Ljudi!
Upao sam u Veloci Games, firmu koja je napravila GameBiz 2 i još mnoge druge igre...
Sad sam ČLAN!!!
Sve vas častim, iako mi forum brani!
Ljudi!
Upao sam u Veloci Games, firmu koja je napravila GameBiz 2 i još mnoge druge igre...
Sad sam ČLAN!!!
Ljudi!
Sad sam ČLAN!!!
očemo imat mi kakve financijske koristi od toga
kako si upa, za šta si se prijavija?
Ljudi!
Sad sam ČLAN!!!
očemo imat mi kakve financijske koristi od toga
kako si upa, za šta si se prijavija?
Ma sad sam dio tima, pare će doć s vremenom ;)
Pričo sam sa jednim članom i tako on pito druge oni pristali, ja dao primjere svoga rada i to je to...
Ljudi!
Sad sam ČLAN!!!
Što to znači? Neki veliki posao?
Konfa od 50k kn..?
ja sam zadovoljan ako mi sad nabaviš dobru konf. od 6k kuna haha
e da stipica reci mi ti što misliš o ovom kučištu
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=052604&id_artikl=052.604.145 jel bolje to ili
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_71&products_id=5475
Lian Li su vrhunska kućišta, super kvalitetna.
Ali za koliko ti para treba konfa?
Cm 690 uzmi, za te pare savršenstvo od kućišta, nema mane...
Da ali ja bi dao malo više para za bolje kučište.
CM su super koliko sam sve svatio ali 332 mi se čini nekako pre slab za ugurat neke dobre komponente, a CM 690 mi pari super samo što mu je cijena veća 300kn pa se dvoumim. Ovo kučište sada možda budem mogao kupit za manje od 500kn pa zato gledam ;)
Da ali ja bi dao malo više para za bolje kučište.
CM su super koliko sam sve svatio ali 332 mi se čini nekako pre slab za ugurat neke dobre komponente, a CM 690 mi pari super samo što mu je cijena veća 300kn pa se dvoumim. Ovo kučište sada možda budem mogao kupit za manje od 500kn pa zato gledam ;)
Ma nema ti mane kuciste. Stane 6x120 mm ventova, mozes staviti neonke još i bočnu stranicu prozirnu. Prostrano je, može svaka grafa stati, čak i 5970, iako jedva...
Ma nema ti mane kuciste. Stane 6x120 mm ventova, mozes staviti neonke još i bočnu stranicu prozirnu. Prostrano je, može svaka grafa stati, čak i 5970, iako jedva...
Za koju si ovo govorio?
690..
Ah sada jel se isplati dat 300kn više za 690 ili je isto tako dobar 332 moram razmislit jer razlika u cijeni mi je skoro keks rama pa zato
Ah sada jel se isplati dat 300kn više za 690 ili je isto tako dobar 332 moram razmislit jer razlika u cijeni mi je skoro keks rama pa zato
Smiješ kupiti novi komp?
Želim bit spreman jer kad mi kažu da ga mogu kupit dok ga ja sastavim tj. dok smislim što hoću možda promjene mišljenje.
A muči me toliko stvari da ne mogu virovat
Dobar dan!
Šta se radi?
ma šta se radi, evo plačem jer ne znam sastavit intelovu i amdovu verziju kompa za 5000 kuna i sad plaćem
ma šta se radi, evo plačem jer ne znam sastavit intelovu i amdovu verziju kompa za 5000 kuna i sad plaćem
znaš kako mi dođe da te izlemam
ja se spremam za trening
Zašto?
Zašto?
radi ovoga zbog čega plačeš
Jel igra netko Counter Strike 1.6?
Uf, odspavao sam sat i po....spas
peace.. promjena plana, sutra idem po grafulju...
patim se sa episodes from LC vec 3 sata.. prvo jedan problem POPRAVIM! Drugi problem popravim! Treći problem popravim! Četvrti popravim! Peti je nezaustavljiv...
patim se sa episodes from LC vec 3 sata.. prvo jedan problem POPRAVIM! Drugi problem popravim! Treći problem popravim! Četvrti popravim! Peti je nezaustavljiv...
Koji je peti?
Koji je peti?
Load failed.. Starting a new game i crash.. GOOODD NOOOOO!!!!
Dobar dan. Gdje je Rambo?
Od danas bi navodno trebao pumpat iskonov promet.
I da skoro sam zaboravio. Rekao je da se danas pije na njegov račun.
Zato Jurra navali
Što je izašao na torrente?
Koliko gb ima...?
Što je izašao na torrente?
Koliko gb ima...?
16
Kako su vicevi o Chucku postali hit, onda evo jedan.
Samo Chuck Norris može hakirati Torrent HR