Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.180.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
12 godina
odjavljen
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Inače Bosanci vole raditi opasne stvari haha :D Inače ja jesam Bosanac i više volim vani biti zimi nego ljeti,malo se oznojiš pod bundom ali ipak vrijedi.

http://www.techforums.ml
10 godina
odjavljen
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Silwncer kaže...

Inače Bosanci vole raditi opasne stvari haha :D Inače ja jesam Bosanac i više volim vani biti zimi nego ljeti,malo se oznojiš pod bundom ali ipak vrijedi.

A ljeti se ne oznojiš? :ne zna:

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
12 godina
odjavljen

Ako živiš na selu da.

14 godina
Silwncer kaže...

Arendelle kaže...

A ljeti se ne oznojiš? :ne zna:

Hebo me svatko ako sam ga ja skuzio!

Po ovome njegovom,eskimi su najhrabriji ljudi na svijetu!

Nekako mi se cini da si ga ti onom prijasnjom izjavom o muskarcu pomalo zbunila.

12 godina
odjavljen

Nope.

10 godina
odjavljen
Milka30 kaže...
Hebo me svatko ako sam ga ja skuzio!

Po ovome njegovom,eskimi su najhrabriji ljudi na svijetu!

Nekako mi se cini da si ga ti onom prijasnjom izjavom o muskarcu pomalo zbunila.

A jesi lud!

14 godina
Silwncer kaže...

Nope.

Ma je Bogami garant!

Jelde da si se napalio,jelde?

Ja ti njoj ništ ne vjerujem,dokle god ne pokaže sliku,za mene je ona još samo jedan od debelo/brkato/bradatih muškaraca koji glume na netu da su zenske!

10 godina
odjavljen
Milka30 kaže...
Ja ti njoj ništ ne vjerujem,dokle god ne pokaže sliku,za mene je ona još samo jedan od debelo/brkato/bradatih muškaraca koji glume na netu da su zenske!

Zašto misliš da meni ne odgovara to tvoje mišljenje? Ili, da budem ekstremnija, zašto misliš da mi je tvoje mišljenje uopće bitno?

Tja, u dva poteza sam te sredila. Ili sredio? Hmm!

12 godina
Arendelle kaže...
nicky.sl kaže...

Jes ti ikad osjetila koji gušt oliti ugodu stvori navala adrenalina ?

Da. No, načelno se za navalu adrenalina ne moram izlagati gotovo pa smrtnoj opasnosti, trebam samo pronaći voljnog mužjaka. :)

Kakve veze ima yebavanje s adrenalinom jer koliko sam kuša tu nema adrenalina previše tu su ipak neke druge kemikalije u pitanju.

Extremne situacije stvaraju navale adrenalina ka ništa drugo pa ni sex

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
odjavljen

@Milka LMFAO :D

14 godina
Arendelle kaže...

Zašto misliš da meni ne odgovara to tvoje mišljenje? Ili, da budem ekstremnija, zašto misliš da mi je tvoje mišljenje uopće bitno?

You got me!

14 godina
nicky.sl kaže...
Arendelle kaže...
nicky.sl kaže...

Jes ti ikad osjetila koji gušt oliti ugodu stvori navala adrenalina ?

Da. No, načelno se za navalu adrenalina ne moram izlagati gotovo pa smrtnoj opasnosti, trebam samo pronaći voljnog mužjaka. :)

Kakve veze ima yebavanje s adrenalinom jer koliko sam kuša tu nema adrenalina previše tu su ipak neke druge kemikalije u pitanju.

Extremne situacije stvaraju navale adrenalina ka ništa drugo pa ni sex

Pa da i tebi netko uvali,osjetio bi adrenalin u ušima,a kamoli.......

JBG sorry morao sam

16 godina
moderator
Arendelle kaže...

bla bla bla kritičkom razmišljanju.

Dosadna si više s tim i postaje sve jasnije da nemaš blage veze što taj pojam uopće znači.

Čim je nečije razmišljanje suprotno od tvojeg, taj nezna što je "kritičko razmišljanje". Jeftino kvazifilozofsko razbacivanje pojmovima u želji da ispadneš pametna.

Ovo nije mjesto gdje možeš liječiti svoje komplekse, pokušaj ponovo na forum.hr (zamolit ću ih da te ovaj put malo duže trpe).

Naučite se lijepo raspravljati jer kad mi dosadi ovo natezanje krenut ću s kartoniranjem.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 22:31 (XXX-Man).
10 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

Dosadna si više s tim i postaje sve jasnije da nemaš blage veze što taj pojam uopće znači.

Čim je nečije razmišljanje suprotno od tvojeg, taj nezna što je "kritičko razmišljanje". Jeftino kvazifilozofsko razbacivanje pojmovima u želji da ispadneš pametna.

Ovo nije mjesto gdje možeš liječiti svoje komplekse, pokušaj ponovo na forum.hr (zamolit ću ih da te ovaj put malo duže trpe).

Psst, ovo je čisti ad hominem. To čak i ja, neuka blesača koja nema pojma što je kritičko razmišljanje, zapravo znam. :)

16 godina
moderator

Nisam bio dovoljno jasan?

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan

Mislim da bi polako trebali zatvarat, proslo je 22h... 

