e ovako, imam 14 pretplatnika, 12 videozapisa par njih ima 20 tisuča gledanja, e sad me zanima kak bi mogo postat youtube partner da mogu dat adove na svoj video, jel neko zna kolko od prilike trebam imat pretplatnika videa itd da me prihvate za partnera? sry ak je krivi forum nov sam :)
Youtube adsense
- poruka: 16
- |
- čitano: 4.163
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ovako, imam 14 pretplatnika, 12 videozapisa par njih ima 20 tisuča gledanja, e sad me zanima kak bi mogo postat youtube partner da mogu dat adove na svoj video, jel neko zna kolko od prilike trebam imat pretplatnika videa itd da me prihvate za partnera? sry ak je krivi forum nov sam :)
moraš imat više pretplatnika, najmanje oko 40 videozapisa,i moraš promjeniti ip da ti bude sad lokacija npr. jer youtube partnership nije dostupan za hrvatsku
hmm moglo bi upalit, imam vpn za 5 država :) sam trebam smislit kakav video da dam koji če svi gledat.
Hm, ja imam pola milijuna viewa, i 16 pretplatnika. Bi se dalo šta sredit?
Jedan video ima 484000 viewa.
ja mislim da moraš imat i dosta pretplatnika...
ja mislim da moraš imat i dosta pretplatnika...
Lako se ja registriram 40 puta hehe.
mogu se kladit da ceš odustat nakon 5 novo napravljenih mailova :P
Je da,a youtube kao servis je glup i ne skuži
Je da,a youtube kao servis je glup i ne skuži
Pa ne znam kako bi skužili, ja sam jako maštovit i uporan.
Ili da stavim ovdje kanal pa da se subscribate?
Kolko imaš godina ? 12-13?
Kani se čorava posla..
pa jeste li vi svjesni koliko vi morate imate pogleda da počnete razmišljati o zaradi - otprilike je pravilo da na yt oglsima imate upola manji profit nego na običnim oglasima a to je u prosjeku 3,5 - 7 kuna na 1000 posetitelja.
čim budete imali preko 100k pogleda u par dana, ne brinite se, yt će vas kontaktirati i dati vam mogućnost stavljanja reklama, alli samo pod jednim uvjetom, ako je to vaše autorsko djelo, znači ako uploadate glazbu od nekog benda ili grupe, nemojte niti pčeti razmišljati o zaradi. A sa tim lažiranjem broja pretplatnika, to je smiješno. yt ima mali milijun skripti koje predviđaju sve i svašta i sigurno će primjetiti ako im je u dva dana rast pretplanika nekog akaunta porastao za 3000%
Kolko imaš godina ? 12-13?
Kani se čorava posla..
Imam 20, i nema potrebe za takvim tonom.
pa jeste li vi svjesni koliko vi morate imate pogleda da počnete razmišljati o zaradi - otprilike je pravilo da na yt oglsima imate upola manji profit nego na običnim oglasima a to je u prosjeku 3,5 - 7 kuna na 1000 posetitelja.
čim budete imali preko 100k pogleda u par dana, ne brinite se, yt će vas kontaktirati i dati vam mogućnost stavljanja reklama, alli samo pod jednim uvjetom, ako je to vaše autorsko djelo, znači ako uploadate glazbu od nekog benda ili grupe, nemojte niti pčeti razmišljati o zaradi. A sa tim lažiranjem broja pretplatnika, to je smiješno. yt ima mali milijun skripti koje predviđaju sve i svašta i sigurno će primjetiti ako im je u dva dana rast pretplanika nekog akaunta porastao za 3000%
Ma i mislio sam da je tako nešto, ali pitao sam čisto ovako usput ako je moguće super, ako ne jbg..
Jel taj video sa 484k viewsa ima veze sa čokoladom za igre jelda?
Jel taj video sa 484k viewsa ima veze sa čokoladom za igre jelda?
Apsolutno nema
ja vidio neke kanale s 5 videa 20 pretplatnika i dosta wieva s adovima u videu, nije mi to bas bilo jasno..
ja vidio neke kanale s 5 videa 20 pretplatnika i dosta wieva s adovima u videu, nije mi to bas bilo jasno..
ako ti korisiš audio swap opciju na svom videu (staviš cijelu pjesmu u svoj video preko youtuba) moguće je da se počnu pokrećati adovi na tom videu kojem si odabrao audio swap opciju