- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jutro ljudi,sta se radi?ev ja malo svratio u birc nisam odavno...
Jutro ljudi!
Mećava na otoku Cresu! Jedva sam po kruh otišao
Kasnije odem slikati
Jutro ljudi!
Mećava na otoku Cresu! Jedva sam po kruh otišao
Kasnije odem slikati
Da...i kod mene isto ko lud pada...a vec ga ima do koljena...ak bude padao cijeli dan morat cemo kopat tunele....
Pozdrav momci,sta se dela kod vas,vidim da ste se digli rano ujutro sam da bi pozdravili i dosli na kavicu i osli..Sta je kod vas pijetao malo ranije kukirikao?
Pozdrav momci,sta se dela kod vas,vidim da ste se digli rano ujutro sam da bi pozdravili i dosli na kavicu i osli..Sta je kod vas pijetao malo ranije kukirikao?
Pozdrav ekipa ,vidim da i kod vas snjeg pada ko lud,i kod mene je stanje isto
Jutro ljudovi! Jel neko za kavu??
Jutro ljudovi! Jel neko za kavu??
Jesam ja a gdje su nam drugi birtijaši
Bas si mislio otici skuhati :S
Glupa sestra! Sad dode od bake i glupaca se putem strga i strga mi moje pudinge!!! Ode moj puding u raj! I nakraju ga nisam mogao pojest jer je sve procurilo!
Ma hebem snijeg i zimu nalozio sam grijanje na 25 dabe kod mene na katu ledara jer vani puseeeeeeeee ko da kroz zidove prolazi
Ma hebem snijeg i zimu nalozio sam grijanje na 25 dabe kod mene na katu ledara jer vani puseeeeeeeee ko da kroz zidove prolazi
Hmm, s čim si naložil?
S drvima sigurno nisi... :)
Ja zbilja ložim, s drvima u centralki i opet mi je zima, s tim da moram oko toga i brinuti naravno (nositi drva i tak).
Zima je ko vrag, -13 je bilo u pol 9.
Al nek je, mora tak biti!
Snijeg pada! LOL tek sam sad skuzio kad sam krenuo u kuhinju
Ja nakurim kamin i ko bog, fino toplo
Sobu s kompjuterom grije sam komp
meni u sobi veliki redijator,al nemre ugrijati na ovom minusu,nikad mi nije hladnije bilo ;) al zato u dnevnom,milina ;)
meni u sobi veliki redijator,al nemre ugrijati na ovom minusu,nikad mi nije hladnije bilo ;) al zato u dnevnom,milina ;)
Meni u sobi milina 2 velika redijatora me griju ,tako da mi nije ledeno
hheehe.....aj posudi jedan ;) ja mislim kada bih stavio jos jedan mali redijator da bi bio pakao u sobi,ovako nije uopce vruce
meni gore drva u peci u sobi ali ko da i ne grije nista....
stavi jos dva,mozda bude toplije :) i otvori ona vrate,da ti povuce vatra
stavi jos dva,mozda bude toplije :) i otvori ona vrate,da ti povuce vatra
ma stavim drvo i otvorim ali nis se ne osjeti....jos mi na katu soba....DALEKOOOO od dnevnog gdje je toplo ko...uh.....
hheehe.....aj posudi jedan ;) ja mislim kada bih stavio jos jedan mali redijator da bi bio pakao u sobi,ovako nije uopce vruce
Hehe ma kad su stavljali redijatore mislili staviti još 1 ja nisam dao jer sam znao da bi mi bilo pakleno vruće ,ako ti treba nema problema posudiću ti 1 i onako 1 mi je dovoljan da mi može ugrijati sobu da mi bude toplo
Hehe! Idem ja malo slikati vanka, pa da vidim kako E-3 i 12-60 podnose mećavu
Haj slikaj odi pokupi malo svježog zraka ,nemoj da ti fotić ispadne u snjeg
I pokaži nam fotke koje uslikaš
...dobro jutro...upravo sam se probudil, vani pada k'o ludo, a vidim i da su moderatori intervenirali i ovaj
put potpuno opravdano izbrisali neke poruke, ali ostajem pri tvrdnji da je Božićni header loše ime za temu,
više bi odgovaralo Novogodišnji, jer ipak je ovo informatički, a ne katolički forum...
Edit: smetaju mi ove grane ispred prozora, ali mislim da sam ulovio dva "crvena" na motorima...