16 godina
Silwncer kaže...

Hehe nažalost nije bilo nikog sa Balkana...ni blizu :D

Ja sam inače prije trenirao skokove u vodu jedno 6-7g...ali ovo je sasvim nova razina...spada u kategoriju 3 najopasnija sporta ikad

- ljetno radno vrijeme birca sry :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina
neaktivan

lijepo tmurno i oblačno jutro, bez sunca i bez vrućine (-:

kaos
12 godina
odjavljen

I evo danas su 2 godine otkad sam se pridružio forumu :) Jutro svima.

10 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
Milka30 kaže...

Zašto ti misliš da nas zanima tvoje mišljenje?
Zašto ti misliš da je tvoje mišljenje nama bitno?

15 godina

Ne znam do bih pitao pa ću pitati ovdje

Koliko su pouzdana googleove tramvajske linije unutar Zagreba? Pokazuje li dobro trajanje puta?

Pitam jer moram odabrati jedan od 3 stana, a jedan se nalazi u donjem gradu pa ne znam koliko je vremena potrebno da dodem do fera

Hvala :)

You have to be odd to be number one
12 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Koliko su pouzdana googleove tramvajske linije unutar Zagreba? Pokazuje li dobro trajanje puta?

Pitam jer moram odabrati jedan od 3 stana, a jedan se nalazi u donjem gradu pa ne znam koliko je vremena potrebno da dodem do fera

Poprilično je točan, iako iz donjeg grada ti ni ne treba tramvaj, to odvališ pješke poprijeko.

Imaš i na zetovoj stranici na popisu tramvaja, odabereš koji ti tramvaj treba i pokaže ti na mapi točan smjer kojim vozi. http://www.zet.hr/default.aspx?id=291

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
10 godina
odjavljen
Top Bugovac kaže...

Nisu pouzdane. Pokazuju apsolutna, a ne relativna vremena. Postoji sustav ATRON koji, da ne idem u detalje, izbacuje najtočnija vremena jer je ugrađen u sve tramvaje i većinu tramvajskih postaja. Podatke s tog sustava očitavala je ona famozna aplikacija (zaboravih joj ime) koju je ZET zabranio. Sada se ti podaci mogu očitati samo na zaslonima koji su na nekim tramvajskim postajama.

16 godina
Top Bugovac kaže...

Ako ulazis na prvoj stanici tog vozila bit ces iznimno zadovoljan.

Ovo ostalo je sve cirka, ali ja nekad koristim za buseve kod kojih nisam siguran i jako je dobro.

Tramvajske puteve isto prikazuje odlicno, barem znas koji tram trebas uzet...vremena su (barem sto sam ja vidio) unutar 3 min +/-

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
Top Bugovac kaže...

Nisu pouzdane. Pokazuju apsolutna, a ne relativna vremena. Postoji sustav ATRON koji, da ne idem u detalje, izbacuje najtočnija vremena jer je ugrađen u sve tramvaje i većinu tramvajskih postaja. Podatke s tog sustava očitavala je ona famozna aplikacija (zaboravih joj ime) koju je ZET zabranio. Sada se ti podaci mogu očitati samo na zaslonima koji su na nekim tramvajskim postajama.

E sad ga baš filozofiraš. Čovjeka zanima okvirno vrijeme a ne dal tramvaju u 13:30 treba 12 ili 14minuta do određene stanice. Pa i budali je jasno da u različito doba dana, uz različit intenzitet prometa isti put traje dulje ili kraće i da google nema te podatke.

Dan svima

Ja ko da živim u drugoj vremenskoj zoni. Do famoznog zavoja na ulazu u Zaprešić oblačno i kiša rominja, od zavoja potop! Sve puno vatrogasaca i pumpi za vodu, kod mene potoci teku po dvorištu a niz stepenice slap(sva sreća pa je brijeg), ak nastavi padat za pola sata printam ulaznice i počet ću zarađivat na novim slapovima

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
15 godina

Ekipa hvala!

Ipak sam u ulici cvijete Zuzorić :)

You have to be odd to be number one
12 godina
odjavljen

I evo danas malo sunca nakon kiše i oblačnosti a i evo već sam dobio i drugi žuti karton. Dobar dan svima.

12 godina
protjeran

Dobar dan ljudi...

Rambox, lješnjaci samo za tebe... 100 g samo za tebe... I za ostale još 200 g...

Ali nemojte zaboravit na pivu... Prvo piva onda lješnjaci...

Imam dojam da vrućina još nije izašla i prestala...

E i još jedna stvar...

Ne znam tko stavlja te videe na forum...

Ali zar nikome stari ne radi u firmi...

Ne znam što je gore, kliknuti na video i staviti usb starog u komp...

Ili ne kliknuti...

Jao, jao, opet strahovi...

13 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

I evo danas malo sunca nakon kiše i oblačnosti a i evo već sam dobio i drugi žuti karton. Dobar dan svima.

Ubaci pokojeg crvendaća i bit ćeš pravi kolekcionar :)

Dobro podne svima. 

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...
Silwncer kaže...

Ubaci pokojeg crvendaća i bit ćeš pravi kolekcionar :)

Dobro podne svima. 

Dosta mi je bio jedan 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice