Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 183.266
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Zarada na BubbleWs

Pričekaj par dana. U pravilu ti dođe za 2-3 dana taj broj. Ako ti je banka blizu možeš u petak provjeriti, a ako nije najbolje da odeš u ponedeljak. Ili ako imaš netbanking možeš i tamo vidjeti.

14 godina
Re: Zarada na BubbleWs
Igzy20 kaže...

Pričekaj par dana. U pravilu ti dođe za 2-3 dana taj broj. Ako ti je banka blizu možeš u petak provjeriti, a ako nije najbolje da odeš u ponedeljak. Ili ako imaš netbanking možeš i tamo vidjeti.

ma nazoveš telefonom da ne cekas bezveze pogotov sutra kad su mirovine :D

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Ja sam sad napravio account na paypal.de i upisao neku adresu vezveznu iz munchena i kad odem tamo request money mi nema onog uskličnika kao prije, e sad još nisam skupio 50$ ali sam poprilično siguran da ću moci primit na ovaj acc.

Probajte si i vi napravit acc na  na paypal.de jer bezobrzira na onu adresu na svakom online shopu mozete upisati posebnu adresu

Valjda će ti sada radit

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 12:25 (molnyi).
12 godina
neaktivan

ja koristim paypal vec duze,iako slabo,iskreno,vise moneybookers za poker i to,ali sta se tiče paypala,najbolje je pronači nekog od povjerenja,koji ima račun u banci,jer na taj račun se povežete i date prijateljev paypal,ako se može naravno,da ne bi stavili na račun,pa da ne moze se podignuti jer je u njemačkoj,pa treba njemacka adresa...inace na MB se dadu napraviti računi,i raspolagat lovom bez bank.računa...dobro provjerite te neke stvari,ja bi tražio nekoga da na njegov račun isplačujem ako ima šta .,naravno...tko zna više,nek objasni,ja nisan strucnjak za PP,iskreno...ali mi se čini da su vec povezani s bankama,nekako,i da to nije problem,ako netko ima racun na banci,da se jednostavno povezuje,cak i da su vec povezani,jer PP za razliku od MB trazi bank racun da se poveze...

kad smo kod toga,vidim da ima INTERWIEW s bubblesws,pa se razmišljam postaviti par pitanja,kao onaj tip,tipa hoce li biti love ili ste vi ipak scam??pa ako me odjebu,ostali cete znati zasto,jer mi se neda pisati,ako ce poslije biti problema,kao sto je lik tamo rekao...i ako je istina da te potaru kako žele i to,opet nema smisla...ja pretpostavljam da je problem lova,jer je još nema dovoljno za sve,pa da uštede,odjebu nekoga i uzmu njegova sredsta ili slično,da ne bi možda potpuno potonili i tako,jer vjerovatno nesto dobiju od reklama ili od googla za tipkanje i clickanje...ne znan,ali volim znati na cemu sam,i ako je neki zajeb,odmah nek se izjasne,a ne nakon par mjeseci ili slično,barem za mene :) pa cu vidit i postaviti interwiew,kad posaljen napisacu vam ode,da znate...ako ne budem moga opet na site,ili mi odgovore pozitivno,znacete :)

12 godina
neaktivan
Re: Zarada na BubbleWs-INTERWIEW

hello,bubblws :)

i am going to ask you a few question,as i am a new member and would like to know more about this community...

1.how this all started and who is behind the scene of this project??

2.how many members are there already and what is your plans for future??

3.can you explain EXACTLY how and from where this money is coming to pay all this nice folks??

4.is there ever been any problems with money and payments or  something like that??

5.there is a guy whom posted a online article,about how you are a SCAM??can you say something more about it and his alleged accusations, or how you erase people without explaing WHY??

6.do you know what will happend with you if this turns to be a SCAM??

i hope you find the time to answer my question as i am going to post it on my wall,so that ALL bubblers can see it,and feel free and happy with answers :)

thanks for your coperation and i wish you a nice day ;)

POSLANO...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 13:17 (johnyaces777).
13 godina
Zarada na BubbleWs

Hebemu ja nemogu imati preko 30 pogleda a kamoli da skupim preko 15-20 lajkova. Kad bi imo 15-20 lajkova bil obi odlicno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
SimeKZ kaže...

Hebemu ja nemogu imati preko 30 pogleda a kamoli da skupim preko 15-20 lajkova. Kad bi imo 15-20 lajkova bil obi odlicno.

odi i skupljaj konekcije, lajkaj sto vise drugima pa ce i drugi tebi

Windows Phone FTW
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Johny odgovor nebudes dobil nikad. Uostalom imas po internetu intervju na svakoj stranick. Potrazi

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
Zarada na BubbleWs

To bi bilo to?

Možeš upisati mene među redeemane, današnji datum (9.7.). Pa ćemo vidjeti hoće li biti što od ovog.

Tu sam upisao mail Tu sam upisao mail
Gotovo Gotovo
Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

I mene možeš zapisati za reedem (09.07) 

Bene docet, qui bene distinguit.
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

znam da je bilo 1000 puta al da sad ne trazim po temi a i vi friski kaj ste ridimali sta moram konkretno napravit s paypalom da bi mogo redemat, kartica mi je spojena uredno i mogu kupovat online, mada je nisam potvrdio s onim brojem koji je trebo doc

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 16:22 (Pinkyz).
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Trebaš potvrdit. Kad ideš na Request money piše ti da ne možeš primat novce i onda stiste set up account i otvori se to gdje ti oni uzmu za probu 1,95$ s računa i uz tu transakciju će ti pisati četveroznamenkasti broj.
Beware of the sharp edged weapon called human being
15 godina
Zarada na BubbleWs
tko god je Fourgehan, neka se ne ljuti jer mu nisam uzvratio ova 4-5 lajka, al nemam gdje jer sam ti vec sve lajko haha :D
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
win4crazzy kaže...
tko god je Fourgehan, neka se ne ljuti jer mu nisam uzvratio ova 4-5 lajka, al nemam gdje jer sam ti vec sve lajko haha :D

