- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li netko kakvo riješenje? probao sam sa novim Adobe Flash playerom al ništa, skinia sve codece i dalje ništa. Jedino videa koja imaju podršku za 240p mi maknu crtu... ako netko zna u čemu je stvar i ima sličnih iskustava nek pomogne. Hvala
A ništa ljudi evo izgleda da sam riješia problem. Isključia sam hardware acceleration na settings i nestalo je, al eto ako neko drugi bude ima problema da zna prvo šta će napravit. Hvala svejedno.
ljudi imam problem
koristim DVDVideoSoft\FreeYouTubeToMP3Converter za skidanje muzike sa you tuba..i sad stavim ja par linkova stisnem download i izbaci mi poruku link does not contain video. Jel zna tko u čemu je problem? napravio sam update programa, probao sa više linkova nekoliko puta i uvjek isto...
ljudi imam problem
koristim DVDVideoSoft\FreeYouTubeToMP3Converter za skidanje muzike sa you tuba..i sad stavim ja par linkova stisnem download i izbaci mi poruku link does not contain video. Jel zna tko u čemu je problem? napravio sam update programa, probao sa više linkova nekoliko puta i uvjek isto...
skini si aTubecatcher
skini si aTubecatcher
hvala, evo sad ide bez problema 
Kako se može ukloniti youtube video (npr. you tube video na kojem sam ja , a osobi koja ga je objavila nisam dao dopustenje da ga objavi) ?
Kako se može ukloniti youtube video (npr. you tube video na kojem sam ja , a osobi koja ga je objavila nisam dao dopustenje da ga objavi) ?
sanse su male. al ako je kopirao tvoj video s tvog kanala onda mozes lako. al ovako je smijesno to pokusat ista
sanse su male. al ako je kopirao tvoj video s tvog kanala onda mozes lako. al ovako je smijesno to pokusat ista
Vidio sam da su neki uspjeli obrisati s you tuba ono sto im nije odgovaralo, a oni te videe nisu ni postavili?
Ovo sto sam naveo pod npr. mi se jos nije dogodilo, ali me zanima sta mogu uciniti ako mi se dogodi... 
Mogu li se žaliti you tubeu ?