- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I za danas je dosta posla... Ipak je petak pa malo ranije zavrsavam :)
Dobar dan. Gdje je Rambo?
Od danas bi navodno trebao pumpat iskonov promet.
I da skoro sam zaboravio. Rekao je da se danas pije na njegov račun.
Zato Jurra navali
Bok svima kaj se dela, tu sam nema frke da surfam na Iskon daski od danas. Ovo za oblokavanje na moj racun nemam poima prva vjest valjda je vjetar puhnul pa si krivo cul fuckaj ga.
sram te bilo ide vikend a ti ideš učit umisto pit
sram te bilo ide vikend a ti ideš učit umisto pit
Slažem se...uživaj!
Bok svima kaj se dela, tu sam nema frke da surfam na Iskon daski od danas. Ovo za oblokavanje na moj racun nemam poima prva vjest valjda je vjetar puhnul pa si krivo cul fuckaj ga.
Nisam ja ništa krivo čuo
Šta je bando spammerska? Kak ste kaj?
Vidim....fino vama to ide....nije valjda da nemrete naspamati tih 40 poruka da zaokružimo cifru????
U ponoč nam dolazi....
vulkanski oblak
Vidim....fino vama to ide....nije valjda da nemrete naspamati tih 40 poruka da zaokružimo cifru????
...he he...stig'o sam te u broju pentagrama, a za koju godinu možda i ja dobijem još pola...
Nisam ja ništa čuo
...znači izmislio si...sram te bilo, gori si od seneke...
Šta ima kod vas ekipa.Ja krajem petog mjeseca u ZD na tjedan dana valjda.
Vi malo stariji... Jel se sjeca tko od vas crtica di je Pasko Patak ili Patak Daca reko : "Žeč, gadiš mi še!" - prijevod - zec, gadis mi se ? Ajde probajte pronac taj crtic pa se usput prisjetite tih legendardnih crtica :)
Šta ima kod vas ekipa.Ja krajem petog mjeseca u ZD na tjedan dana valjda.
blago tebi
evo kod nas ništa novo
Dobar dan/večer.
Da ne povjerujes... Napisem post u temi za Cypress, dobim nekoliko TU i vec mi mod izbrise poruku... Jajaj... A samo sam covjeka malo zafrkvaval...
Ako postoje neke sveukupne statistike, neka rang lista, potraži me pod nickom bruno1211
Čuj ja i valjda svi sa foruma koji foldamo, foldamo za Cro4Life tim (domaći). Ako nisi unjeo broj tima (137516) u postavke aplikacije (tj. ostao je na 0), onda foldaš samo za sebe . Možeš za 5 dana to promjeniti pa ćeš biti u timu i moći ćemo vidjeti tvoj doprinos.
Done!
E šefe napokon online
Done!
I koja ti je brzina... Može SS
Done!
I koja ti je brzina... Može SS
SS čega?
Kad odem pod display?
Ola svi sta se dela kod vas?
Ajme koje uvrede:)
Za ovo ide gay karton:

Večer svima!
priprema muzika za sutrašnji tulum
ivo jesi spreman za sutra
Zar sumljaš:)
priprema muzika za sutrašnji tulum
Sta je sutra?? Subota
Dosao Robin Hood Dvdrip... Morat cu to pogledat... :)