Ja sam..nema frke frende...kad uspijem doci, a to je jednom dnevno, do balona, onda navalim po klikanju tak da i meni pobjegnu neciji postovi i slicno....sve 5...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
14 godina
Zarada na BubbleWs

Dan peti :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
15 godina
Strm kaže...

previse pises a malo lajkas i konektiras se :D
ja imam 3 posta manje i 3 dolara vise

napisem post i ne pisem drugi dok ne dobijem 50 lajkova na zadnjem postu

a lajkaju mi tako sto aj redom lajkam sve, i ko mi uzvrati, onda ja njemu 5 dam pa mi oni ili vrate ili ne, ako mi vrate konektiram se i to je to

lakse mi lajkat 100 ljudi nego napisat post vise :D 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
win4crazzy kaže...
Strm kaže...

previse pises a malo lajkas i konektiras se :D
ja imam 3 posta manje i 3 dolara vise

napisem post i ne pisem drugi dok ne dobijem 50 lajkova na zadnjem postu

a lajkaju mi tako sto aj redom lajkam sve, i ko mi uzvrati, onda ja njemu 5 dam pa mi oni ili vrate ili ne, ako mi vrate konektiram se i to je to

lakse mi lajkat 100 ljudi nego napisat post vise :D 

Ja skupim 20 lajkova i pravim novi post... Dosta se ja connectam i lajkam al mi malo vracaju :/

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
14 godina
Zarada na BubbleWs

Pogledajte naslov, gori je od mene :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 17:36 (Strm).
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Ja sam takve gluposti počeo pisati jer nemam inspiracije da se nadam da nitko ne čita :P
A nekad mi je i dobro kad mi lijepo komentiraju nesto na temu, a ne kada sam napisao nešto da sam išao trčati i dobijem komentar: wow, very informative post :D
I crko sam kad je netko odavde pisao o tome kako ne može upaliti auto, dobije komentar: wow, nice, a poster komentira: what is nice about that? :D
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Ja sam primjetio da sam najviše lajkova dobivao na postove gdje pišem o osobnim stvarima, zaradi na Bubblewsu i nekim konkretnim problemima koje imam sa stranicom. Ove gluposti o filozofiji i tako to rijetko dobro prođu jer to nikog ne zanima, a kad se piše o nečem stvarnom i vezanom za stranicu, Ameri dijele lajkove ko ludi.
Trava raste tamo gdje je posadiš.
16 godina
Tomislav95 kaže...
Ja sam takve gluposti počeo pisati jer nemam inspiracije da se nadam da nitko ne čita :P
A nekad mi je i dobro kad mi lijepo komentiraju nesto na temu, a ne kada sam napisao nešto da sam išao trčati i dobijem komentar: wow, very informative post :D
I crko sam kad je netko odavde pisao o tome kako ne može upaliti auto, dobije komentar: wow, nice, a poster komentira: what is nice about that? :D

ja sam taj sa autom hahaha..ljudi uopce ne citaju nego samo bacaju komentare napamet pa eto sta ispadne {#}

Windows Phone FTW
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Joj kakvih sam ja gluposti nadrobil.. nemojte da vas bude sram {#}

16 godina
matija410 kaže...

Ma samo nek dodu pare i sve ok :D

Imas nekakvih novih info? Si dobio koju isplatu ono sta cekas?

Windows Phone FTW
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 18:11 (DommY).
11 godina
protjeran
DommY kaže...
matija410 kaže...

Ma samo nek dodu pare i sve ok :D

Imas nekakvih novih info? Si dobio koju isplatu ono sta cekas?

Danas ili sutra bi trebal, skoro 100% sam siguran. Nisam bubbliral već 2 dana. Nemam inspiracije ni volje,a $70 čeka u banki {#}

16 godina
Zarada na BubbleWs

Odakle ti tolika sigurnost? xD

Koliko dana je proslo od redeema?

Windows Phone FTW
11 godina
protjeran
DommY kaže...

Imam fb i oko pedesetak usera koji redovno dobivaju pare,pa onda ak je neko redeemal 19.,a ja 20. i on je dobil pa znam da sam ja na radu uskoro.

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ja sam vidio zadnjih par dana postove ljudi da im je isplaćeno, znači nisu prestali davat pare. Ja bi mogao za par dana redeemati pa ću onda stat malo s pisanjem, a i ovako zadnjih par dana max 3 posta dnevno napišem.

11 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...

Ja sam vidio zadnjih par dana postove ljudi da im je isplaćeno, znači nisu prestali davat pare. Ja bi mogao za par dana redeemati pa ću onda stat malo s pisanjem, a i ovako zadnjih par dana max 3 posta dnevno napišem.

Ko je rekel da su prestali i zakj bi prestali? {#}

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Pa dolaze ljdui tu u temu i piše da je scam pa samo kažem da netko ne odustane ako nije siguran da neće biti isplaćen

16 godina
matija410 kaže...
DommY kaže...

Imam fb i oko pedesetak usera koji redovno dobivaju pare,pa onda ak je neko redeemal 19.,a ja 20. i on je dobil pa znam da sam ja na radu uskoro.

Pametno..znaci sad redeemaju ovi oko 20tog proslog mjeseca. Prema tome ja ne dobijem jos dosta vremena buduci da sam pocetkom ovog mjeseca redeemao.

Mozes tu javiti kada i ako budes znao da pocinju redeemat nas iz 7. mjeseca?

Windows Phone FTW
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice