Pa dolaze ljdui tu u temu i piše da je scam pa samo kažem da netko ne odustane ako nije siguran da neće biti isplaćen
Znam za jednu ** koji nepotrebno dolazi i pise gluposti a nije ni probal.
Nema problema Dommy
Pa dolaze ljdui tu u temu i piše da je scam pa samo kažem da netko ne odustane ako nije siguran da neće biti isplaćen
Znam za jednu ** koji nepotrebno dolazi i pise gluposti a nije ni probal.
Nema problema Dommy
Ja također viđam često postove kako su ljudi isplaćeni. Očito je da isplaćuju ali sporije, što je ok.
I mene možeš zapisati za reedem (09.07)
Tebe mi opce nema na prvoj stranici..daj link
ovaj dislajka sta stigne izbjegavajte ga u sirokom luku
http://www.bubblews.com/account/268690-timotjuh
ja sam mu vratio istom mjerom :D
Izbrisan je sad ak nisi videl
imam jedan dislike, mamicu mu koji ga je dao
Meni se zna dogodit da slučajno stisnem i ispravio sam se svaki put dosad koliko znam. Ako mi se omakne koji put nemojte mislit nešto loše, slobodno me PMajte da ispravim
Ja se ispričavam unaprijed sada, nemojte me kuditi odma, ali budući da sam ja i prije ovoga imao i imam Paypal linkan sa tekućim, dakle nikakve cake .de iliti ne znam, ja mogu primati novce, zar ne?
Ja se ispričavam unaprijed sada, nemojte me kuditi odma, ali budući da sam ja i prije ovoga imao i imam Paypal linkan sa tekućim, dakle nikakve cake .de iliti ne znam, ja mogu primati novce, zar ne?
Paypal = devize
Druge nema...
Da mozete primat pare morate imat PayPal racun i karticu povezanu na taj PayPal koja je potvrdena 4-znamenkastim brojem. I onda obavite taj SetUp (ja nisam trebal) i nek vam neko posalje par centi da isprobate i da budete sigurni.
Dobra ideja, evo ja sam za.
Iako mislim da mogu primat novce na racun, ako nekom treba, mogu poslat par centi pa da isprobamo medusobno da li mozemo primati novac.
Isproba Paypal sam, nakon što potvrdite karticu, uplate vam vaših 1,95$ koliko uzmu.
Jel mi se moze netko javit na pm da mi posalje 2-3 centa da vidim jel mogu primat na onaj .de acc
i ja sam redeemao 70$ dolara danas pa stavi ak hoces matija...inace ljudi nisam bio na bubbleu par dana, nit sam pisao nit sam gledao obavijesti kojih je 5000+ pa se nemojte ljutiti, jos me par dana nece bit al cu onda se opet aktivirati
Kako vi uspijevate išta napraviti na ovoj stranici? Zbugana je do jaja, a spora u 3...... -.-
Niš ne radi kak treba (niti lajkovi, niti komentari, niti connectanje, jedino još nisam imao problema sa postanjem).
Usput,kakve su vaše tehnike oko dobivanja tolikih pogleda?
Ova zgleda malo slobodnijeg duha
hahahahahahaha
HAAHHAHAHAHAHA
jel se novci ovdje pribrajaju ili direktno idu i na karticu pa mozemo na bankomatu dignit? pitam jer meni ovih tu 3.90$ stoji bzvz, nemogu ih potrositi (ili neznam kako)
Tih 3.90 ti stoji jer nemas aktiviranu "AutoSweep" opciju. Ak si to pital.
Kakva komedija 😄😄
Dobil sam pare prije jedno sat i pol 💲💵💸💱
Pa i budu ak bus prekrsil pravilo ☺☺
ovaj dislajka sta stigne izbjegavajte ga u sirokom luku
http://www.bubblews.com/account/268690-timotjuh
ja sam mu vratio istom mjerom :D
Izbrisan je sad ak nisi videl
hvala bogu lik je totalni kretos
Vidim svi imaju svoju neku shemu.
Ja napisem neki post i onda lajkam oko 20-30 min i onda objavim jos jedan i opet tako. Lajkam one s naslovnice jer su oni online i uvijek sa 5 lajkova jer tako je veća mogucnost da me zapaze i vrate lajkove i solidno uspijeva. Sad sam i skuzio da netreba stiskat lajk pa back. Od onih top 5 postova samo kliknem nabrzinu svih 5 like i otvori se samo jedan post ali su svi lajkani. Sad nez bas jel to protiv pravila
Vidim svi imaju svoju neku shemu.
Ja napisem neki post i onda lajkam oko 20-30 min i onda objavim jos jedan i opet tako. Lajkam one s naslovnice jer su oni online i uvijek sa 5 lajkova jer tako je veća mogucnost da me zapaze i vrate lajkove i solidno uspijeva. Sad sam i skuzio da netreba stiskat lajk pa back. Od onih top 5 postova samo kliknem nabrzinu svih 5 like i otvori se samo jedan post ali su svi lajkani. Sad nez bas jel to protiv pravila
Kako se ponasao komp i chrome s ovoliko tabova otvorenih?