Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 183.388
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Zarada na BubbleWs
mbo10 kaže...
matija410 kaže...
mbo10 kaže...

pozz imam jedan problem

ja se registriram i odmah napisem jedan post,dobijem 2 lajka i nakon 5 min mi se odlogira iz acca i ja kad pokusam uc ono mi ne zeli

u cemu je problem?

Da si procital malo po temi videl bi da svi imaju tak problem.. napravi acc i odlogiraj/ulogiraj se par puta i ostavi ga do jutra i onda pocni pisat

e hvala i jos nesto,dali vi ovdje razmjenjujete linkove pa si lajkate i komentairate postove i tako to

ne, konektaj sve ljude s prve stranice i dobit ces u notifications na bubblewsu obavijest kad je netko nesto objavio, a ovdje si onda svi medusobno lajkamo

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
11 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
mbo10 kaže...
matija410 kaže...
mbo10 kaže...

pozz imam jedan problem

ja se registriram i odmah napisem jedan post,dobijem 2 lajka i nakon 5 min mi se odlogira iz acca i ja kad pokusam uc ono mi ne zeli

u cemu je problem?

Da si procital malo po temi videl bi da svi imaju tak problem.. napravi acc i odlogiraj/ulogiraj se par puta i ostavi ga do jutra i onda pocni pisat

e hvala i jos nesto,dali vi ovdje razmjenjujete linkove pa si lajkate i komentairate postove i tako to

ne, konektaj sve ljude s prve stranice i dobit ces u notifications na bubblewsu obavijest kad je netko nesto objavio, a ovdje si onda svi medusobno lajkamo

hvala

14 godina
Zarada na BubbleWs

Ispričavam se svima kojima nisam uzvratio TU jer mi se net neš pomrdao.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Vi kojima pise $25 minimum payout to je jer ste isli OVDJE a OVDJE je ok

Najjeftiniji su piratski programi
14 godina
matija410 kaže...

Vi kojima pise $25 minimum payout to je jer ste isli OVDJE a OVDJE je ok

Znaći može se dići i 25$ ??

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
14 godina
mbo10 kaže...

pozz imam jedan problem

u cemu je problem?

Zakaj ja nisam imao taj problem?

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Nemozes dic. To je vizualni bug

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Trebali su postaviti ono da kada dođem na neki post koji sam lajkao piše da sam lajkao dok ovako moram stisnut lajk da bi vidio jesam li lajkao post. Bezveze oduzima vrijeme, a nema šanse da upamtim 400+ vijesti koje sam lajkao, a koje nisam.

Ako znate na što mislim :)

13 godina

A gledaj, teorija im je valjda da ako netko nešto voli, da to i pamti ^__^

Luc
15 godina
Zarada na BubbleWs

Ttebali bi malo i notifikacije sredit.. kad dodem nakon nekoliko sati ima ih par stotina... nek rasporede ko ti je sta lajkao, ko se connecto itd.

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
Zarada na BubbleWs

Ja sam razvio svoju shemu. Napravim post, ljudi koji ga lajkaju ja njima također, nakon toga dodajem još konekcija dok neskupim 20 lajkova nakon čega pravim drugi post :D

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ja sam u 2 dana skupio preko 400 konekcija, 1000 lajkova itd.. samo ih dodajete i lajkate im desno odmah 3 najbolja posta i to je to. I ekipa vas samo prihvaća i vraća lajkove i tako se dižete. Samo gledajte na profilu gore pokraj imena koliko lajkova imaju, ja samo dodajem ove kaj imaju preko 3-4 tisuce :)

Bene docet, qui bene distinguit.
14 godina
Zarada na BubbleWs

Zerocool12, promjeni si layout na informer...

I vidite ovo, svi se neš poj€b@li xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 22:23 (Strm).
13 godina
neaktivan
Strm kaže...

To su budale, takve ja znam reportat...

Bene docet, qui bene distinguit.
14 godina
molnyi kaže...
Strm kaže...

To su budale, takve ja znam reportat...

To sam i ja napravio ali slucajno, prvi put napišem i kliknem i neče, onda drugi put i izbaci i kada se refresha obadva prikaze -.-"

16 godina
neaktivan
Strm kaže...

Budem,hvala :D.

Inače ako nekome nisam lajkao a connectao sam ga,nemojte se ljutit, jer mi zna izbaciti da sam neke postove već lajkao iako nisam :/

13 godina
Zarada na BubbleWs

Zar je Matija radio ovaj post bez razloga i upisivao ko je sve registriran, jer ne razumijem svi postate i primate lajkove, a ne bi se potrudili podjelit malo... Nemojte mislit da ste obavezni, nego je to stvar lijepog ponasanja. Hvala ovima sto uredno vracaju, a ovi sto znaju samo primat od sutra vam lijep pozdrav. I znam da mnogi imate po milione notifikacija, ali zato imate ovaj forum i sve nas popisane...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 0:11 (zvijerka).
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Meni je jos nekoliko ljudi sa liste ostalo. Svima lajkam barem 1 post i svaki ostali koji objave.

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Meni zasad samo jedna osoba nije baš ništa uzvratila, tako da palčić gore svima. Osim toj osobi naravno.
Trava raste tamo gdje je posadiš.
16 godina
Zarada na BubbleWs

Eto ja sam svima sa liste upravo otvorio 5 zadnji postova i lajkao redom..vidjet cemo koliko ce ih biti vraceno {#}

Windows Phone FTW
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ne želim biti partibrejker ali mora i to netko.

http://buildreps.hubpages.com/hub/Bubblews-is-really-a-scam

Jedno dobro pitanje koje se postavlja je otkud taj novac dolazi, te je su li ti postovi, lajkovi i komentari uistinu toliko vrijedni koliko se za njih daje.

Nemojte ovo odmah otkantati, već pogledajte i probajte zaključiti isplati li se to ili ne.

EDIT: Isti autor, malo dublja analiza izvora prihoda i cijele svrhe bubblews-a.

http://buildreps.hubpages.com/hub/Bubblews-An-Expedition-to-Redemption

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 0:59 (Dojitza).
12 godina
neaktivan

još nitko nije dobio ništa,koliko jha znan...svi čekaju...lik priča ok,sad je da vidimo hoce li ipak biti love ili je ipak neki scam...ali ako i bude love,bice samo za uspjesne,a ostali slabo...

15 godina
Zarada na BubbleWs

pa stavio je sliku matija od paypala, kakav dokaz jos hocete
evo i ja sam sve lajko sam 1. str, ocekujem nazad :) 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 1:06 (maxy0).
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ja cu sad malo usporit jer sam vec napravio 2 redemptiona i sad cu treci uskoro.

Ne zelim sad puno vremena svaki dan trosit, a da mi na kraju ne isplate bez obzira sto sam se drzo svih pravila.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 1:19 (johnsteR).
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

http://www.bubblews.com/account/267901-marko15b

ovo je moj profil pa bih volio ako moze da dode na prvu stranicu

11 godina
protjeran
Dojitza kaže...

Ne želim biti partibrejker ali mora i to netko.

http://buildreps.hubpages.com/hub/Bubblews-is-really-a-scam

Jedno dobro pitanje koje se postavlja je otkud taj novac dolazi, te je su li ti postovi, lajkovi i komentari uistinu toliko vrijedni koliko se za njih daje.

Nemojte ovo odmah otkantati, već pogledajte i probajte zaključiti isplati li se to ili ne.

EDIT: Isti autor, malo dublja analiza izvora prihoda i cijele svrhe bubblews-a.

http://buildreps.hubpages.com/hub/Bubblews-An-Expedition-to-Redemption

Procital sam ovaj drugi i shvatil sam o cemu je rijec,jel istina ili ne,neznam.. Sad jel se isplati trosit vrijeme na to? Da, bar meni. Jos uvijek zaradujem a nisam bas mlado meso (ovaj mjesec mi bude 1 godina otkad sam na bubblews). Bas me previse ne zanima ovo s podacima,nek prodaju.

btw hvala na linku

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

@zerocool Ovo ti je prvi account ili si imal prije jedan "zerocool"?

15 godina
Zarada na BubbleWs

Je li se mora na 50$ redeemat, može na više?

Swedish latin super funk.
11 godina
protjeran
sirka666 kaže...

Je li se mora na 50$ redeemat, može na više?

Moze se i na vise ali nema potrebe.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice