Inače Bosanci vole raditi opasne stvari haha :D Inače ja jesam Bosanac i više volim vani biti zimi nego ljeti,malo se oznojiš pod bundom ali ipak vrijedi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inače Bosanci vole raditi opasne stvari haha :D Inače ja jesam Bosanac i više volim vani biti zimi nego ljeti,malo se oznojiš pod bundom ali ipak vrijedi.
A ljeti se ne oznojiš? :ne zna:
Ako živiš na selu da.
A ljeti se ne oznojiš? :ne zna:
Hebo me svatko ako sam ga ja skuzio!
Po ovome njegovom,eskimi su najhrabriji ljudi na svijetu!
Nekako mi se cini da si ga ti onom prijasnjom izjavom o muskarcu pomalo zbunila.
Nope.
Po ovome njegovom,eskimi su najhrabriji ljudi na svijetu!
Nekako mi se cini da si ga ti onom prijasnjom izjavom o muskarcu pomalo zbunila.
A jesi lud!
Nope.
Ma je Bogami garant!
Jelde da si se napalio,jelde?
Ja ti njoj ništ ne vjerujem,dokle god ne pokaže sliku,za mene je ona još samo jedan od debelo/brkato/bradatih muškaraca koji glume na netu da su zenske!

Zašto misliš da meni ne odgovara to tvoje mišljenje? Ili, da budem ekstremnija, zašto misliš da mi je tvoje mišljenje uopće bitno?
Tja, u dva poteza sam te sredila. Ili sredio? Hmm!
Jes ti ikad osjetila koji gušt oliti ugodu stvori navala adrenalina ?
Da. No, načelno se za navalu adrenalina ne moram izlagati gotovo pa smrtnoj opasnosti, trebam samo pronaći voljnog mužjaka. :)
Kakve veze ima yebavanje s adrenalinom jer koliko sam kuša tu nema adrenalina previše tu su ipak neke druge kemikalije u pitanju.
Extremne situacije stvaraju navale adrenalina ka ništa drugo pa ni sex
@Milka LMFAO :D
Zašto misliš da meni ne odgovara to tvoje mišljenje? Ili, da budem ekstremnija, zašto misliš da mi je tvoje mišljenje uopće bitno?
Jes ti ikad osjetila koji gušt oliti ugodu stvori navala adrenalina ?
Da. No, načelno se za navalu adrenalina ne moram izlagati gotovo pa smrtnoj opasnosti, trebam samo pronaći voljnog mužjaka. :)
Kakve veze ima yebavanje s adrenalinom jer koliko sam kuša tu nema adrenalina previše tu su ipak neke druge kemikalije u pitanju.
Extremne situacije stvaraju navale adrenalina ka ništa drugo pa ni sex
Pa da i tebi netko uvali,osjetio bi adrenalin u ušima,a kamoli.......
JBG sorry morao sam
bla bla bla kritičkom razmišljanju.
Dosadna si više s tim i postaje sve jasnije da nemaš blage veze što taj pojam uopće znači.
Čim je nečije razmišljanje suprotno od tvojeg, taj nezna što je "kritičko razmišljanje". Jeftino kvazifilozofsko razbacivanje pojmovima u želji da ispadneš pametna.
Ovo nije mjesto gdje možeš liječiti svoje komplekse, pokušaj ponovo na forum.hr (zamolit ću ih da te ovaj put malo duže trpe).
Naučite se lijepo raspravljati jer kad mi dosadi ovo natezanje krenut ću s kartoniranjem.
Dosadna si više s tim i postaje sve jasnije da nemaš blage veze što taj pojam uopće znači.
Čim je nečije razmišljanje suprotno od tvojeg, taj nezna što je "kritičko razmišljanje". Jeftino kvazifilozofsko razbacivanje pojmovima u želji da ispadneš pametna.
Ovo nije mjesto gdje možeš liječiti svoje komplekse, pokušaj ponovo na forum.hr (zamolit ću ih da te ovaj put malo duže trpe).
Psst, ovo je čisti ad hominem. To čak i ja, neuka blesača koja nema pojma što je kritičko razmišljanje, zapravo znam. :)
Nisam bio dovoljno jasan?
Mislim da bi polako trebali zatvarat, proslo je 22h...
Hehe nažalost nije bilo nikog sa Balkana...ni blizu :D
Ja sam inače prije trenirao skokove u vodu jedno 6-7g...ali ovo je sasvim nova razina...spada u kategoriju 3 najopasnija sporta ikad
- ljetno radno vrijeme birca sry :D
I evo danas su 2 godine otkad sam se pridružio forumu :) Jutro svima.

