Visa Electron?

poruka: 8
|
čitano: 3.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć

Tražio sam temu,ali baš i nisam našao šta sam tražio.

Odlučio sam napraviti debitnu karticu za kupovinu preko interneta.

Gledam u Zagrebačkoj banci Visa Electron international i čini mi se da je uprav ona za to.

http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/connect/zaba_hr/zabapublic/kartice/debitne+kartice/visa+electron+international/visa_electron_osnovne_info

Temu stavljam da se uvrerim da je to dobra kartica za to,jer ima i drugih kartica u ponudi.

Koliko vidim sa njom se može kupovati svuda.

Kartica bi mi služila isključivo za internet kupovinu, možda jednog dana za podizanje gotovine negdje u Hrvatskoj ili vani.

Zanima me također koliko se plača izrada ili korištenje.

Ako ima bolji pod forum,molio bi moderatora da preseli.

Hvala!

16 godina
neaktivan
Visa Electron?

Koliko ja znam preko ZABA-e ne radi nijedna kartica. Ali možda se nešta promijenilo, uostalom svi preporučuju preko ERSTE banke ili PBZ-a. Ja osobno preporučam PBZ, jer jedino što moraš platit je 0.01% kamata godišnje za održavanje računa xD. Otvaranje žiro računa u PBZ-u je free, slanje mjesečnog ispisa računa na e-mail je free.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
Visa Electron?

ja sam iz erstea uzeo electron i pay pal plaćao i sve ostalo.sve prolazi bez problema.

BF3 FlamingKing
16 godina
Re: Visa Electron?
Krešo91 kaže...

Koliko ja znam preko ZABA-e ne radi nijedna kartica. Ali možda se nešta promijenilo, uostalom svi preporučuju preko ERSTE banke ili PBZ-a. Ja osobno preporučam PBZ, jer jedino što moraš platit je 0.01% kamata godišnje za održavanje računa xD. Otvaranje žiro računa u PBZ-u je free, slanje mjesečnog ispisa računa na e-mail je free.

http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/connect/zaba_hr/zabapublic/kartice/ostalo/kupnja+putem+interneta/

Mijenjalo se. 

Imam otvoren žiro račun u pbzu i u zabi studentski paket. Kartica od deviznog i žiro računa zabina sad radi i na paypalu. Međutim kad se radi o kupovini bez paypala, zaba ponovno zeza. Npr. visa electron pbz radi na bilo kojoj stranici kad se podaci upišu kao da se radi o normalnoj vizi, dok zabina ne. 

Uglavnom, ako ćeš koristit i za nešto osim paypala uzmi u pbzu ili nekoj drugoj banci

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 13:50 (Iggx).
16 godina
neaktivan
Visa Electron?

U zadnje vrijeme se na PBZ Visu ne mogu povući novci, dok Zabina radi bez greške. Ne znam kakva je situacija u plaćanju, al nadam se da neću imati problema.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan
Re: Visa Electron?
Slash 666 kaže...

U zadnje vrijeme se na PBZ Visu ne mogu povući novci, dok Zabina radi bez greške. Ne znam kakva je situacija u plaćanju, al nadam se da neću imati problema.

Meni nema nikakvih problema. Iako na paypal ne dobivam baš neku lovu ali radi bez greške.

Iggx kaže...

http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/connect/zaba_hr/zabapublic/kartice/ostalo/kupnja+putem+interneta/

Mijenjalo se. 

Imam otvoren žiro račun u pbzu i u zabi studentski paket. Kartica od deviznog i žiro računa zabina sad radi i na paypalu. Međutim kad se radi o kupovini bez paypala, zaba ponovno zeza. Npr. visa electron pbz radi na bilo kojoj stranici kad se podaci upišu kao da se radi o normalnoj vizi, dok zabina ne. 

Uglavnom, ako ćeš koristit i za nešto osim paypala uzmi u pbzu ili nekoj drugoj banci

To sam mislio (a ko će znat šta ja mislim lol) za zabu. Oni ako ne idu preko PayPal-a onda nešta serenda, dok pbz radi bez problema. Zato sam uvijek preporučavao PBZ jer je provjereno i zna se da radi na svemu.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 14:45 (Krešo91).
16 godina
Visa Electron?

Ja imam u PBZ Visu electron i sve radi kak treba. Sjedaju pare, kupujem preko ebaya, isplata...

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 14:50 (AmonZero).
15 godina
Visa Electron?

zenska u banci mi je rekla d se moze pozivom aktivirat kartica ili osobnim dolaskom u banku.. kako da aktiviram pozivom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice