You Tube

poruka: 9
|
čitano: 1.579
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
You Tube

Evo još jedna tema o You Tubeu. Danas ja stavia Win7 64bit i sada mi se stvorila crvena crta priko videa. 

Evo i slika.

16 godina
neaktivan
You Tube

Ima li netko kakvo riješenje? probao sam sa novim Adobe Flash playerom al ništa, skinia sve codece i dalje ništa. Jedino videa koja imaju podršku za 240p mi maknu crtu... ako netko zna u čemu je stvar i ima sličnih iskustava nek pomogne. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 22:33 (Hedrick).
16 godina
neaktivan
You Tube

A ništa ljudi evo izgleda da sam riješia problem. Isključia sam hardware acceleration na settings i nestalo je, al eto ako neko drugi bude ima problema da zna prvo šta će napravit. Hvala svejedno.

15 godina
neaktivan
You Tube

ljudi imam problem

koristim DVDVideoSoft\FreeYouTubeToMP3Converter za skidanje muzike sa you tuba..i sad stavim ja par linkova stisnem download i izbaci mi poruku link does not contain video. Jel zna tko u čemu  je problem? napravio sam update programa, probao sa više linkova nekoliko puta i uvjek isto...

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
neaktivan
Re: You Tube
ilija2010lukic kaže...

ljudi imam problem

koristim DVDVideoSoft\FreeYouTubeToMP3Converter za skidanje muzike sa you tuba..i sad stavim ja par linkova stisnem download i izbaci mi poruku link does not contain video. Jel zna tko u čemu  je problem? napravio sam update programa, probao sa više linkova nekoliko puta i uvjek isto...

skini si aTubecatcher

15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

skini si aTubecatcher

hvala, evo sad ide bez problema {#}

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
neaktivan
You Tube

Kako se može ukloniti youtube video (npr. you tube video na kojem sam ja , a osobi koja ga je objavila nisam dao dopustenje da ga objavi) ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 18:31 (scenesports).
15 godina
protjeran
scenesports kaže...

Kako se može ukloniti youtube video (npr. you tube video na kojem sam ja , a osobi koja ga je objavila nisam dao dopustenje da ga objavi) ?

sanse su male. al ako je kopirao tvoj video s tvog kanala  onda mozes lako. al ovako je smijesno to pokusat ista

15 godina
neaktivan
GamerFromBiH kaže...
scenesports kaže...

sanse su male. al ako je kopirao tvoj video s tvog kanala  onda mozes lako. al ovako je smijesno to pokusat ista

Vidio sam da su neki uspjeli obrisati s you tuba ono sto im nije odgovaralo, a oni te videe nisu ni postavili?

Ovo sto sam naveo pod npr. mi se jos nije dogodilo, ali me zanima sta mogu uciniti ako mi se dogodi... {#}

Mogu li se žaliti you tubeu ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice