Šta je to malo žuto i puže po travi?
A što je to malo žuto i leti po zraku?
teniska loptica
Šta je to malo žuto i puže po travi?
A što je to malo žuto i leti po zraku?
teniska loptica
Ne.
Ne.
kinez koji je našao bombu?
Da.=)
Ajte dalje..
Bile ja smijena...
Dalje ako svijetli ugaseno je, Ako ne svijetli upaljeno je sto je to?
Da, moze proci...
(Dan i noc s zvijezdama)
Ako se plesačica okreće u smjeru kazaljke na satu tada više koristite desnu stranu mozga, a ako se okreće u smjeru obrnutom od kretanja kazaljke na satu tada je dominantna lijeva strana.
Većina će vidjeti plesačicu kako se okreće u smjeru obrnutom od kretanja kazaljke na satu, što znači da im dominira lijeva strana mozga, intelektualna i racionalna.
Kod alternativaca i osoba koje rade na sebi aktivnija je desna strana (okretanje plesačice u smjeru kazaljke na satu).
Koncentracijom je moguće svjesno utjecati na smjer okretanja plesačice, odnosno na percepciju smjera okretanja, što znači da se strane mozga isključuju i uključuju, uz zanimljiv osjet koji se pritom događa. Isprobajte!
FUNKCIJE LIJEVE STRANE MOZGA : koristi logiku, usmjeren na detalje, rukovodi se činjenicama, riječi i jezici,
sadašnjost i prošlost, matematika i znanost, ima sposobnost shvaćanja, znanje, spoznaja, percepcija red/uzorak, poznaje naziv objekta, oblikuje strategije, praktičan, siguran
FUNKCIJE DESNE STRANE MOZGA : koristi osjećaje, usmjeren na "veliku sliku", rukovodi se zamišljanjem, simboli i slike, sadašnjost i budućnost, filozofija & religija, može „ubrati" (tj.. značenje), vjerovanja, cijenjenje, prostorna percepcija, poznaje funkciju objekta, temeljen na fantaziji, predstavlja mogućnosti, impulzivan, riskira
haha, kak znati na kojoj sam strani? mogu kontorlirati smjer..
S njim počinje tuga a završava radost nema ga po zimi a ljeto bez njega bilo ljeto??
AJMO PAMETNI LJUDI!!
T
Koncentracijom je moguće svjesno utjecati na smjer okretanja plesačice, odnosno na percepciju smjera okretanja, što znači da se strane mozga isključuju i uključuju, uz zanimljiv osjet koji se pritom događa. Isprobajte!
radi
ako me mozak ne vara pri prebacivanju strana slika stane
radi
ako me mozak ne vara pri prebacivanju strana slika stane
Da, čista optička iluzija. Namješteno je da se više vrti u smjeru kazaljke na satu, a manje u suprotnom smjeru.
Trik za lakovjerne
Ne mogu mijenjati smjer... =( I, da, meni se vrti u smjeru kazaljke na satu; čudno, uvijek sam se smatrao racionalnim...
Cini mi se da cu zbog ove teme napustiti forum na neko vrijeme jer me ovaj gore logicki zadatak toliko zbunio da me zabolila glava :/
Cini mi se da cu zbog ove teme napustiti forum na neko vrijeme jer me ovaj gore logicki zadatak toliko zbunio da me zabolila glava :/
da malo boli glava od njega
S njim počinje tuga a završava radost nema ga po zimi a ljeto bez njega bilo ljeto??
AJMO PAMETNI LJUDI!!
T
@ Verbatim - Lako je moguće okrenuti smijer "plesačice".
Ako se gleda gornji dio torza, vrti se u jednu stranu, a ako se na 2 sek koncetriraš na sjenu, vrti se u drugu stranu...
Pis of kejk.
@ Verbatim - Lako je moguće okrenuti smijer "plesačice".
Ako se gleda gornji dio torza, vrti se u jednu stranu, a ako se na 2 sek koncetriraš na sjenu, vrti se u drugu stranu...
Pis of kejk.
Optička Iluzija
zagonetke samo za djecu LoL ;)... leti zrakom ptica nije zuji brunda kukac nije kad je žedan benzin pije.. što je to ahahahahbaahhaha
Avion? Helikopter, zrakomlat?
na trenutak mi se ucini kao da se pocela vrtiti suprotno od smjera kazaljke ali se onda pocne opet okretati desno (u smjeru kazaljke) =/
Nakon tu par mozganja dobro dodje za promjenu balerinu gledati
nova zagonetka: Zasto kokoš nese jaja?
evo jedna lagana, sam oda oživim temu
The beginning of eternity
The end of time and space
The beginning of every end,
And the end of every place
evo jedna lagana, sam oda oživim temu
The beginning of eternity
The end of time and space
The beginning of every end,
And the end of every place