- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sam si si dao odgovor, imaš integriranu, zato nemoreš staviti ništa bolje (čak i da možeš neznam kako bi stavio)
...znači morao bi mjenjati i ploču...a to je sa latopom problem?
Haha zaspamao sam im cijeli forum :)))
...ja upravo spamam jedan okrugli broj...ma nije tak' velik kak' ste možda mislili...
A jesi skroman. Više popiješ nego što napišeš. 

...pa moram pit kad stalno zoveš ta piva...
Evo idle temperatura 
sa 3.33GHz (370x9), 1.48V. Vraćam ga na 2.4GHz 

, jer mi služi kao grijalica
Ajde ne cvili
Odi pit, to će ti pomoć. 
Da ali rastu sa brojem postova :D
...ajoj pa to je užas...kad bi se barem smanjivale sa brojem postova...
samo se pazi....
samo se pazi....
Pretjerao sam znam.
Citajte ovo!
HE he he spameru 
Haha prijete mi suspenzijom, a neznam ni sam zasto
Neka te suspendiraju - pa ćemo zajedno krenut u osvetu. Zaspamat ćemo im forum gore nego sam pako
meni dobro u mom djelu se ne spama toliko..
a u ostalo me i nije briga tamo se može sve postat
Citajte ovo!
HE he he spameru 
Haha prijete mi suspenzijom, a neznam ni sam zasto
Neka te suspendiraju - pa ćemo zajedno krenut u osvetu. Zaspamat ćemo im forum gore nego sam pako
Aj moze!
Ma treba Paku uspjet prekopirat, ali vjerujem da ce nama uspjet 
He he he
I nama je u bircu dosadno 
samo da vas pitam , jeste li zadovoljni moderatorima na forumu?
tko vam je najgori a tko najbolji ....kad vec neznate o cemu biste pricali.....
samo da vas pitam , jeste li zadovoljni moderatorima na forumu?
tko vam je najgori a tko najbolji ....kad vec neznate o cemu biste pricali.....
Nema baš najgorih i najboljih. Ima razlika - ali ne prevelikih. A s nekim modovima nikad nisam imao ni posla pa uopće neznam kakvi su.
Dosao nam je Drakon na forum!
a eto reda radi....meni se ćini da taj forum neće daleko dogurat
sad sam vidio onu temu s orgazmom
Samo bez perverznih stvari tam na tom forumu jel cu se ja morat tamo uclanit ali sa batinom po rukom da malo uvedem reda!
Haha
Postovani forumasu Penryn. Posto se to odnosi na mene da pojasnim neke stvari. Temu sam zakljucao i obrisao jer nema nekog smisla. Rasprava o low end grafickama i koje igrice mogu pokrenut je bezvezna jer pokretanje igara ne ovisi samo o grafickoj kartici. Postoji jedna stranica koja se zove Can You run it na kojoj ce se saznati da li vase racunalo moze pokrenut igru. Naravno uvijek postoje iznimke i moguce je igrat ponesto i sa slabijem konfama od tamo preporucene. Nadalje otvorit ce se u roku malo vjerojatno i tema o srednjem segmentu grafickih kartica i high end a na kraju ce se svest na prepirku dal je bolji ATI ili Nvidia. U svakoj od tema o igrama (npr. COD4, Crysis itd.) ljudi pitaju da im njihova konfa moze pokrenut i tamo dobiju vecinu odgovora. Koji smisao ima rasprava na kojim postavka ko igra neku igru,bilo prastaru ili noviju kad se to ionako forumasi napisu u temi o igri?!
Ukoliko smatras da sam prekrsio neko od pravila foruma i na taj nacin ostetio tebe, postoje sluzbeni kanali zalbe tj. posalje se mail na pisma@bug.hr.
Naravno onaj kome se da karton ima i najgore misljenje o moderatorima a oni koji ga nisu nikad dobili zadovoljni su. Postoji i tema pa nije na odmet svratit i tamo mada se bas nitko nije raspisao tamo.
Napominjem da sam i ja od krvi i mesa i nisam nedodirljiv. I mi moderatori trpimo vrijedjanja preko privatnih poruka u kojima se prijeti i spominje uza i sira rodbina pa se nemojte iznenadit kad vidite da netko dobije crveni ili bude protjeran sa foruma.
Ja igran Battelfield heroes i igra je predobra.
...a ja sam se u jednoj temi uvjerio da su moderatori ljudi od krvi i mesa pa više sa njima ne
razmjenjujem nikakve postove...naime u jednoj temi upustio sam se u raspravu sa supermoderatorom
koji je moje postove shvatio previše osobno i zaradio sam u kratkom roku i žuti i crveni karton...
...a ja sam se u jednoj temi uvjerio da su moderatori ljudi od krvi i mesa pa više sa njima ne
razmjenjujem nikakve postove...naime u jednoj temi upustio sam se u raspravu sa supermoderatorom
koji je moje postove shvatio previše osobno i zaradio sam u kratkom roku i žuti i crveni karton...
Ma svada se nigdje ne isplati kostala me skupo jer sam
izvrijedao trolla!
Auf kako šte ste mogli i vidit na vijestima .. desila se nesreča u mome gradu 
Svaka čast našin vatrogascima. GSS. doktorima .i policiji veliki su posa učinili
BORG kaže...
Ma svada se nigdje ne isplati kostala me skupo jer sam izvrijedao trolla!
...ja nisam nikog izvređao, meni se je pi.alo u usta a dobio sam karton zbog rječi..."obriši tu pjenu sa usta"...