ali bi ga ipak prihvatio kao takvoga jer bi to bilo moje dijete.

15 godina
zoharbizo kaže...

Neznam,nemogu to objasnit.Niti sam peder niti znam koji ih to kliker natjera da postanu pederi.Nebi volio da moje dijete bude peder ni lezba ali bi ga ipak prihvatio kao takvoga jer bi to bilo moje dijete.

Ništa ih ni ne natira, jednostavno su takvi.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
neaktivan
torrente kaže...
ako redakcija osluskuje bilo foruma, sljedeci broj buga mora imat neku gay recenziju i g.rosandic u uvodniku mora napisat 3-4 pametne...makar nek naslov bude..bokic-cmokic.

tih recenzija nikad ne nedostaje.

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

na djecu odnosno tinejdžere se ne može na takav način utjecati, ukoliko su predodređeni da postanu jedno ili drugo to će i biti, jedino što možeš od njega napraviti kao roditelj koji utječe na način da ti djetetu biraš seksualnu orijentaciju je da od njega stvoriš isfrustriranog bolesnika kojem nedaš biti ono što jest po seksualnom opredjeljenju, takvi kasnije ubijaju ljude po norveškoj i slično (karikiram, imaju psihičkih problema)

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 11:37 ((s)izgoreo).
14 godina
neaktivan
Zašto na forumu branim homoseksualne osobe?

ajmo glasat za lock ove teme, ja mislim da nema smisla toliko prićati, zato što su neki za pedere a neki nisu

kinder milch schokolade
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Poznavajući naše društvo, dijete odgajano u gay braku bilo bi na neki način izdvojeno od svojih vršnjaka, doživljavalo podsmjehivanja i često bilo izostavljeno iz uobičajenih postškolskih druženja. I to ne svojom krivnjom već krivnjom svojih "roditelja". Po mom mišljenju ne smije se dopustiti da obitelj na taj način utječe na položaj svoje djece u društvu.

14 godina
ATiGamer kaže...
Danny_HR kaže...

Poznavajući naše društvo, dijete odgajano u gay braku bilo bi na neki način izdvojeno od svojih vršnjaka, doživljavalo podsmjehivanja i često bilo izostavljeno iz uobičajenih postškolskih druženja. I to ne svojom krivnjom već krivnjom svojih "roditelja". Po mom mišljenju ne smije se dopustiti da obitelj na taj način utječe na položaj svoje djece u društvu.

A to se dogada jer smo netolerantni.Uvijek se bojimo novoga i nepoznatoga,drugacijega.

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

To je kriva našeg mentaliteta. U drugim, kulturnijim državima to je sasvim normalna stvar. Zato to treba mjenjati. To je definicija "homofoba".

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Danny_HR kaže...

Niti najmanje krivnjom svojih roditelja nego krivnjom društva. Mi kao društvo još nismo spremni na to da se homoseksualcima dozvoli usvajanje, ali s neke razumne strane ne postoji razlog zašto to ne bi bilo dozvoljeno.

14 godina
Ranko Kukumar kaže...
ATiGamer kaže...

To je kriva našeg mentaliteta. U drugim, kulturnijim državima to je sasvim normalna stvar. Zato to treba mjenjati. To je definicija "homofoba".

To ti nema veze sa kulturom nego sa obrazovanjem.

14 godina
neaktivan

Obrazovanje nema veze sa tim. Dovedem ti lika sa 3 fakulteta, a neinteligentan je. Kerum je diplomirani ekonomist pa nije baš nešto posebno pametan i osuđuje homoseksualce na svakom koraku.

Ne treba ti nikakvo obrazovanje da nebi bio homofob.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 11:51 (Ranko Kukumar).
15 godina
protjeran

Definitivno protiv homoseksualaca i protiv da im se dodjeljuju prava koja imaju normalni parovi.

17 godina
neaktivan

Definitivno protiv korisnika Linuxa i protiv toga da im se dodjeljuju prava na forumu koja imaju ostali forumaši.

Korištenje Linuxa nije normalno i psihički je poremećaj. Tomu u prilog govori činjenica da većina koristi Windowse.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 11:53 (Danny_HR).
14 godina
Ranko Kukumar kaže...

Obrazovanje nema veze sa tim. Dovedem ti lika sa 3 fakulteta, a neinteligentan je. Kerum je diplomirani ekonomist pa nije baš nešto posebno pametan i osuđuje homoseksualce na svakom koraku.

Ne treba ti nikakvo obrazovanje da nebi bio homofob.

Ima ima.Pusti Keruma.On je obicna budala sa novcima.Neobrazovana smo nacija koja se boji napretka,pedera i svega novoga.To je problem.

15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Definitivno protiv korisnika Linuxa i protiv toga da im se dodjeljuju prava na forumu koja imaju ostali forumaši.

tvoj prevo da kažeš,za mene irelevantno..

uspoređivati alternativni OS sa izopačenim seksualnim ponašanjem-svakako imaš argumente..{#}

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Niti najmanje krivnjom svojih roditelja nego krivnjom društva. Mi kao društvo još nismo spremni na to da se homoseksualcima dozvoli usvajanje, ali s neke razumne strane ne postoji razlog zašto to ne bi bilo dozvoljeno.

Da, slažem se time, ali činjenica je da su u društvu u velikoj mjeri homofobni ljudi zbog kojih bi djeca ispaštala. Što se mene tiče, nema ništa lošeg u tome da dijete odrasta u gay zajednici no opet mi nebi bilo svejedno da moje dijete ima nezavidan položaj u društvu i bude predmet zadirkivanja, podsmjehivanja i odbacivanja. Zasad, barem na našim prostorima, društvo ni u kom slučaju nije zrelo za taj način posvajanja. Bolje spriječiti nego liječiti.

17 godina
neaktivan

A ne znam... Svatko ima svoje pravo na vlastiti izbor, ali za mene ovo baš i nije normalno. A i nisam siguran da bih im dao djecu na posvajanje.

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ima ima.Pusti Keruma.On je obicna budala sa novcima.Neobrazovana smo nacija koja se boji napretka,pedera i svega novoga.To je problem.

Jeli ti znaš  što znači riječ neobrazovan?

Zaostali smo u mentalitetu, razmišljanju. Djelomično ima više utjecaja na to, od crkve, pa do starih članova u obitelji koji preziru takvo što, odgoj, itd.

14 godina
Ranko Kukumar kaže...
zoharbizo kaže...

Jeli ti znaš što znači riječ neobrazovan?

Zaostali smo u mentalitetu, razmišljanju. Djelomično ima više utjecaja na to, od crkve, pa do starih članova u obitelji koji preziru takvo što, odgoj, itd.

Da,znam vrlo dobro.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice