Evo i ja san napravia account, zasad ide sasvim solidno. Jucer sam uspio oko 3$ zaradit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
užas danas, sve internal server error
Da, tek proradi nakon jednog-dva refresha
Evo i ja sam sada napravio acc http://www.bubblews.com/account/271367-jaro21
Evo i mene. Toplo se nadam da nije scam. ericssonokia
Baš gledam dali matematika štima.
Imam trenutno:
625 Likes
113 comments
840 views
A ukupno 16,78 $
I onda kada zbrojim 625+113+840=1.578,
i to podijelim sa 100=
1578:100= 15,78 :)
Dakle točno, jer 1 $ dobijemo kod registracije.
Pa malo gledam i zbrajam koliko su drugi bubbleri do sada zaradili kada zbrojim njihove Likes+comments+views
Pa malo gledam za našeg matija410 bi to tome trebao imati ukupno za sada 996,4$ o.O
Ako sam negdje u krivu, molim da me ispravite.
$776 sve ukupno bez ove dvije koje cekam i par dvije koje sam ja sjeb..

Pa tih 776 sam digel i cekam jos $120

@matija410 možeš dati savjet na koji način si ti najbrže sakupljao konekcije?
Dali si random connectirao ili si dodavao ljude koji su komentirali u tvojim postovima?
Tnx.
Ajde @matija, udijeli nam kvalitetne savjete :)
Ja sam trenutno na 4.52$ bez nekog prevelikog lajkanja drugima, registriral se jučer predvečer.
ubija me ovaj internal server error, koliko samo vremena oduzme..
ubija me ovaj internal server error, koliko samo vremena oduzme..
I mene isto.
Malo su neozbiljni sa tim .Under maintenance.
Neka najave da će radit i da se čovjek ne zamara.
Evo opet neki maintenance :/
Malo više truda uložit ako se već takva lova okreće.
danas me nije bilo, ne zamjerite ako nekom nisam uzvratio, probat cu veceras ili sutra svima lajkat po 5 postova, da se ne osjecate zakinutim :D
Ni ja nisam danas skoro ništa lajkao, mislio sam sad, a oni neki maintenance imaju
taman sam mislio jos koji dolar zaradit veceras ali nista od tog :/, kako je moguce da imaju toliko problema, otkad sam se registrio uvijek nesto

login/logout i cekaj 24h jer vidim da ti je acc izbrisan. I stavi neko drugo ime jer bi se moglo smatrat reklamiranjem.
edit: Ovo za savjet. Bas i nemam neki koji nije rece. Samo lajkajte i budeite sto vise aktivni.
+ najbolje je bubblirat svaki dan u isto vrijeme pa tak imate stalne "musterije",a ne da jedan da ujutro a drugi dan navecer i tak izgubite jedne i druge
login/logout i cekaj 24h jer vidim da ti je acc izbrisan. I stavi neko drugo ime jer bi se moglo smatrat reklamiranjem.
edit: Ovo za savjet. Bas i nemam neki koji nije rece. Samo lajkajte i budeite sto vise aktivni.
+ najbolje je bubblirat svaki dan u isto vrijeme pa tak imate stalne "musterije",a ne da jedan da ujutro a drugi dan navecer i tak izgubite jedne i druge
Već izbrisan? Odustajem dok se ne sredi taj server. Nema smisla nekog.
Kak to da si ti pocel nakon tolko pljuvanja ?
Kak to da si ti pocel nakon tolko pljuvanja ?
Nisam odustao ni prvi put. Krivo sam radio pa napravio novi acc, koji je naravno obrisan.
Ako obrišem sve sa starog acc-a i krenem ispočetka, na isplati bi sve trebalo biti ok??
Mislim da nebi trebalo ak obrises sve

Mislim da nebi trebalo ak obrises sve
Već jesam. Idem lagano ispočetka.
Dodaj i mene na onu listu. inoxzg
Dodao sam sve sa prve stranice.
Jel si na tom accu redeemeal ili?
Nisam.
kako sam dobio žestoke kritike na predzadnji post "Bubble tricks" čim sam napisao da filipinci ništa ne rade samo submitaju postove. Odmah su se probudili i počeli me blatit, a još i napišem da nisu svi takvi, ali većina je, ali neeeeee, ko da sam ih šutnuo u guzicu baš njih hahaha
kako sam dobio žestoke kritike na predzadnji post "Bubble tricks" čim sam napisao da filipinci ništa ne rade samo submitaju postove. Odmah su se probudili i počeli me blatit, a još i napišem da nisu svi takvi, ali većina je, ali neeeeee, ko da sam ih šutnuo u guzicu baš njih hahaha
Ja zato pišem o glupostima u životu. Napisao sam danas da sam "slomio zglob" pa da ću imati više vremena za bubblanje xD