Zašto ti misliš da nas zanima tvoje mišljenje?
Zašto ti misliš da je tvoje mišljenje nama bitno?
Ne znam do bih pitao pa ću pitati ovdje
Koliko su pouzdana googleove tramvajske linije unutar Zagreba? Pokazuje li dobro trajanje puta?
Pitam jer moram odabrati jedan od 3 stana, a jedan se nalazi u donjem gradu pa ne znam koliko je vremena potrebno da dodem do fera
Hvala :)

Koliko su pouzdana googleove tramvajske linije unutar Zagreba? Pokazuje li dobro trajanje puta?
Pitam jer moram odabrati jedan od 3 stana, a jedan se nalazi u donjem gradu pa ne znam koliko je vremena potrebno da dodem do fera
Poprilično je točan, iako iz donjeg grada ti ni ne treba tramvaj, to odvališ pješke poprijeko.
Imaš i na zetovoj stranici na popisu tramvaja, odabereš koji ti tramvaj treba i pokaže ti na mapi točan smjer kojim vozi. http://www.zet.hr/default.aspx?id=291
Nisu pouzdane. Pokazuju apsolutna, a ne relativna vremena. Postoji sustav ATRON koji, da ne idem u detalje, izbacuje najtočnija vremena jer je ugrađen u sve tramvaje i većinu tramvajskih postaja. Podatke s tog sustava očitavala je ona famozna aplikacija (zaboravih joj ime) koju je ZET zabranio. Sada se ti podaci mogu očitati samo na zaslonima koji su na nekim tramvajskim postajama.
Ako ulazis na prvoj stanici tog vozila bit ces iznimno zadovoljan.
Ovo ostalo je sve cirka, ali ja nekad koristim za buseve kod kojih nisam siguran i jako je dobro.
Tramvajske puteve isto prikazuje odlicno, barem znas koji tram trebas uzet...vremena su (barem sto sam ja vidio) unutar 3 min +/-

Nisu pouzdane. Pokazuju apsolutna, a ne relativna vremena. Postoji sustav ATRON koji, da ne idem u detalje, izbacuje najtočnija vremena jer je ugrađen u sve tramvaje i većinu tramvajskih postaja. Podatke s tog sustava očitavala je ona famozna aplikacija (zaboravih joj ime) koju je ZET zabranio. Sada se ti podaci mogu očitati samo na zaslonima koji su na nekim tramvajskim postajama.
E sad ga baš filozofiraš. Čovjeka zanima okvirno vrijeme a ne dal tramvaju u 13:30 treba 12 ili 14minuta do određene stanice. Pa i budali je jasno da u različito doba dana, uz različit intenzitet prometa isti put traje dulje ili kraće i da google nema te podatke.
Dan svima
Ja ko da živim u drugoj vremenskoj zoni. Do famoznog zavoja na ulazu u Zaprešić oblačno i kiša rominja, od zavoja potop! Sve puno vatrogasaca i pumpi za vodu, kod mene potoci teku po dvorištu a niz stepenice slap(sva sreća pa je brijeg), ak nastavi padat za pola sata printam ulaznice i počet ću zarađivat na novim slapovima
Ekipa hvala!
Ipak sam u ulici cvijete Zuzorić :)

I evo danas malo sunca nakon kiše i oblačnosti a i evo već sam dobio i drugi žuti karton. Dobar dan svima.
Dobar dan ljudi...
Rambox, lješnjaci samo za tebe... 100 g samo za tebe... I za ostale još 200 g...
Ali nemojte zaboravit na pivu... Prvo piva onda lješnjaci...
Imam dojam da vrućina još nije izašla i prestala...
E i još jedna stvar...
Ne znam tko stavlja te videe na forum...
Ali zar nikome stari ne radi u firmi...
Ne znam što je gore, kliknuti na video i staviti usb starog u komp...
Ili ne kliknuti...
Jao, jao, opet strahovi...
I evo danas malo sunca nakon kiše i oblačnosti a i evo već sam dobio i drugi žuti karton. Dobar dan svima.
Ubaci pokojeg crvendaća i bit ćeš pravi kolekcionar :)
Dobro podne svima.

Ubaci pokojeg crvendaća i bit ćeš pravi kolekcionar :)
Dobro podne svima.
Dosta mi je bio jedan